ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Age of Basketball Champion: Top-16, αγώνας 3


Ολοκληρώθηκε η φάση του «Top-16» του Age of Basketball Champion και οι 8 αντίπαλοι που προκρίνονται στο Age of Basketball Champion Final-8 έχουν πλέον ξεκαθαρίσει. Οι 6 σειρές είχαν κριθεί από την περασμένη εβδομάδα, ενώ οι δύο τελευταίες ομάδες που πέρασαν στο final-8 μετά το do-or-die 3ο παιχνίδι ήταν η team2Star (d.kassari) και η teamValtaki_all_Stars (pollodiablo). Η team2star πέρασε δια πυρός και σιδήρου, κερδίζοντας μόλις με 7,5 πόντους διαφορά, ενώ η teamValtaki_all_Stars είχε ένα εύκολο βράδυ τελικά, παρά το… άγχος της κρισιμότητας του αγώνα. Είπα όμως do-or-die;

Έτσι θα είναι ολόκληρη η συνέχεια με το πρωτάθλημα να παίρνει φωτιά στις 3 τελευταίες αγωνιστικές του top-16 της Ευρωλίγκας. Το final-8 σημαίνει απλά τρεις αγώνες-1 νικητής. Το τρόπαιο μπορεί να πάει μόνο στην ομάδα που θα κερδίσει και τα τρία επόμενα παιχνίδια της. Δηλαδή στην ομάδα που θα περάσει αλώβητη από τα προημιτελικά και τα ημιτελικά και στη συνέχεια θα κερδίσει στον μεγάλο τελικό!

Ποιος είναι πιο έτοιμος; Ποιος θα κάνει τις καλύτερες επιλογές; Ποιος θα είναι πιο… clutch την κρίσιμη ώρα και ποιος θα μείνει… με την μπάλα στα χέρια στην τελευταία επίθεση του αγώνα; Ποιος θα «διαβάσει» καλύτερα τη φόρμα των παικτών; Ποιος είναι ο καλύτερος manager στο Age of Basketball Champion;

Ας δούμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος, το περίφημο final-8 (σε παρένθεση η αγωνιστική της Ευρωλίγκας στην οποία αντιστοιχεί ο κάθε αγώνας):

Final-8, Προημιτελικοί – 4 ζευγάρια, αγώνες νοκ άουτ (4η αγωνιστική):

Ζευγάρι 9: Team Larnaka Immortals (Anthos) – team2Star (d.kassari)
Ζευγάρι 10: team.death (Kong) – team kypriadites (Patissia7)
Ζευγάρι 11: team-power (annet) – teamValtaki_all_Stars (pollodiablo)
Ζευγάρι 12: Team-champion (pol01) – team-dream (danielle)

Final-8, Ημιτελικοί – 2 ζευγάρια, αγώνες νοκ άουτ (5η αγωνιστική):

Ζευγάρι 13: Νικητής 9 – Νικητής 10
Ζευγάρι 14: Νικητής 11 – Νικητής 12

Final 8, Τελικοί, νοκ άουτ (6η αγωνιστική)

Ζευγάρι 15 (Μικρός Τελικός): Ηττημένος 13 – Ηττημένος 14
Ζευγάρι 16 (Μεγάλος Τελικός): Νικητής 13 – Νικητής 14

Θυμίζουμε πώς κρίθηκαν οι best-of-3 σειρές της φάσης των «16»:

1. Team Larnaka Immortals (Anthos) - team-Gerald (Defender) 2-0
(1ος αγώνας 158.1-122.3) (2ος αγώνας 134.8-108.4)

2. team.death (Kong) - team-Apoel (pangre85) 2-0
(1ος αγώνας 127.7-78.0) (2ος αγώνας 149.8-62.5)

3. team-power (annet) - Team_Zaster (Zaster12) 2-0
(1ος αγώνας 134.1-120.5) (2ος αγώνας 131.6-72.1)

4. Team-champion (pol01) - team.katsam (katsam) 2-0
(1ος αγώνας 115.0-87.6) (2ος αγώνας 134.8-63.6)

5. team-dream (danielle) - TeamWabrudi (wabrudi) 2-0
(1ος αγώνας 119.3-87.2) (2ος αγώνας 145.3-139.0)

6. Team Bengali Tigers (Arkadios) - team2Star (d.kassari) 1-2
(1ος αγώνας 142.7-127.9) (2ος αγώνας 120.4-141.4) (3ος αγώνας 128.7-136.1)

7. teamValtaki_all_Stars (pollodiablo) - team cai crew (sren53) 2-1
(1ος αγώνας 130.9-110.3) (2ος αγώνας 110.1-124.1) (3ος αγώνας 160.6-97.9)

8. team kypriadites (Patissia7) - clyde_12 22570 (clyde12) 2-0
(1ος αγώνας 136.9-109.0) (2ος αγώνας 123.6-64.0)

Τα δώρα του διαγωνισμού μας, που μοιράζονται αντίστοιχα στους 3 πρώτους κάθε διαγωνισμού:

Age of Basketball Champion: 1ο δώρο: μια υπογεγραμμένη φανέλα του Κώστα Καϊμακόγλου του Αμαρουσίου, 2ο δώρο: ένα μπλουζάκι Age of Basketball, 3ο δώρο: ένα wallpaper της επιλογής του 3ου νικητή στη δική του ανάλυση.

Private league – Age of Basketball League: 1ο δώρο: μια φανέλα της Εθνικής Ελλάδας (χωρίς όνομα) προσφορά του Sportarena.gr, 2ο δώρο: ένα μπλουζάκι Age of Basketball, 3ο δώρο: ένα wallpaper της επιλογής του 3ου νικητή στη δική του ανάλυση.

