ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

AoB Διαγωνισμοί: Οι μεγάλοι νικητές!


Είναι γεγονός! Μετά από μαραθώνιο 4,5 μηνών έχουμε νικητές! Η annet και ο Anthos είναι οι δύο πρωταθλητές του Age of Basketball στο fantasy challenge αυτή τη χρονιά. Ο Anthos επιστρέφει στην κορυφή, εκεί που ήταν και πέρσι, αλλά σε… διαφορετικό πρωτάθλημα, αφού φέτος είναι ο νικητής του Age of Basketball Champion! Είναι εκείνος που επικράτησε όλων στην πρόκληση του blog μας, εκείνος που άντεξε τον όμιλο τη best-of-3 σειρά και τα νοκ άουτ για να φτάσει στην κούπα και την υπογεγραμμένη φανέλα του Κώστα Καϊμακόγλου! Εκείνος που ζήτησε πλέον να τον αποκαλούμε «Δάσκαλο»! Ε, δύο χρονιές στη σειρά δεν είναι και μικρό επίτευγμα! Πάντως, στον τελικό ο pollodiablo έφτασε μια ανάσα από την πρωτιά, αφού έχασε μόλις με 2.1 πόντους διαφορά (121.5-119.4)!

Όμως, το colpo grosso της χρονιάς έκανε η annet με την ομάδα της miracle (2.327,5 πόντοι συνολικά)! «Θαύμα» όνομα και πράγμα, αφού κατάφερε στο private league στις 16 αγωνιστικές να βρεθεί μόνο μια φορά στην κορυφή. Όμως… τη σωστή φορά. Kong (2ος με 2.318,6) και pollodiablo (3ος με 2.303,5) νόμιζαν ότι έπαιζαν μεταξύ τους για την κούπα την τελευταία αγωνιστική, αλλά η annet μπόρεσε και ανέτρεψε 62.2 πόντους διαφορά στον τελευταίο αγώνα και με τους 204.3 που συγκέντρωσε πήρε την 6η θέση σε όλο το fantasy τη συγκεκριμένη αγωνιστική, ενώ πήρε και την 1η θέση στο private league του Age of Basketball. Μαζί με την πρωτιά, την… έκπληξη και το σεβασμό όλων, πήρε και τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας, προσφορά του Sportarena.gr.

Όμως, annet και Anthos δεν είναι οι μόνοι νικητές. Στο Age of Basketball Champion, ο Anthos κερδίζει μια υπογεγραμμένη φανέλα του Κώστα Καϊμακόγλου του Αμαρουσίου, ο pollodiablo ένα μπλουζάκι Age of Basketball και ο Patissia7 ένα wallpaper της επιλογής του (από την Ευρωλίγκα) στη δική του ανάλυση. Ο μικρός τελικός ήταν ακόμη πιο κλειστός με τον pol01 να χάνει για… 0.7 μόλις!

Στο private league η annet κέρδισε μια φανέλα της Εθνικής Ελλάδας (χωρίς όνομα) προσφορά του Sportarena.gr, ο Kong ένα μπλουζάκι Age of Basketball και ο pollodiablo ένα wallpaper της επιλογής του (από την Ευρωλίγκα) στη δική του ανάλυση.

Σημαντικό: Προφανώς, όπως είχαμε γράψει από την προηγούμενη εβδομάδα και είχαμε αναφέρει στην προκήρυξη του διαγωνισμού, ο pollodiablo δεν μπορεί να πάρει δύο δώρα. Άρα, θα πρέπει να επιλέξει. Αν επιλέξει το μπλουζάκι, τότε το wallpaper θα πάει στην 4η νικήτρια του private league d.kassari, ενώ αν επιλέξει το wallpaper, τότε το μπλουζάκι θα κερδίσει ο Patissia7 και ο pol01 θα πάρει το wallpaper, από το AoB Champion. Ο pollodiablo ήδη έχει εκφράσει προτίμηση για το μπλουζάκι (άρα η d.kassari θα πάρει το wallpaper), αλλά θα ερωτηθεί κι επισήμως.

Σημείωση προς τους νικητές: Το Age of Basketball θα επικοινωνήσει τις επόμενες ημέρες με όλους τους νικητές να τους κοινοποιήσει κι επισήμως τη νίκη τους, να τους ρωτήσει αν αποδέχονται το δώρο που κέρδισαν, αλλά και για να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες αποστολής των δώρων. Αν μέχρι τη Δευτέρα δεν έχετε λάβει e-mail, παρακαλώ επικοινωνήστε εσείς με εμάς, καθώς προφανώς θα έχει υπάρξει πρόβλημα στην αποστολή του μηνύματος.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή στους δύο διαγωνισμούς που ελπίζουμε να σας κράτησαν καλή συντροφιά και φέτος! Ευελπιστούμε να είμαστε εδώ και του χρόνου και όλοι μαζί να διασκεδάσουμε ξανά. Μείνετε συντονισμένοι στην Εποχή του Μπάσκετ!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και είχα πάρει και τον Σπανούλη... Πάντως, ούτε εγώ το περίμενα αυτό. Μπήκα για να δω αν είμαι 3η!
annet

Patrick Star είπε...

