ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Age of Basketball Champion: final-8 Ημιτελικά!


Τα ημιτελικά στο Age of Basketball Champion ολοκληρώθηκαν και μπροστά μας έχουμε το ζευγάρι του μεγάλου τελικού! Team Larnaka Immortals εναντίον teamValtaki_all_Stars, Anthos εναντίον pollodiablo αν προτιμάτε. Για τον τίτλο, για τη φήμη, για τη δόξα, για το μεγάλο δώρο.

Οι δύο αυτές ομάδες έφτασαν ως εδώ, άντεξαν σε κάθε δοκιμασία και πλέον έχουν μπροστά τους 40 λεπτά για να αποδείξουν η κάθε μία ότι είναι καλύτερη. Ο θρόνος του Age of Basketball Champion χωρά μόνο έναν.

Ο Anthos έφτασε ως εδώ με ρεκόρ 12-2 και 2030.6 πόντους συνολικά σε 14 αγώνες. Ο pollodiablo έχει ρεκόρ 10-5 και 1818.0 πόντους, αλλά κέρδισε όλα τα παιχνίδια που έπρεπε! Ποιος θα είναι ο πρωταθλητής του Age of Basketball Champion;

Όμως, ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο μικρός τελικός, καθώς ο 3ος νικητής και αυτός κερδίζει δώρο. Ας δούμε πώς κρίθηκαν τα ημιτελικά, αλλά και τα ζευγαρώματα των τελικών:

Final-8, Ημιτελικοί – 2 ζευγάρια, αγώνες νοκ άουτ (5η αγωνιστική):
Ζευγάρι 13: Team Larnaka Immortals (Anthos) 175.5 – 127.2 team kypriadites (Patissia7)
Ζευγάρι 14: teamValtaki_all_Stars (pollodiablo) 166.2 – 97.5 Team-champion (pol01)

Final 8, Τελικοί, νοκ άουτ (6η αγωνιστική)
Ζευγάρι 15 (Μικρός Τελικός): team kypriadites (Patissia7) – Team-champion (pol01)
Ζευγάρι 16 (Μεγάλος Τελικός): Team Larnaka Immortals (Anthos) – teamValtaki_all_Stars (pollodiablo)

"ΤΕΛΙΚΟΣ" ΚΑΙ ΣΤΟ PRIVATE LEAGUE
Όμως, τελικό δεν έχουμε μόνο στο Age of Basketball Champion! Έχει κοιτάξει κανείς τη βαθμολογία του private league; Εκεί τις δύο πρώτες ομάδες χωρίζουν μόλις… 0,2 πόντοι! Οι Posta Anengers του pollodiablo έχουν 2.186,5 πόντους, ενώ η team.death του Kong έχει 2.186,3. Άρα μιλάμε ουσιαστικά για ένα… νοκ άουτ παιχνίδι με τον νικητή να παίρνει την 1η θέση. Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο pollodiablo θα στείλει τους παίκτες του στο… monkey island αν χάσουν τον τελικό, ενώ ο Kong έχει ντυθεί στα χρώματα του πολέμου, καθώς ήταν φαβορί όλο το χρόνο για τον τίτλο (πρώτος σε ranking στο AoB Champion γαρ), αλλά αποκλείστηκε από εκεί και θέλει εκδίκηση στο private league για να πάρει έναν από τους δύο τίτλους. Εκτός αν γίνει η έκπληξη από χαμηλότερα.

Τώρα που είπα χαμηλότερα, laker6, annet, patissia7 και d.kassari θα παλέψουν για την 3η θέση την τελευταία αγωνιστική με μόλις 34,9 πόντους να χωρίζουν τον 3ο από τον 6ο! Όταν μάλιστα μπορεί και ο 4ος να πάρει δώρο, ο αγώνας αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον!

