ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Το blog του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς - Έρχομαι... και είμαι έτοιμος!


Με συγχωρείτε που άργησα να γράψω ξανά, αλλά και πάλι ήμουν άρρωστος, είχαμε πολλούς αγώνες… και τέτοια!

Έχει φτάσει προς το τέλος του το σερβικό πρωτάθλημα και είμαστε στην 5η θέση. Οι πρώτες 3 ομάδες μπαίνουν στη superleague με τις ελίτ. Επίσης, συνεχίζουμε το καθημερινό μας πρόγραμμα με τις διπλές προπονήσεις και έχουμε αγώνες κάθε δύο μέρες σχεδόν. Οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν είναι και τόσο εύκολο, ιδίως αν είσαι και άρρωστος!

Εγώ πρόκειται να γυρίσω πίσω στην ομάδα που ανήκω, δηλαδή τον Πανιώνιο, στα τέλη Μαρτίου και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όχι μόνο για μένα, αλλά και γενικά είναι σημαντικό όταν είσαι σε έναν ρυθμό και παίζεις αγώνες να μην ξαναγυρίσεις και κάθεσαι χωρίς να παίζεις. Βέβαια όλα αυτά είναι σχετικά και τα αποφασίζει ο προπονητής του μέσα από τη δουλειά που κάνεις και το πώς τα πας στις προπονήσεις…

Ένα στάδιο της καριέρας μου πέρασε, ένα στάδιο στο οποίο ήμουν δανεικός σε μια νεανική ομάδα όπου πήρα εμπειρίες παιχνιδιών και πολλών προπονήσεων 5x5. Έχω δουλέψει αρκετά πάνω στο παιχνίδι μου, στο σουτ, στην ντρίμπλα, στην αίσθηση του παιχνιδιού και στο physical game, δηλαδή έχω πάρει κιλά και είμαι αρκετά πιο γρήγορος από πριν.

Δηλαδή, έχει γίνει δουλειά εδώ που είμαι, οπότε πρέπει να το αποδείξω μόλις γυρίσω, κάτι το οποίο ανυπομονώ να κάνω! Επίσης φτάνει το καλοκαίρι και έχουμε δύο μεγάλα τουρνουά μπροστά μας: Παγκόσμιο στη Νέα Ζηλανδία και Πανευρωπαϊκό στη Ρόδο. Οπότε ετοιμάζομαι να δώσω τα πάντα για να τα πάμε τέλεια! Σκοπεύω να κάνω πολλή δουλειά με τον γυμναστή του Πανιωνίου, Κώστα Χατζηχρήστο, ώστε να ετοιμαστώ σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο.

Επιτέλους μπορώ να πω ότι έχω την αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να παίξω στην Α1 και πιστεύω πως είμαι έτοιμος.

Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το 3ποντο κοιτα να εξασκησεις γιατι πλεον ολοι οι καλοι σουταρουνε με καλα ποσοστα

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Βλαδίμηρε! Δηλαδή θα παίξεις φέτος με τον Πανιώνιο πλέι-οφ;

stella είπε...

Γεια σου Βλαδίμηρε!
Θετικότατες οι εμπειρίες που αποκόμισες από τη φετινή χρονιά.
Άντε με το καλό να επιστρέψεις, σ'αγαπάμε και σε περιμένουμε στην Πανιωνάρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Βλαδίμηρε,
Χτες το βράδυ ανακάλυψα το blog σου και έτσι είπα να σου γράψω σήμερα. Είμαι μια από τις μικρότερες θαυμάστριες σου , αφού μόλις τελείωσα την πρώτη γυμνασίου!!! Έχω συνηθίσει τα blogs τον μπασκετμπολιστών και γι' αυτό έχω να σου γράψω πολλά!!! Ο αγαπημένος μου παίχτης της Α1 είναι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος του Ολυμπιακού. Παρ' όλα αυτά δεν είμαι Ολυμπιακός. Υποστηρίζω , όμως , με τρέλα την Εθνική μας!!! Έτσι σε γνώρισα από την Εθνική Εφήβων πέρυσι. Όταν σε πρωτοείδα στην τηλεόραση είπα : "Μα κοίτα πόσο γλυκό και κάλο παιδί φαίνεται"!!! Και όταν χτύπησες στενοχωρήθηκα πολύ. Τότε έψαξα να βρω πληροφορίες για σένα και έμαθα για τον πατέρα σου. Ήταν και είναι ένας θρύλος του μπάσκετ!! Εύχομαι να έχεις κρατήσει τις καλές στιγμές με τον πατέρα σου! Ας αλλάξουμε όμως κλίμα!! Καλή επιτυχία για σήμερα στη Ρόδο!! Ήθελα να σε δω αλλά δεν το δείχνει η τηλεόραση. Κρίμα. Θα σου στέλνω θετική ενεργεία. Και σε όλα τα παιδιά φυσικά!! Είστε μια φοβερή ομάδα και θα πάτε μπροστά!! Και πάλι καλή επιτυχία και εύχομαι να το σηκώσετε στο τέλος!! Να ξέρεις ότι από δω και πέρα θα έχεις μια φανατική στο blog!! Μακάρι να γράψεις σύντομα , γιατί από ότι βλέπω το έχεις παρατήσει το "άθλημα"!!!! Τα λέμε σύντομα!! Φιλιά....
Μυρτώ από Αθήνα

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Βλαδίμηρε,
Αν και φανατική θαυμάστριά σου και πολύ καλή στα αγγλικά από τη βιασύνη μου να διαβάσω πότε παίζεις μπέρδεψα το june με το july και καταλαβαίνεις... Τώρα θα περιμένω ένα ολόκληρο μηνά για να σε δω. Αλλά θα κάνω υπομονή. Μακάρι να γράψεις σύντομα και να με συγχωρέσεις για το λάθος μου!!! Τα λέμε (ελπίζω σύντομα)!!! Φιλιά....!!!
Μυρτώ από Αθήνα