ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Παρασκευή 30 Μαΐου 2008

Κι αν το ξεχάσατε... μπάσκετ παίζατε!


Δεν ξέρω αν όλοι όσοι είδαν το ματς νιώθουν έτσι, αλλά σε μένα ο τρίτος τελικός άφησε μια πικρή γεύση στα χείλη. Ίσως και μια γεύση αηδίας σε ορισμένα σημεία του. Δεν είναι το αποτέλεσμα στο παρκέ, εκεί ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια, καθώς ήταν καλύτερος στο σύνολο του ματς από τον Ολυμπιακό. Είναι όλα τα υπόλοιπα. Πριν φτάσω στα όσα έκαναν τον τρίτο τελικό, τον χειρότερο της σειρά ως τώρα, θα αναφερθώ στα αγωνιστικά.

Το παιχνίδι είχε απίστευτη ένταση, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Από αυτό παρασύρθηκαν παίκτες, προπονητές, διαιτητές, οπαδοί, φίλαθλοι και κάφροι. Ο Πιτσίλκας χρέωσε με τεχνική ποινή τον Γιαννάκη επειδή… καθυστέρησε να του δώσει την μπάλα (αμίμητο σφύριγμα), μετά επανέλαβε την καινοτομία-Μαστραφτσή από το Μαρούσι- Πανιώνιος, χρεώνοντας αντιαθλητικό και τεχνική ποινή Σάρας και Τεόντοσιτς αντίστοιχα σε σφύριγμα χωρίς λογική (απλώς… εξισορρόπησης). Αλλά όλα αυτά ξεχνιούνται εύκολα, όπως και τα μερικά σφυρίγματα που πήρε ο Παναθηναϊκός σε ορισμένα σημεία του ματς. Ούτε εκείνα έκριναν το αποτέλεσμα, αφού στον τρίτο τελικό οι «πράσινοι» από το 23΄ φάνηκε ότι ήταν καλύτεροι και ότι θα κέρδιζαν. Κατάφεραν να εγκλωβίσουν τον Ολυμπιακό, όπως τους είχε εγκλωβίσει εκείνος στο δεύτερο ματς, τον κράτησαν σχεδόν 6 λεπτά χωρίς καλάθι, έκαναν σερί 15-0 στο διάστημα αυτό και κέρδισαν, καθαρά, δίκαια και χωρίς βοήθεια. Όμως, ο τελικός στιγματίστηκε. Τα παίρνω με τη σειρά (καλά και κακά):

- Πλέον στη χώρα αυτή δεν μπορεί κανείς να πει τη γνώμη του. Θα φτάσω στο σημείο να υπερασπιστώ έναν άνθρωπο τον οποίο έχω κατακρίνει πολλάκις από το βήμα αυτό (για γεγονότα παλιά… πριν από 15 χρόνια σχεδόν). Ο Κώστας Πολίτης είναι φίλος του Παναθηναϊκού, προσπαθεί να είναι αντικειμενικός στα σχόλιά του, αλλά την Πέμπτη το βράδυ τόλμησε 4 φορές να πει από μικροφώνου ότι οι διαιτητές σφύριξαν ανάποδα, ήτοι υπέρ του Παναθηναϊκού σε φάσεις που δεν έπρεπε. Τα επίσημα του ΟΑΚΑ ενημερώθηκαν από «φίλους» μέσω κινητού τι είπε ο Πολίτης και οι σοβαροί «επίσημοι» έβριζαν από τα μισά του ματς τον προπονητή χυδαία για τα σχόλιά του (αλλά και το σύνολο σχεδόν των δημοσιογράφων).

