ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Το blog του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς: "Όποιος είναι πιο Ομάδα"


Η εθνική εφήβων ξεκινά το πρωί της Δευτέρας (10:30) την προσπάθειά της στον Β γύρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Το σύστημα έχει ως εξής: ο όμιλός μας έχει 6 ομάδες. Με τις δύο παίξαμε και στην πρώτη φάση και μεταφέρουμε αποτελέσματα, οι άλλες 3 είναι οι Η.Π.Α., η Γαλλία και η Αίγυπτος. Οι 4 πρώτοι κάθε ομίλου περνούν στα προημιτελικά, όπου οι αγώνες είναι χιαστί (1-4 και 2-3 από κάθε όμιλο). Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, έκλεψε λίγη ώρα πριν το ματς με τους Αμερικάνους και μας στέλνει τον παλμό της εθνικής πριν από τις μεγάλες μάχες. Απολαύστε τον:

«Βρισκόμαστε στη 2η φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος, όπου περάσαμε με δύο νίκες και μία ήττα από τη Λιθουανία Βγήκαμε 3οι στο γκρουπ μας, λόγω τριπλής ισοβαθμίας.

Σήμερα (Δευτέρα) θα παίξουμε αντίπαλοι με την εθνική Η.Π.Α., όπου σε ένα παιχνίδι κρίνεται αν θα βγούμε πρώτοι. Τους έχουμε διαβάσει καλά και ξέρουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους. Παίζουν πολύ γρήγορο μπάσκετ, σουτάρουν όλη την ώρα και τρέχουν.

Αν νικήσουμε σήμερα πάμε στην κορυφή του γκρουπ μας, που είναι σημαντικό γιατί μετά στα χιαστί στην οκτάδα παίζουμε εναντίον του τέταρτου του άλλου γκρουπ.

Τις άλλες δύο ημέρες παίζουμε εναντίον της Γαλλίας, την οποία την ξέρουμε πολύ καλά και την έχουμε νικήσει όσες φορές έχουμε τεθεί αντιμέτωποι, και της Αιγύπτου, η οποία δεν είναι τίποτα το σπουδαίο. Με 2 στα 3 περνάμε μάλλον ως 4οι και μετά θα συγκρουστούμε ή με την Κροατία ή με την Αυστραλία.

Είμαστε μια ομάδα που ξέρει ο ένας τον άλλο πάρα πολύ καλά, μιας και είμαστε μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί. Οπότε μαζί με ομαδική δουλειά, καρδιά και θέληση να παίξουμε άμυνα είμαστε πολύ πολύ δυνατή ομάδα στο σύνολο. Το παιχνίδι της Δευτέρας θα το νικήσει η ομάδα η οποία είναι στ’ αλήθεια ΟΜΑΔΑ και δεν παίζει ο καθένας για την πάρτη του.

Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς»

Υ.Γ.: Σήμερα στο Age of Basketball μπορείτε να διαβάσετε και το 1ο μέρος του αφιερώματος Ιστορίες ιταλικής τρέλας: Βιντσέντζο Εσπόζιτο. Το εν λόγω άρθρο ακολουθεί παρακάτω στην κεντρική σελίδα του ΑοΒ.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βλαδίμηρε,
Don't worry, be happy. Δεν πειράζει. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Ίσως να έπρεπε να χάσατε. Έτσι να το ήθελε ο Θεός. Εσείς να είστε καλά. Ελπίζω αύριο με τη Γαλλία να είστε σε καλύτερη μέρα. Αν μπείτε στο γήπεδο σαν νικητές, θα βγείτε κιόλας!! Αν το πιστέψετε και το θέλετε πολύ, θα γίνει!! Και στα ωραία και στα άσχημα θα είμαστε, όλοι οι Έλληνες, μαζί σας. Καλή επιτυχία!! Πολλά πολλά φιλιά!!!! Μυρτώ Τσιτσιού από Αθήνα
Υ.Σ.: Χάρηκα πολύ που έγραψες!! Σε παρακαλώ αν μπορείς συνέχισε να γράφεις. Όσο μπορείς. Και μια φράση σου είναι πολύ σημαντική!!

Ανώνυμος είπε...