Αλλά λογικά είχες τον Μπατίστ, τον Τουρκσάν και το Ναβάρο...

Ούτε δώρο, ούτε επικεφαλής ομίλου. :-(
Αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Ο ελπόγιο δε θα είναι επικεφαλής ομίλου? Εεεε? Χεχεχε... Οι δύο απ'τις 4 θέσεις του πρώτου ομίλου (θέλω να είμαστε και στον 1ο όμιλο) είναι ήδη καπαρωμένες!!!

Εν κατακλείδι, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Άνθο (αλλά όχι και δάσκαλος ρε συ Άνθο, τα λιμά κέρδισες) για την περηφανή του νίκη.
Από εκεί και πέρα, στο private league, νομίζω ότι εκείνος που άξιζε περισσότερο τη νίκη ήταν ο Διάμπλο... Και δεν έχει καμία δόση ειρωνείας αυτό που γράφω. Το πιστεύω ακράδαντα!
Ήταν η πιο σταθερή ομάδα, εν αντιθέσει με την team death που έκανε τεράστια κοιλιά στο τέλος και τη miracle που έκανε τρελό σπριντ στο τέλος και πήρε μια ανέλπιστη νίκη.

Και πάλι μπράβο στον Άνθο!!! Θα έλεγα και στην annet αλλά ο Rasheed θα με χαρακτηρίσει πέφτουλα... :-)

Age of Basketball είπε...

@Patrick star: Κάνε δουλειά σου, ποιος είμαι εγώ για να κρίνω;

Όσο για το ποιος άξιζε, νομίζω ότι στο private league που είναι άθροισμα πόντων αξίζει... αυτός που έχει το μεγαλύτερο, ήτοι η annet.

Αλλά μου βρωμάει η δουλειά με εσάς τους δύο, από το trash talking έχετε πάει στο εκατέρωθεν γλωσσικό μούλιασμα ο ένας του άλλου, οπότε σκέφτομαι να βάλω... κλειδάριθμό για του χρόνου να μην πέσετε μαζί ούτε... στον τελικό (που σιγά μην περάσετε αλλά λέμε τώρα).

Σκέψου ότι αν του χρόνου είναι περισσότεροι οι συμμετέχοντες (αν δεν είναι σκέφτομαι σοβαρά να ακυρώσω το διαγωνισμό... ή τα δώρα, αυτό είναι απειλή για εκείνους που ακόμα... δεν μας διαβάζουν!) θα είναι περισσότεροι και οι όμιλοι. Οπότε με 5 ομίλους είσαι επικεφαλής και ξέχνα το διασταύρωμα στον όμιλο και τυπικά.

Και μιας και μου το θύμισες τώρα... να στείλω και τα μέιλ γιατί το ξέχασα με τη δουλειά.
Rasheed.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είχα Μπατίστ...
Διαμαντίδης, Παπαλουκάς - Σπανούλης, Ναβάρο, Μπαζίλε, Μάικλ - Τουρκσάν, Ιλιασόβα, Βούισιτς, Λάσμε. Αυτοί ήταν η ομάδα μου την τελευταία αγωνιστική.
Και η πλάκα είναι ότι αν είχα τολμήσει να πάρω τον Ντάγκλας που σκεφτόμουν αντί του Σπανούλη θα είχα πάρει την αγωνιστική. Αυτές οι λεπτομέρειες που λέει και ο Πλούταρχος.
Επίσης, δεν ξέρω αν ο Πάτρικ ήθελε να μου την πέσει ή αν απλώς του έβγαλες το όνομα, αλλά Ρασίντ... υπάρχει όρος οι αναγνώστες του μπλογκ να μην συνάπτουν σχέσεις και του το ξέκοψες; Είναι σαν τους παίκτες με τις τσιρλίντερ στις ομάδες του NBA;
annet

Age of Basketball είπε...

@annet: Μάλιστα... Πρώτον: ωραία ομάδα δικαιολογημένα κέρδισες. Δεύτερον: εγώ του το ξέκοψα; Εγώ να σας δω όλους αποκαταστημένους και τι στον κόσμο. Βέβαια, κόβω τη συζήτηση εδώ γιατί είναι η απόλυτη παρακμή να σας ξέρω όλους έναν έναν... δείχνει ότι είμαστε 3 και ο κούκο(τ)ς σε αυτό το μπλογκ. Αυτό με τις τσιρλίντερ στο NBA ποτέ μου δεν το κατάλαβα... λες και είναι οι μόνες όμορφες κοπέλες στην πόλη ή ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να χαλάσουν... τα αποδυτήρια. Ίσα ίσα που αν σέβονταν λίγο και τα... ταμπλόιντς θα έπρεπε να το ενθαρρύνουν κιόλας.
Rasheed.