Τι εννοούμε; Είχαμε γράψει στην προκήρυξη του πρωταθλήματος ότι αν ένας παίκτης κερδίσει δύο δώρα, θα πρέπει να διαλέξει το ένα από τα δύο και το άλλο θα το πάρει ο αμέσως επόμενος στην κατάταξη. Ο pollodiablo είναι κυρίαρχος φέτος και είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει δύο δώρα. Άρα, μετά θα πρέπει να διαλέξει (ανάλογα με το ποια δώρα θα πάρει) αν θέλει το δώρο του Age of Basketball Champion ή του private league. Οπότε ή στο ένα ή στο άλλο, θα βραβευτεί και ο 4ος! Δύο τελικοί για τον pollodiablo που θα πρέπει μέσα σε 40 αγωνιστικά λεπτά να αποδείξει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο από τι είναι φτιαγμένος. Αν πάρει και τους δύο τίτλους… μέχρι και οι μισητοί εχθροί του θα υποκλιθούν… ή όχι;

Θυμίζουμε πώς έφτασαν οι ομάδες ως εδώ στο Age of Basketball Champion:

Final-8, Προημιτελικοί – 4 ζευγάρια, αγώνες νοκ άουτ (4η αγωνιστική):
Ζευγάρι 9: Team Larnaka Immortals (Anthos) 173.7 – 130.4 team2Star (d.kassari)
Ζευγάρι 10: team.death (Kong) 124.7 – 127.1 team kypriadites (Patissia7)
Ζευγάρι 11: team-power (annet) 102.2 – 166.1 teamValtaki_all_Stars (pollodiablo)
Ζευγάρι 12: Team-champion (pol01) 170.4 – 108.8 team-dream (danielle)

Οι best-of-3 σειρές της φάσης των «16»:
1. Team Larnaka Immortals (Anthos) - team-Gerald (Defender) 2-0
(1ος αγώνας 158.1-122.3) (2ος αγώνας 134.8-108.4)
2. team.death (Kong) - team-Apoel (pangre85) 2-0
(1ος αγώνας 127.7-78.0) (2ος αγώνας 149.8-62.5)
3. team-power (annet) - Team_Zaster (Zaster12) 2-0
(1ος αγώνας 134.1-120.5) (2ος αγώνας 131.6-72.1)
4. Team-champion (pol01) - team.katsam (katsam) 2-0
(1ος αγώνας 115.0-87.6) (2ος αγώνας 134.8-63.6)
5. team-dream (danielle) - TeamWabrudi (wabrudi) 2-0
(1ος αγώνας 119.3-87.2) (2ος αγώνας 145.3-139.0)
6. Team Bengali Tigers (Arkadios) - team2Star (d.kassari) 1-2
(1ος αγώνας 142.7-127.9) (2ος αγώνας 120.4-141.4) (3ος αγώνας 128.7-136.1)
7. teamValtaki_all_Stars (pollodiablo) - team cai crew (sren53) 2-1
(1ος αγώνας 130.9-110.3) (2ος αγώνας 110.1-124.1) (3ος αγώνας 160.6-97.9)
8. team kypriadites (Patissia7) - clyde_12 22570 (clyde12) 2-0
(1ος αγώνας 136.9-109.0) (2ος αγώνας 123.6-64.0)

Τα δώρα του διαγωνισμού μας, που μοιράζονται αντίστοιχα στους 3 πρώτους κάθε διαγωνισμού:

Age of Basketball Champion: 1ο δώρο: μια υπογεγραμμένη φανέλα του Κώστα Καϊμακόγλου του Αμαρουσίου, 2ο δώρο: ένα μπλουζάκι Age of Basketball, 3ο δώρο: ένα wallpaper της επιλογής του 3ου νικητή στη δική του ανάλυση.

Private league – Age of Basketball League: 1ο δώρο: μια φανέλα της Εθνικής Ελλάδας (χωρίς όνομα) προσφορά του Sportarena.gr, 2ο δώρο: ένα μπλουζάκι Age of Basketball, 3ο δώρο: ένα wallpaper της επιλογής του 3ου νικητή στη δική του ανάλυση.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

You got that right!!!