να βελτιωσετε το τριποντό σας ως παικτες(ολοι της Εθνικής) και το αμυντικό σας rebound
αυτα σας λειπουν

Ανώνυμος είπε...

Τώρα να γράφεις στο blog του Γιάνκοβιτς σχόλιο και να λες οτι πρεπει να βελτιώσει το τρίποντο είναι σα να μην τον έχεις δει να παίζει. Αφού ο βλαδίμηρος έχει τρομερό σουτ. Με δυο νίκες περνάμε και τα νοκ άουτ έχουν άλλη ψυχολογία.

Ανώνυμος είπε...

δεν παει για τον Βλαδιμηρο το σχολιο αλλα για ολη την εθνικη
αλλιως δε θα χρησιμοποιουσα β πληθυντικο

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Βλαδίμηρε!! Ήταν σίγουρο ότι θα κερδίσετε την Αίγυπτο!! Τους είχατε!! Φάνηκε από την αρχή!! Χαλάσαμε όμως τα στατιστικά μας, βρε Βλαδίμηρε. Αλλά δεν πειράζει αγόρι μου!! Εσύ να είσαι καλά!! Τώρα που έχασε και η Λιθουανία, νομίζω ότι τα πράγματα είναι πιο εύκολα!! Το θέμα είναι ότι πρέπει να κερδίσετε αύριο. Μπορεί να ακούγετε λίγο φασιστικό, αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Στο κάτω κάτω εσείς θα βγείτε κερδισμένοι από αυτό. Για το δικό σας καλό είναι. Ας το διασκεδάσετε αύριο!! Το λέω συνέχεια, γιατί δεν είναι ανάγκη στην ηλικία σας να νιώθετε ότι δουλεύετε. Αλλά ότι παίζεται!! Σου εύχομαι πολύ καλή επιτυχία!!!! Αύριο θέλω να σκίσεις τα καλάθια (αστειεύομαι)!!! Πολλά πολλά πολλά φιλιά!! Η πιο τρελή fan της Εθνικής Εφήβων, κυρίως όμως δικιά σου...!!! Ή πιο απλά...Μυρτώ Τσιτσιού από Αθήνα
Υ.Σ.: Συγγνώμη για το λάθος μου. Αύριο παίζετε με την Γαλλία και όχι σήμερα. Πόσο μπάσκετ να χωρέσει και το μυαλό μου πια;;;!!!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Βλαδίμηρε,
Συγγνώμη που δε σου έγραψα αμέσως μετά τον αγώνα. Αλλά πρώτων δεν μπορούσα να ξυπνήσω από τις τέσσερις το πρωί. Και δεύτερον είχα κάτι δουλίτσες να κάνω, νωρίτερα. Μπράβο παιδιά!!!!! Συγχαρητήρια!!!! Είστε φοβεροί!! Είμαι σίγουρη ότι όλοι για εσάς θα μιλούν στο τέλος του τουρνουά!!! Γράψε αν μπορέσεις κάτι!! Έστω και ένα "ευχαριστώ" για τα τόσα μπράβο που σου έχω πει. Έχει πιαστεί το χεράκι μου!!! Όμως τι να κάνουμε;;; Έναν σε έχουμε!! Γίνετε να μη σε προσέχουμε;;; Μα φυσικά και όχι!!! Καλή επιτυχία στην επομένη φάση!!! Ελπίζω τώρα να σας δείχνει η ΝΕΤ. Θα τα πούμε σύντομα... Πολλά πολλά πολλά φιλιά!!!! Με έχεις μάθει, θέλω να πιστεύω, πια!! Μυρτώ Τσιτσιού από Αθήνα

Age of Basketball είπε...