7 σχόλια:

Patrick Star είπε...

Εγώ μπορώ να προσφέρω απλόχερα όσα credits χρειάζονται τα παιδιά που έχουν απομείνει? Δεν τα χρειάζομαι, ας πάνε για καλό σκοπό τουλάχιστον...

Στον Άνθο, στην Ντ.Κάσσαρη, στον Κονγκ, στον Πατήσια7, στην Αννέτ, βεβαίως βεβαίως, στον Πολ01 και στην Ντανιέλ.

Ξέχασα κανέναν? Μπα, δε νομίζω...

Ανώνυμος είπε...

Patrick δεν εχω καταλαβει αν η συμπάθειά σου προς εμένα είναι... για μένα, ή επειδή θες να αποκλείσω τον pollo diablo.
annet

Ανώνυμος είπε...

Αννέτ είσαι ο άμεσος αντίπαλος, για αυτό και η ιδιαίτερη συμπάθεια....

Μετά από δυο βδομάδες, την ιδιαίτερη συμπάθεια θα την έχει είτε η Danielle ή ο pol01.

Age of Basketball είπε...

Κοίτα να δεις... αν προκριθεί η danielle και γίνουν τα ίδια δεν θα υπάρχει τίποτα που να με σταματά απ το να φανταστώ ότι ο Patrick ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα με τις κοπέλες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Αντε και στον τελικό με την d.kassari!
Rasheed.

Patrick Star είπε...

@annet: Μα εννοείται ότι θέλω να προκριθείς εσύ... Το γεγονός ότι αντίπαλός σου είναι ο Διάμπλο, καταγράφεται ως μια διαβολική σύμπτωση...

@pollo: Σε παρακαλώ, η συμπάθειά μου προς το πρόσωπο της annet είναι δεδομένη. Η ομάδα της παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ όλη τη χρονιά και θα είναι κρίμα να αποκλειστεί από μία τόσο φρικτή ομάδα, η οποία κακοποιεί το άθλημα, δεν έχει να προσφέρει τίποτα απολύτως και έπρεπε να έχει αποκλειστεί εδώ και καιρό, καθώς βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, για καθαρά συγκυριακούς λόγους.

@Rasheed: Γμτ, μου χάλασες τα σχέδια!!! Τώρα με πήρανε όλοι χαμπάρι. Άλλωστε κανείς δεν πρόκειται να πιστέψει το ενδεχόμενο να θέλω να αποκλειστεί ο Μιμίκος, αφού μέχρι που τον ενημερώνω για τους τραυματισμούς... :-(
Βέβαια, και ο pol01 να περάσει, τα ίδια θα κάνω. Εγώ δεν κάνω διακρίσεις μεταξύ των φύλων όταν πρόκειται για σοβαρά ζητήματα. Εδώ διακυβεύεται το κύρος του διαγωνισμού (μην πω και του blog)!
Επίσης, αυτό που έγραψες στο τέλος δεν το'πιασα, μου το κάνεις λιανά για να το καταλάβω κι εγώ? Τι εννοείς όταν λες "Αντε και στον τελικό με την d.kassari!" ? Ε? Τι πάει να πεί "Άντε και στον τελικό?" !! Με τους άλλους είσαι? Είναι δυνατόν να εύχεσαι σε αυτό το τερατούργημα να προκριθεί στον τελικό, όταν, μάλιστα, υπάρχουν τόσες καλές ομάδες?
Εδώ μιλάμε για το κάρο που βρίσκεται μόλις 80 πόντους πάνω από τους, αλήστου μνήμης, Γιαουρτάδες (και μόλις 50 πόντους κάτω από τη δική σου, για να μην ξεχνιόμαστε χαχαχα)... Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα...

Τέλος πάντων, η πρότασή μου εξακολουθεί να ισχύει ενώ προσφέρομαι ακόμα και για κατασκοπία...

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαίνω την πίκρα του Πάτρικ. Είναι δύσκολο να το χωνέψει ότι η ομάδα του παίζει φιλικά και παίρνει 140-160 και στα κρίσιμα παιχνίδια της σεζον από 40-60. Είναι δύσκολο να χωνέψει ότι οι Βαλτάκι All Stars είναι η προτελευταία από τις ομάδες που έχω ρίξει στο Private League και την τελευταία εβδομάδα, όταν έπρεπε 100% να πάρει την πρόκριση, βγήκε πρώτη από τις ομάδες μου, τρίτη από τις team και πέμπτη συνολικά. Άντε λοιπόν σε κανα μήνα θα σε κεράσω σοδίτσα για τη χώνεψη.

@Rasheed. Είσαι ένας ευπατρίδης του fantasy. Αναγνωρίζεις και επιβραυεύεις την τιτάνια προσπάθεια που έκανα από το καλοκαίρι, όπου από δεκατο-εικοστος και καρπαζοεισπράκτορας κατάφερα να έχω, μεχρι τώρα, τις ομάδες μέσα σε όλους τους στόχους τους.

Μην ακους διάφορα ζωύφια, που έχουν ξεχαστεί από την γενετική εξέλιξη, να λένε κακεντρέχειες για την ομάδα σου, γιατί όλοι ξέρουνε πόσο δύσκολο είναι να πετύχεις μόνο με μία ομάδα.

Age of Basketball είπε...

@el pollo diablo: Θα ειχα απογοητευτει και θα με είχε επηρεάσει, αλλά ευτυχώς αυτή τη στιγμή, μια ομάδα μου είναι 1η στα ριμπάουντ στην Ελλάδα και μια άλλη μέσα στη χιλιάδα στο συνολο. Απλώς είναι σε άλλα mail, δεν ξέρεις από την αρχή πού θα σου... κάτσει το καλό ranking.
Rasheed.