- Το γεγονός ότι ο Σχορτσιανίτης άνοιξε διάλογο με την εξέδρα δεν τον τιμά και θα έπρεπε να έχει συγκρατηθεί. Όμως, τον δικαιολογώ απόλυτα. Και θα ήθελα να υπάρξουν παραδειγματικές και εξοντωτικές ποινές για ό,τι έγινε. Γιατί; Γιατί ο Σοφοκλής αντέδρασε σε χυδαία ρατσιστικά συνθήματα, όχι στα γνωστά υβριστικά. Τα ανθρωπάρια που έχουν τόσο μυαλό στο κεφάλι τους, όσο και ένας γυμνοσάλιαγκας, έκαναν τη βραδιά στο ΟΑΚΑ ανυπόφορη για τα αυτιά όλων των λογικών φίλων του μπάσκετ, ανεξαρτήτως ομάδας. Είναι ανώφελο να πληρώσει ο Γιαννακόπουλος (ή ο όποιος) από την τσέπη του για τα αίσχη αυτά. Κάμερες στο ΟΑΚΑ υπάρχουν που παρακολουθούν τις εξέδρες, ήχο έχει η τηλεόραση, συνδυάστε τα και βρείτε μέσω εικόνας όλους όσοι έλεγαν ρατσιστικά συνθήματα. Σκοτώστε αυτό το φίδι εν τη γενέσει του στο μπάσκετ. Απαγορεύστε τους δια βίου την είσοδο στα γήπεδα και στείλτε τους στον εισαγγελέα για ποινικά αδικήματα. Αλλά όχι, και την Τετάρτη εκεί θα είναι να λένε τα ίδια. Οι περισσότεροι από εμάς, που ακούμε αυτά τα εμετικά συνθήματα, ούτε που μπορούμε να φανταστούμε πώς τα αντιλαμβάνεται κάποιος που τα ζει στο πετσί του τόσα χρόνια.

- Γιαννάκης και Ομπράντοβιτς μέσα σε όλη τη λαίλαπα του παραλογισμού των κάφρων, κράτησαν επίπεδο. Από το πρώτο μέρος μέχρι το ντεσκαλιφιέ, που ο Γιαννάκης έφυγε χωρίς να αντιδράσει και ο Ομπράντοβιτς συγκρατούσε τον… Ιτούδη, μιλώντας ήρεμα. Διαμαρτυρήθηκαν, φώναξαν, αλλά αυτή είναι η δουλειά τους. Σε όλα τα άλλα, κύριοι. Ο Ομπράντοβιτε ηρεμούσε τους παίκτες του, ο Γιαννάκης έδινε μαθήματα πολιτισμού στις δηλώσεις του για τους οπαδούς... Αφού αναφέρθηκα στους προπονητές, όποιος μπορεί να εξηγήσει το μένος των (όσων το κάνουν) «πράσινων» οπαδών για τον Γιαννάκη, θα κάνει σε όλους τους λογικούς μεγάλη χάρη. Κάποιοι ξεχνάνε εύκολα. Και τα παλιά, αλλά και τα γαλάζια. Ντροπή.

- Τι ήθελε και ξύπνησε; Ο λόγος για τον Κίντελ Γουντς, που, αν θέλετε τη γνώμη μου, θα έπρεπε ο Ολυμπιακός αύριο το πρωί να τον στείλει στις Η.Π.Α. με διακοπή συμβολαίου, ασχέτως αν θα του κρατηθεί το δελτίο από τους διαιτητές. Ο Τομάσεβιτς είχε λάθος που όρμησε στον Γουντς και τον έπιασε από τον λαιμό. Τιμωρήθηκε δίκαια γι’ αυτό με ντεσκαλιφιέ (δίκαια για την ένταση του ματς, γιατί εξίσου δίκαια σε άλλο ματς θα είχε χρεωθεί απλώς με τεχνική ποινή). Όμως ο Αμερικανός έδειξε ότι… θόλωσε. Σηκώθηκε και έριξε μπουνιά στον αντίπαλό του. Αν το έκανε παίκτης του Παναθηναϊκού, ίσως και να μην έγραφα το ίδιο, αν και σίγουρα θα σχολίαζα αρνητικά το περιστατικό. Όμως, φαίνεται ότι ο Γουντς πραγματικά δεν έχει πάρει χαμπάρι πού παίζει από τον Οκτώβρη. Σε μια ομάδα που είναι 11 χρόνια από κάτω και παλεύει για να επιστρέψει στην κορυφή. Κι εσύ πας στον 3ο τελικό, με το ματς σε μια κλωστή, να αποβληθείς και να χαρίσεις την ήττα στην ομάδα σου, κάνοντάς την άνω κάτω. Χαμπάρι δεν έχει πάρει ο Γουντς. Να τον χαίρονται εκείνοι που τον… αποθεώνουν κάθε φορά που βάζει 6 πόντους.

- Φτάσαμε μ’ αυτά και μ’ αυτά στο σημείο να μη μας κάνει καμία αίσθηση που μετά τη φάση του Γουντς, στο γήπεδο «έβρεχε» αντικείμενα για 5 λεπτά. Παρατήρηση εδώ: είδατε τον Τόμιτς όταν γινόταν χαμός; Καθόταν στον πάγκο και… χαμογελούσε ατάραχος. Κάποιος δίπλα μου είπε… «γι’ αυτό ήταν παιχταράς». Συμφωνώ.

Αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Απλή απόδειξη; Κέρδισε έχοντας 7/23 τρίποντα, ήτοι 30%. Που σημαίνει ότι έπαιξε μπάσκετ, ότι βραχυκύκλωσε τον αντίπαλο, ότι εκμεταλλεύτηκε τις βολές, ότι έπαιξε άμυνα, ότι περιόρισε τα όπλα του Ολυμπιακού και ότι δεν «μάτωσε» από τα χαμένα σουτ.

by Rasheed.

Υ.Γ.: Στους μικρούς τελικούς, ο Πανιώνιος έχει ακόμη ζωή. Όμως, τώρα είναι που πρέπει να δείξει χαρακτήρα. Στο Μαρούσι από την Τρίτη περιμένουν… την Κυριακή. Εκεί έβλεπαν από την αρχή την ευκαιρία να κλείσουν τη σειρά, στο 3-1. Αυτό θα κυνηγήσουν τώρα. Για να δούμε…

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ για Σχορτσιανίτη, για τα περισσότερα αγωνιστικά, για τον Τ¨ομιτς και το υβρίδιό του (Τεοντόσιτς), για άμυνα ΠΑΟ.

Διαφωνώ για Γιαννάκη γιατί το παράκανε σήμερα - η διαιτησία χωρις να εξετάζω αν διαμόρφωσε τη ροή του αγώνα- ήταν αρκετά εις βάρος του Ολυμπιακού.

Και ερωτάω εγώ ηθικοί αυτουργοί των επεισοδίων ποιοί ήταν σήμερα;

Μπάσκετ δεν παίχτηκε και φοβάμαι ότι δεν θα πεχτεί. Για Γουντς συμφωνώ αν και έσπασε έχοντας συσσωρευμένα νεύρα από προηγούμενες μονομαχίες με Διαμαντίδη (σε άλλα παιχνίδια....)

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω ο κόσμος του ΠΑΟ δεν θα έπρεπε να φέρεται έτσι στον Γιαννάκη όσο και αν έχασε κατά τη γνώμη μου τον έλεγχο σήμερα.

Κάκιστη η κάλυψη του αγώνα παιδιά, μόνο αυτό σας λέω.....

Ανώνυμος είπε...

(Ειρωνικό σχόλιο δεν έχω κάνει ποτέ σ'αυτό το blog και ελπίζω να μην εκληφθεί και ως τέτοιο το παρακάτω. Αν εκληφθεί έτσι, ζητάω συγγνώμη)

Αν δε θέλετε να πείτε ότι αδικήθηκε ο ΟΣΦΠ, τουλάχιστον μην πείτε τίποτα! 1) Τί πρέπει να γίνει για να κρίνουν τα σφυρίγματα ένα παιχνίδι; Να αφήσουν οι διαιτητές μια ομάδα με λιγότερους από 5 παίκτες; 2) Ακόμη κι έτσι να είναι, λανθασμένα σφυρίγματα που δεν κρίνουν τον αγώνα παραγράφονται;

Σήμερα (χθες) ο Σπανούλης κερδίζει 3 φάουλ, 2 εκ των οποίων δεν είναι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Κι έχεις και τον άλλον να λέει "Ναι, αλλά πήδηξε ο Μπορούσης!". Άκουσον, άκουσον... Να το ξέρουμε την επόμενη φορά να στήνουμε κ*λο σε κάθε ντράιβ του ΠΑΟ!

Ο Χατζηβρέτας γίνεται...Βαρεχάο (αλήθεια, ο Γκριρ με τόσο ξύλο που έχει φάει αν ήταν παίκτης της Εθνικής Ελλάδας δε θα είχε κερδίσει 2-3 αντιαθλητικά; ), ο Ουΐνστον χαστουκίζει τον Πρίντεζη, ο Τεόντοσιτς τρώει τεχνική επειδή...ο λαιμός του ήταν μικρός και δε μπορούσε να κάνει καλή λαβή ο Σάρας...

Έλεγα να πάω στα επόμενα δύο παιχνίδια αλλά πρόκειται περί κοροΐδίας, ότι κάνουμε εμείς (ΟΣΦΠ) στο ποδόσφαιρο κάνουν και αυτοί στο μπάσκετ...

El Pollo Diablo είπε...