@Μυρτώ: Μην στενοχωριέσαι, ο Βλαδίμηρος μπορεί να μην απαντάει εδώ, αλλά βλέπει τα σχόλια όλων σας, καθώς του τα προωθούμε. Οπότε είμαι σίγουρος οτι εκτιμά τα όσα έχεις γράψει γι' αυτόν.
Rasheed.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια Βλαδίμηρε!!!!
Μας αφήσατε με το στόμα ανοιχτό!!! Ήσασταν φοβεροί!!! Τους ταπεινώσατε!!!! Η αλήθεια είναι μια. Ούτε στο μικρό σας δαχτυλάκι δεν μπορούσαν να σας φτάσουν!! Φυσιολογικό είναι και αυτοί που νευρίασαν. Πως να δεχτούν ότι οι Έλληνες είναι καλύτεροι από αυτούς. Εσύ δε χρειάζεται όμως να εκνευρίζεσαι. Αφού είστε καλύτεροι από αυτούς!!
Πήραμε και το αίμα μας πίσω για το χαμένο τρίποντο του Σπανούλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες!!!
Ευτυχώς που σας έδειξε η ΕΤ1!! Ξύπνησα πρωί πρωί και σας είδα!! Άξιζε όμως το πρωινό ξύπνημα!!! Μας κάνετε όλους υπερήφανους!!
Μπράβο πάντως!! Γιατί έκτος από τέλειοι μπασκετμπολίστες και πολύ καλά παιδιά, έχετε και γνώσεις. Ο Βαγγέλης (Μάντζαρης) και ο Γιώργος (Γεωργάκης) που μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα σε έναν (Ελληνοζηλανδό μάλλον ) δημοσιογράφο, έδειξαν ότι ξέρουν και πολύ καλά αγγλικά!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!! Είστε οι καλύτεροι!!!! Πολλά πολλά πολλά φιλία!!!!! Μυρτώ Τσιτσιού από Αθήνα
Υ.Σ.: Είναι δυνατόν να στενοχωριέμαι που δεν έχει γράψει ο Βλαδίμηρος;;; Καλύτερα να κάνει προπόνηση και να ξεκουράζεται, παρά να γράφει ‘‘ευχαριστώ’’ σε εμένα. Έτσι το είπα για να τον πειράξω λίγο!!!!

washcloud είπε...

Βλάντο, τυχαία βρήκα αυτό το μπλογκ στο...ημίχρονο του αγώνα σας με την Αυστραλία στο παγκόσμιο.
Δεν είμαι παρά ένας λάτρης του αθλήματος που κοντεύει να σαρανταρίσει, και που μεγάλωσε παίζοντας στ' ανοιχτά γήπεδα "όπως όλοι", στα μέσα των 80ies, τότε που είχε γίνει το μεγάλο μπάμ με το μπάσκετ την Ελλάδα. Ήμουν από αυτούς που "ζήσανε" την τραγική στιγμή του πατέρα σου, μιας εξαιρετικής παρουσίας (...μόλις τώρα έβαλες το 4ο σου τρίποντο στην 3η περίοδο :p) στην Ελλάδα, κι απλά ήθελα να πω πως το χάρηκα πολύ όταν σε "γνώρισα" πέρυσι με τα ματς του πανευρωπαϊκού - ένιωσα πως ο Μπόμπαν άφησε πίσω του κάτι αξιολογότατο κι αυτό απαλύνει τη μνήμη του...
Μακάρι να ήταν ακόμη στον κόσμο να σε χαιρότανε.
Επίσης, ένα μεγάλο μπράβο και σε 'σένα αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά της εθνικής, που από πέρσι μπήκατε για τα καλά στος καρδιές μας (τί σου κάνει η tv ε).
Το σημερινό είστε σχεδόν στο νήμα να το κερδίσετε, ελπίζω δίνοντας και αύριο τα πάντα να φτάσετε να πάρετε ακόμη και το χρυσό, για δική σας δικαίωση πρωτ' απ' όλα, αλλά και για δική μας τέρψη.
Να είσαι πάντα καλά, εύχομαι μακρυά οι τραυματισμοί από 'σενα, και να διαπρέψεις τα χρόνια που έρχονται.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Βλαδίμηρε!!!! Πάμε στον τελικό!!! Ναι και πάλι ναι!!! Ήσασταν καταπληκτικοί, τέλειοι, φοβεροί!!!! Είστε είδη πρωταθλητές!!! Και πρώτοι μέσα στις καρδιές μας!!!! Σήμερα τα σκίσαμε τα καλάθια!!!! Τι τρίποντα ήταν αυτά;;;;;!!!! Σηκωνόμουν όρθια στον καναπέ και πανηγύριζα!!! Οι Αμερικανοί, είμαι σίγουρη ότι θα θυμούνται για πολύ καιρό, το παιχνίδι που θα κάνετε αύριο!!! Ελπίζω να βγούμε στους δρόμους αύριο το μεσημέρι!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!! Πολλά πολλά πολλά φιλιά!!!! Μυρτώ Τσιτσιού από Αθήνα
Υ.Σ.: Να χαίρεσαι το φίλο και συμπαίκτη σου Νικό Παππά, που έχει σήμερα τα γενέθλιά του!!