Φοράω κορδέλα στο κεφάλι, βάζω το μαχαίρι στην μπότα και ετοιμάζομαι για την τελευταία μάχη.

Αν κερδίσω θα σας λιώσω στο trash talking. Θα γινω Σακίλ και θα σας βλέπω όλους σας Κρις Μπος ή Σταν Βαν Γκάντι.

Αν χάσω θα πω ότι είναι απλώς ενα παιχνίδι και ότι δεν έγινε και τίποτα, απλώς φτάνει που περάσαμε καλά ένα χρόνο.

Το μόνο που με πικραίνει είναι ότι ο Patrick Star υποστηρίζει τον Antho, αλλά όχι εμένα. Έτσι μου έρχεται να παρατάξω την ομάδα μου με Ρασίμ Μπασάκ, Αρτέμ Ζαμπέλιν και Φραγκίσκο Αλβέρτη για να χαρίσω τη νίκη στον pollodiablo. Αν δεν έχω την υποστήριξη του κόσμου και "παίζω μόνος μου" κόβωντας 35 εισιτήρια όλα-όλα νιώθω... Πανελλήνιος και απογοητεύομαι.
Kong

Age of Basketball είπε...

Λίγα λόγια για τον Ρασίμ Μπασάκ, έτσι; Μην φτάνουμε και στην ύβρη...
Rasheed.

Ανώνυμος είπε...

Kong μη σκας για την υποστήριξη ειδικά του πατρικ. Εαν ήσουν πρόεδρος ομάδας θα ήθελες στα επίσημα να μοστράρει η φάτσα του επίτιμου; Σε όσους έχει ευχηθεί ο Πάτρικ έχουνε πάει άπατοι. Το πιο χαρακτηριστικό είναι τότε που, ως gentleman (ή μήπως δον ζουαν), εξέφρασε την επιθυμία να πάνε καλά οι κοπέλες του θεσμού, οι οποίες αποκλέιστηκαν σε μια νύχτα από τη συνέχεια.
Οπότε περισσότερο άβολα πρέπει να αισθάνεται ο Άνθος.
Όσο για την πάρτη μου το κυρίαρχος που γράφει το post με ικανποιεί περισσότερο από και τις δυο πρωτες θέσεις που διεκδικώ (καλά λέμε και καμια βλακεία προς τιμην του fair play), θα προτιμούσα βέβαια τον Kong στον τελικό του champion, ώστε να μοιραστούμε τα δώρα των δυο πρώτων θέσεων, αλλά η αλήθεια είναι ότι στο τοπ16 ο Άνθος πήγαινε τρένο, όπως πέρυσι.

Βέβαια ό υπέρτατος τελικός θα ήταν να έχω απέναντι μου αυτό το απολίθωμα της εξέλιξης με ένα από τα καφενεία του που ακόμα αμφισβητεί τις ικανότητες μου στο fantasy. Αλλά τι να κάνουμε, η μια του ομάδα έχει αποκλειστεί και βαράει 190+ και η άλλη άμα περάσει τα 160 θα αυτοκαταστραφεί...

Patrick Star είπε...

@Kong:
Τα περί επίτιμου, τα έχω σκεφτεί κι εγώ, γι'αυτό δε θέλω να ευχηθώ και σε σένα. Τουλάχιστον να μην κερδίσει και τους δύο διαγωνισμούς ο πόγιοδιάμπλο (άκου εκεί κυρίαρχος...).
Πιστεύω, πάντως, πως στο τέλος θα επικρατήσει ο καλύτερος (και όλοι ξέρουμε ποιος είναι, ή μάλλον, ποιος ΔΕΝ είναι).
Αυτό με τον Αλβέρτη δε μου φαίνεται κακή ιδέα πάντως. Μην εκπλαγείς αν τον πάρει ο άλλος και βαρέσει κανά 15άρι... Πως νομίζεις ότι έφτασε μέχρι εδώ? Με κάτι απίθανους.
Σιγουράκι ο Βαν Ντε Σπίγκελ...