Ανώνυμος είπε...

Πέστα ρε πάτρικ....

@ annet Μπαζίλε!!??? Αν έπαιρνες και Ρούμπεν Νταγκλας τότε θα απείχα από τον επόμενο διαγωνισμό ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Όσο για τα λιμά που λέει ο Πάτρικ, (τους Valtaki all stars) έχει δίκιο. Ομάδα που πήρε 57 σε κάποια φάση στους ομίλους και πέρασε με το ζόρι τη φάση των 16, έκανε δύο κηδείες και παραλίγο να κάνει και τρίτη. Έπρεπε να είχα κρατήσει τον Νίκολας, ο οποίος αποδείχθηκε το γούρι της.

Η πίκρα μου όμως για τους Posta Avengers είναι πολύ μεγάλη γιατί στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές μία χτυπούσε ο Λαβρινοβιτς, μία ο Μπετσίροβιτς, μετά ο Γκίριτσεκ μετά ο Μακινταηρ, μια ο Llull ανεξήγητα δεν έπαιζε, τι να πώ. Και δυστυχώς δεν μπορούσα λόγω υποχρεώσεων να είμαι μέχρι το τέλος της προθεσμίας να περιμένω ποιος θα χτυπήσει. Και η πίκρα μου είναι πιο μεγάλη γιατί, είδικά με το τραυματισμό του Λαβρίνοβιτς, αν τον είχα προλάβει, θα είχα πάρει τον Τουρκσαν νωρίτερα και η σεμνή τελετή θα είχε τελειωσει.

Αλλά από την άλλη, τι να πει και ο Kong, ο οποίος μάλλον θα κάνει κανένα μήνα να postαρει.

Like I said, τυλίξτε μου το μπλουζάκι.
Α ρε πάτρικ,παραλίγο να πάρεις και εσύ μπλουζάκι ρε γμτ

Ανώνυμος είπε...

Έτσι για αποκατάσταση κάποιων θεμάτων (Btw παίδες και κοράσες, αν σκεφτήτε ποτέ να βάψετε το σπίτι σας εσωτερικά, ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ)...

1. Είμαι "Δάσκαλος". Και του χρόνου αν γίνει νέος διαγωνισμός πάλι εγώ θα τον κερδίσω! Θα μπορούσα να πω "Καθηγητής" αλλά με το επίπεδο σας μόνο "Δάσκαλος" μπορώ να απαιτήσω...
2. Είχαμε κοινούς παίχτες με τον Diablo στον τελικό. Ρακόσεβιτς, Bullock κτλ και για αυτό το χαμηλό σκορ. Η ομάδα του τελικού: Lull, Papaloukas - Spanoulis, Navaro, Rakocevic, Bullock - Lasme, Bourousis, Teletovic, Splitter. Το μεγαλύτερο μου δίλλημα? Bourousis ή Vuicic. Τους άλλαξα 5 φορές και ευτυχώς δεν μου στοίχισε.
3. Είμαι "Δάσκαλος".
4. Όποιος με νικήσει του χρόνου θα πάρει και από μένα δώρο. "Έπαιξα και κέρδισα τον "Δάσκαλο"!!!
5. Παρόλο που παιζόταν 'ενας τίτλος σε καμία περίπτωση δεν ήθελα τους 3 της Τάου να βάζουν πόντους. Ψυχοφθόρο πάντως (σαν να στοιχιματήζεις εναντίων της ομάδας σου!)
6. Σας έχω πει ότι είμαι ο "Δάσκαλος" σας?

Μπράβο και στην annet αλλά και στον Diablo που έφτασε σε δύο "τελικούς".

Τέλος, πρέπει να ευχαριστήσουμε και τα παιδιά του ΑΟΒ για όλες τις προσπάθειες τους με όλα τα συνεπακόλουθα.

Νά'στε όλοι πάντα καλά.

Ο Δάσκαλος εν ονόματι Άνθος.

Ανώνυμος είπε...

Άντε μιας και το ρίξαμε στο άνοιγμα των χαρτιών

Valtaki_all_stars
Calloway (το λάθος στοίχημα για αντι-Μcintyre)- Cook-Rakosevic-Bullock-Langdon-Navarro-Splitter-Eliahu-Vazquez-Velickovic

Posta Avengers
Diamantidis-Cook, Rakosevic-Navarro-Bullock-Giricek-Splitter-Eliahu-Reyes-Turkcan

Μπορείτε να με λέτε και Aito Garcia Reneses.