Ανώνυμος είπε...

Hellas ολέ ολέ δε σταματώ να τραγουδώ ποτέ!!!! Όπου και να παίζεις πάντα θα σ’ ακολουθώ για σένα θα πεθάνω και για σένα μόνο ζω!!! Ελλαδάρα Ομαδάρα!!!! We are the winners!!!! Ήσασταν φοβεροί!!!! Το παλέψατε και αυτό έδηξε ότι δεν είστε έφηβοι, αλλά άντρες με τα όλα σας!!!! Και είναι η ώρα να παίξετε όλοι στην Α1!!!! Μην στενοχωριέσαι που χάσατε σήμερα. Είστε ασημένιοι στον κόσμο!!! Όπως και οι άντρες το 2005 χρυσοί στην Ευρώπη και ασημένιοι στον κόσμο το 2006!!!!! Αν μπορείς κάνε μου μια μεγάλη χάρη. Έλα στη Ελλάδα με ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο σαν να πήραμε κάτι παραπάνω από το χρυσό. Είστε οι καλύτεροι και το ξέρετε!!!! Τώρα συγκεντρώσου για το επόμενο τουρνουά στη Ρόδο!!! Θα τα πούμε σύντομα!! Πολλά πολλά πολλά φιλιά!!! Μυρτώ Τσιτσιού από Αθήνα

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Βλαδίμηρε, από την Κέρκυρα!!
Συγγνώμη που δε σου έγραφα τόσο καιρό αλλά τώρα είμαι διακοπές και, όταν ήμουν Αθήνα είχαμε στο σπίτι φιλοξενούμενους. Τώρα όμως έχω λίγο χρόνο να σου γράψω. Δεν έχω δει κανένα από τα παιχνίδια, γιατί εδώ στο ξενοδοχείο δεν πιάνει ΕΤ1 και όταν ήμουν Αθήνα τις ώρες που παίζατε ήμουν στο ΟΑΚΑ επειδή οι φιλοξενούμενοι μας ήταν παιδιά που έπαιρναν μέρος στους Πανελληνίους Αγώνες Κολύμβησης. Ελπίζω να με συγχωρήσεις. Παρ' όλα αυτά έμαθα ότι στο παιχνίδι με τη Λεττονία έβαλες ένα φοβερό μπάσιμο, που μάλιστα λένε ότι είναι το καλύτερο της διοργάνωσης!!!!!! Συγχαρητήρια ,όχι μόνο για το καλάθι αλλά και για όλη την προσπάθεια που έχεις κάνει αυτό το καλοκαίρι!!! Μπράβο αγόρι μου!!!! Μακάρι όλοι να ήταν σαν και εσένα!!!! Καλή επιτυχία για το σημερινό παιχνίδι αλλά και γενικότερα!!! Είστε οι καλύτεροι!!!! Είμαι σίγουρη ότι αν το θέλετε πολύ θα τα καταφέρετε!!!Πολλά πολλά πολλά φιλιά!!! Να προσέχεις τον εαυτό σου και να χαίρεσαι το παιχνίδι!!! Και πάλι καλή επιτυχία!!!! Ελπίζω να τα πούμε σύντομα...!!! Μυρτώ Τσιτσιού

Μυρτώ Τσιτσιού είπε...