@el pollo diablo:
Ξέρεις πολύ καλά, πως το καφενείο μου θα μπορούσε να είναι πιο κοντά αυτήν τη στιγμή, αλλά ως όψεται η καλή μου η καρδιά.
Οι Γιαουρτάδες μου, έδειξαν με τον πιο εμφατικό τρόπο, πως αποτελούν μια καλοδουλεμένη ομάδα, που είχε την ατυχία να κάνει ελλειπή προετοιμασία και εντέλει να φορμαριστεί πολύ αργά (για την ακρίβεια μετά το τέλος των υποχρεώσεών της).
Παρόλα αυτά, έχουν θέσει ως στόχο να ξεπεράσουν το Rasheed.. Χεχεχε

ΥΓ Εγώ δεν υποκλίνομαι!!!

Ανώνυμος είπε...

Μιας και πλησιαζουμε την 16η Μαρτιου, αναμενουμε ενα αφιερωμα-αναδρομη, στην μελανοτερη ιστορια της Ελληνικης καλαθοσφαιρισης.
Ειναι και μιας μορφης quiz αυτο....

Age of Basketball είπε...

Η αλήθεια είναι ότι κάτι είχαμε στο μυαλό μας να κάνουμε. Όχι για ένα γεγονός, αλλά για 5, καθώς η μέρα είναι γεμάτη από πολύ σημαντικά γεγονότα. 3 άσχημα και 2 καλά.

Θα τα πούμε τότε. Είναι και Δευτέρα, οπότε θα έχουμε... κενό από αγώνες και θα τα πούμε.
Rasheed.

Ανώνυμος είπε...

Με πιασατε εεε?? Rasheed u are the one!!

Ανώνυμος είπε...

Αβολα εγώ?? Πήρα τον διαγωνισμό τον πρώτο χρόνο (με θέση και στην πεντάδα της εβδομάδας με 200+) και φέτος είπα να πάρω το Champions. Χτυπάω 170+ από την μέρα που συγκεντρώθηκα και δεν φοβάμαι ομαδούλες που έκαναν 5 ήττες...Άκου άβολα...Αυτά πιάνουν με μικρομεσαίες ομάδες και όχι με την ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ...

Στα σοβαρά τώρα μετά από τα αστεία μας...Θα το πάρω με τουλάχιστον 20 πόντους (-:

Νά'στε όλοι καλά παιδιά.

Άνθος

Age of Basketball είπε...

Πλέον... είναι θέμα τιμής απ' ότι φαίνεται. Μετά τη δήλωση του Άνθου περί εικοσάρας... αναμένουμε όλοι τι θα γίνει στο γήπεδο! Εμείς τουλάχιστον που έχουμε χάσει τους στόχους μας από την... 1η αγωνιστική της κανονικής περιόδου στο private league. Τι μας μένει; Απλώς και μόνο να... συντονίζουμε το δικό σας trash talking.

Περιμένω δήλωση από Kong και pollodiablo για τις διαφορες που θα πάει ο τελικός, ώστε να... φτιάξουμε τις αποδόσεις στα στοιχήματα!
Rasheed.

Ανώνυμος είπε...

Άνθο σοβαρέψου.

Γιατί και η annet και ο pol01 170+ πιάνανε πριν παίξουν μαζί μου και μετά φάγανε 60+. Λοιπόν επειδή τη διαφορά την κόβω ταρίφα, λέω ο τελικός θα είναι περίπατος με διαφορά ότι και οι προηγούμενες. Gentlemen place your bets!!!

Όσο για τον Kong, εδώ και δύο αγωνιστικες που σέρνομαι, δεν κατάφερε να με προσπεράσει. Γενναιοδωρία τέλος.... Η παρασκευή θα με βρει απόλυτο κυρίαρχο και με τη βούλα...

ΥΓ. Άντε γιατί παραπήγε με το fair play