Σας ευχαριστούμε όλοι οι Έλληνες που υπάρχετε!!!! Όχι μόνο στο Ελληνικό μπάσκετ, αλλά και γενικότερα!!! Είστε καταπληκτικά παιδιά!!!! Ή μάλλον, καταπληκτικοί άντρες!!!!! Γιατί υπάρχουν και άλλοι (στο χώρο σας) που είναι μεγαλύτεροι από εσάς και όμως δεν είναι άντρες. Είναι τιμή όλων των Ελλήνων που είστε συμπατριώτες μας!!!! Ελπίζω και εσύ να έχεις την Ελλάδα μέσα στην καρδιά σου, έστω και σας δεύτερη πατρίδα. Το ξέρω ότι είσαι από τη Σερβία, όπως είπες και χτες στις δηλώσεις σου, αλλά μακάρι να αισθάνεσαι και λίγο Έλληνας. Θα είναι ακόμα μεγαλύτερη τιμή για εμάς να αισθάνεσαι Έλληνας ενώ είσαι Σέρβος, επειδή είσαι ένας πολύ μεγάλος παίκτης!!!! Είτε νιώθεις έτσι, είτε όχι εγώ είμαι υπερήφανη για σένα και πιστεύω και όλοι η Ελλάδα!!!! Και θέλω να ελπίζω ακόμα περισσότερο ότι θα είναι και οι συμπατριώτες σου στη Σερβία. Αξίζουν σε όλους σας πολλά συγχαρητήρια, που αν αρχίσω να τα λέω τώρα δε θα τελειώσω ούτε του χρόνου!!!! Η δικαίωση για εσάς (αλλά και για εμάς που σας πιστεύουμε) θα είναι να σας δούμε όλους, με καμιά εξαίρεση, να παίζεται στις ομάδες σας!!! Εγώ θα κάνω ότι μπορώ για να έρθω να σε δω, όταν θα ξεκινήσουν οι αγώνες, στον Πανιώνιο!!!! Και κάτι τελευταίο...όπως έγραφε χτες η φανέλα ενός αγοριού στο γήπεδο της Ρόδου… ''αγαπάμε ότι μας κάνει περήφανους'' και εσείς μας κάνετε περήφανους...!!!!!! Γράψε κάτι τώρα που όλα τελείωσαν και πολύ ευχάριστα μάλιστα, please. Πολλά πολλά πολλά φιλάκια και να ξέρεις ότι θα έχεις πάντα μια fan που δε θα σταματήσει να σε θαυμάζει ποτέ!!!!!!!
Υ.Σ.: Πώς θέλεις να σε λέμε Βλαδίμηρο ή Vladimir;;; Εγώ Βλαδίμηρο σε έμαθα και έτσι μου αρέσει καλύτερα, αλλά οι φίλοι σου πως σε φωνάζουν, για να σε λέω και εγώ έτσι αν μου το επιτρέψεις φυσικά;;

Μυρτώ Τσιτσιού είπε...

Γεια Βλαδίμηρε!!
Θα ήθελα για άλλη μια φορά να σου πω πόσο περήφανους μας κάνατε, όλους τους Έλληνες, αυτό το καλοκαίρι!!! Φυσικά αυτό θα το ακούς συνεχεία και ίσως να έχεις βαρεθεί, αλλά δεν μπορούμε να κρύβουμε την αλήθεια!!!
Ελπίζω να περνάς πολύ καλά στις διακοπές σου!!! Και να "χόρτασες" τη μητέρα σου, το σκυλάκι σου, την κοπέλα σου και το κρεβάτι σου, που από ότι έμαθα σου είχαν λείψει πολύ. Αν και δεν ξέρω "κανέναν" προσωπικά, σε , και σε αυτούς είχες λείψει. Όταν τελειώσεις όμως τις διακοπές σου (που ελπίζω να είναι οι καλύτερες που έχεις κάνει, γιατί σου αξίζουν) θα ήθελα πάρα πολύ να μας γράψεις, για το πως ένιωθες και στη Νέα Ζηλανδία αλλά και στη Ρόδο, για το σκέπτεσαι για τον Πανιώνιο και γενικότερα ότι σου έρθει στο μυαλό εκείνη την ώρα...!!! Μόνο μην κάνουμε πάλι κανένα τρίμηνο να γράψουμε...
Anyway... Μου έχουν δημιουργηθεί κάτι απορίες σε σχέση με... την σχέση (ας το πούμε κάπως έτσι) που έχετε τα μέλη της Εθνικής Νέων Αντρών. Πως σας έχει σημαδέψει η λέξη "Λιώνω" από το τραγούδι της Βιβής Μαστραλέξη??? Από ποιον (π.χ.) πρωτοακούστηκε και γιατί έμεινε σαν ατάκα??? Ή το άλλο: «Έλα δω να σου δώσω μία καραμελίτσα». Ξέρω ότι το έλεγε ο Νίκος Παππάς στους περαστικούς, αλλά έτσι σε οποίον έβλεπε και πώς του ήρθε, ουρανοκατέβατα και τι εννοούσε??? Και ακόμα χειρότερα: «Καυλάντα και κόντρα καυλάντα». Τι είναι τούτο πάλι??? Είναι λίγο περίεργες οι απορίες μου, το καταλαβαίνω, αυτά είναι δικά σας "μυστικά", το πιο φυσιολογικό είναι να μην μου πεις τίποτα, αλλά επειδή δεν έχουμε και καμία φοβερή διαφορά ηλικίας είπα να ανοιχτό λιγάκι και να σε ρωτήσω. Απλά να σου θέσω κάποιες από τις πολλές απορίες μου. Τώρα εσύ κάνε ότι νομίζεις...
Μην ξεχάσω... Να χαίρεσαι τον φίλο σου, τον Κώστα μας, τον Παπανικολάου που έχει σήμερα τα γενέθλια του, το παιδί!!! Δεν πιστεύω να το ξέχασες????
Αυτά, προς το παρόν, από μένα. Ελπίζω σύντομα να μάθουμε και δικά σου νέα...!!! Πολλά πολλά φιλάκια...!!!!!!

Μυρτώ Τσιτσιού είπε...

Γεια σου Βλαδίμηρε!!!
Πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε... Εγώ έχω να σου γράψω ένα μήνα. Και εσύ, περίπου δυο! Ελπίζω να πέρασες πολύ καλά στις διακοπές σου!
Συγγνώμη που δε σου έγραψα τόσο καιρό. Απλά όταν ήμουν διακοπές δεν ήταν πολύ εύκολο. Και μόλις γύρισα είχα πολύ "δουλεία" με την Εθνική Αντρών! Είχα πάει βλέπεις και στους τρεις αγώνες του Τουρνουά "Ακρόπολις". Είδα έκτος όλων των άλλων και τον συμπαίκτη σου, στην Εθνική Εφήβων και Νέων Αντρών, τον Κώστα Παπανικολάου (πηρά δυο αυτόγραφα και έβγαλα δυο φωτογραφίες μαζί του)!! Φοβερό παιδί!!! Έχει τρομερή πλακά!!Είδα ακόμα το Γιώργο Μπόγρη (με τον όποιο έβγαλα μια πολύ ωραία φωτογραφία και πήρα και αυτόγραφο)και το Νίκο Παππά, το άλλο τρομερό παιδί που φαίνετε από μακριά! Δεν τον πρόλαβα δυστυχώς. Ούτε για φωτογραφία ούτε για αυτόγραφο, επειδή έτρεχα για το Βασιλόπουλο! Σου έχω πει για το "κολληματάκι" που έχω! Δυο "αδυναμίες" έχω! Η μια είναι ο Βασιλόπουλος στην Εθνική Αντρών και η άλλη είσαι εσύ στην Εθνική Εφήβων και Νέων Αντρών!!!
Μας (ή καλύτερα μου) έχεις λείψει πολύ...!!! Ελπίζω να γράψεις σύντομα!! Και ακόμα περισσότερο, ελπίζω να τα πούμε από κοντά, στον Πανιώνιο!!! Πολλά πολλά πολλά φιλάκια...!!!

Μυρτώ Τσιτσιού είπε...

Γεια σου Βλαδίμηρε!
Τι κάνεις; Ελπίζω πολύ καλά! Όταν βρεις λίγο χρόνο γράψε και στο blog. Είσαι από τα πιο επιτυχημένα παιδιά του καλοκαιριού που πέρασε! Και πίστεψε με θα ήθελα πολύ να δω τι θα έγραφες μετά από όλη αύτη την επιτυχία. Εύχομαι κάποια στιγμή να το θυμηθείς και αυτό το "καημένο" το blog. Ή καλύτερα την "καημένη" τη Μυρτώ! Γιατί περισσότερα σχόλια εγώ τα έχω γράψει. Τώρα όμως που θα ανοίξουν τα σχολεία, θα προσπαθήσω να φέρω κόσμο στο blog. Είσαι ένα εξαίρετο παιδί (από ότι ξέρω) που πρέπει όλοι να σε θαυμάζουν!!!!
Ελπίζω φέτος να παίξεις στον Πανιώνιο περισσότερο από όλους, επειδή αξίζεις! Από δω και περά δε θα γραφώ τόσο συχνά, αλλά να ξέρεις ότι που και που θα έχεις κάτι να διαβάζεις! Να προσέχεις τον εαυτό σου, να κανείς πάντα ότι σε ευχαριστεί και να θυμάσαι ότι και τα καλά και τα άσχημα γίνονται για κάποιο λόγο... Πολλά πολλά φιλιά...

Μυρτώ Τσιτσιού είπε...

Γεια σου βρε Βλαδίμηρε!
Έχεις να μας γράψεις τόσους μήνες... Από τις μέρες που ζήσαμε (εσύ από τη Νέα Ζηλανδία και όλοι οι υπόλοιποι από την Ελλάδα)τις μεγάλες στιγμές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων... Μας έλειψες... Όποτε βρεις χρόνο γράψε κάτι... Έστω και ένα "Είμαι ο Βλαδίμηρος, παίζω μπάσκετ στον Πανιώνιο και στην Εθνική Ελλάδος και είμαι καλά..." Χα χα χα!!!! Να θυμάσαι ότι σε σκαφτόμαστε πάντα για όλες τις επιτυχίες που έχεις χαρίσει στην Ελλάδα... Καλή μπασκετική (και όχι μόνο) συνέχεια... Πολλά φιλιά...!!!

Μυρτώ Τσιτσιού είπε...

Γεια σου Βλαδίμηρε!!
Πόσο καιρό έχεις να γράψεις αλλά εγώ από ότι βλέπεις δε σε ξεχνώ... Μένω εδώ!!! Θα ήθελα να σου ευχηθώ απλά να έχεις μια καλή χρονιά με υγεία (πάνω από όλα), αγάπη, ευτυχία, επιτυχία (κυρίως μπασκετική) και ότι άλλο εσύ επιθυμείς... Να είσαι πάντα καλά γερός και δυνατός και να μας κάνεις όλους περιφανούς με την Εθνική και να φτάσεις πολύ ψηλά με τον Πανιώνιο!!!! Πραγματικά μέσα από την καρδία μου σου εύχομαι ότι καλύτερο!!! Ελπίζω να μας γράψεις κάποια στιγμή... Μέχρι τότε θα περιμένουμε...Πολλά πολλά φιλάκια...
Υ.Σ.ΑΑΑ και μιας και το θυμήθηκα, χτες είχα πάει στον αγώνα Ολυμπιακός - Περιστέρι και είδα τους συμπαίκτες σου στην Εθνική Παπανικολάου και Μάντζαρη... Τι καλά παιδιά που είναι... Για τον Κώστα το ήξερα αλλά το επιβεβαίωσα μια ακόμα φορά!!! Πες και στο Βαγγέλη και στον Κώστα να φτιάξουν blog... Το ζητάνε οι fans...

Μυρτώ Τσιτσιού είπε...

Βλαδίμηρε, χρόνια πολλά και καλά!!! Εύχομαι να έχεις πάντα στη ζωή σου υγεία, αγάπη, χαμόγελο, ευτυχία, πολλές πολλές επιτυχίες, πολύυυυ μπάσκετ και ότι άλλο εσύ επιθυμείς!!! Να σε χαίρονται οι φίλοι σου και η οικογένεια σου!!! Πιστεύω πως ο πατέρας σου, σε "κοιτάει" από ψηλά και είναι περήφανος για σένα!!! Αν και λίγο καθυστερημένες οι ευχές, δεν πειράζει! Περίμενα πως θα με επιβεβαίωνες πιο νωρίς στο FB, αλλά δεν το έκανες ακόμα, οπότε από το να μην σου ευχηθώ καθόλου, καλύτερα από το blog και καθυστερημένα!!! Ελπίζω να με κάνεις φίλη σύντομα και να τα πούμε από εκεί...