Ο Τόμιτς φίλε ζει για αυτή την ατμόσφαιρα... Η αλήθεια είναι ότι θύμισε σκηνικά από τα παλιά... Αν και εγώ προσωπικά θεωρώ "θεμιτό" να υπάρχει ένταση μεταξύ των αγωνιζόμενων ειδικά στα ντέρμπι.

Όσο για το κλίμα στις εξέδρες, δε θα μπω στον κόπο να σχολιάσω για το επίπεδο που έχουμε ως λαός, έχω βαρεθεί. Τα ίδια αναπαράγονται από το τοπικό Κολοπετινίτσας μέχρι τα ντέρμπι.

Τιμή και δόξα στον αγωνιστή Πολίτη. Rasheed ότι έρχεται με ειρωνείες περί Γκάλη να κόβεται αυτόματα. Εγώ την τηλεόαση την είχα στο mute και άκουγα από sporfm (γιατί δεν αντέχω την πολυλογία τους). Εκεί ο τύπος περιέγραφε πιο πράσινα από τη χλωροφύλλη. Εύκολο να το κριτικάρεις, δύσκολο να είσαι αντικειμενικός με 100 κάφρους πάνω από κεφάλι σου.

Κατά τα άλλα η άμυνα που έπαιξε ο Παναθηναικός ήταν πολύ καλή, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να του αφήνει ελεύθερα σουτ και πιστεύω στο ΣΕΦ αν μπούνε θα γίνει το 3-1.
Ο Τομάσεβιτς θύμισε λίγο τον παίκτη τυ ff αλλά την έκανε την βλακεία του. Καλά ο Γουντς δεν είναι μόνο το μπουκέτο, είναι και η λαβή ζίου ζίτσου που κάνει στο Διαμαντίδη.

Ο Σχορτσιανίτης είναι μαύρος όπως και ο μεγαλύτερος παίκτης που πέρασε ποτέ από την Πανάθα. Αυτονόητη ηλιθιότητα τα ρατσιστικά συνθήματα...

Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα

Age of Basketball είπε...

Ξεκινάω με ένα σχόλιο, σχετικά με το... σχόλιο του glove. Το επέτρεψα γιατί αναφερόταν στη διαιτησία και ήταν γενικό. Παρακαλώ να το διαβάσετε ως είναι και να μην το πάρετε προσωπικά και πιστέψετε ότι σας βρίζει. Γιατί αν κάποιος απαντήσει υβριστικά, θα το διαγράψω. Έχω πει: ειρωνικά και υβριστικά προς τους γράφοντες και τους αναγνώστες διαγράφονται. Τα άλλα ας κρατούν ένα επίπεδο απλώς.

@ανώνυμος: Φαντάζομαι ότι ήταν ρητορική η ερώτησή σου και δεν θες να σου πω ποιοι είναι οι αυτουργοί των επεισοδίων. Νομίζω ότι όποια η στάση προπονητών, παικτών και διαιτητών, έχουν τελείωσει προ πολλού οι δικαιολογίες για την εξέδρα. Ανεξατήτως χρώματος.

Η κάλυψη είναι πάντα άθλια όταν υπάρχει ο ζεν πρεμιέ της ελληνικής δημοσιογραφίας.

@the glove: Γράφω και πιο πάνω για το σχόλιό σου, και εννοώ μόνο και μόνο αυτό περί... πωπού. Καταλαβαίνω ότι ήσουν νευριασμένος και το άφησα αφού δεν αναφερόταν... στον δικό μου.

Συμφωνώ για τη διαιτησία, άλλωστε το έγραψα σε 2 σημεία του κειμένου ότι ήταν κακή και ότι ο Παναθηναϊκός πήρε σφυρίγματα. Όμως, πιστεύω ότι και πάλι θα έχανε σήμερα ο Ολυμπιακός. Έτσι όπως έπαιξε.

Για τον Τεόντοσιτς δεν πιστεύω ότι ευνοήθηκε ο ΠΑΟ στη φάση με Σάρας, γιατί είχε πάει και έψελνε. Όμως, για τα φάουλ στον Γκριρ και τον Σόφο έχεις χίλια δίκια.

@el pollo diablo: Με την ένταση συμφωνώ κι εγώ. Τα ρατσιστικά συνθήματα, τις βρισιές στα δημοσιογραφικά, τα μπουκάλια και την αμυαλοσύνη του Γουντς σχολίασα. Όλα τα άλλα καλά. Δίνουν χρώμα.

Έχεις δίκιο για τους δημοσιογράφους. Δεν κατηγόρησα όσους περιέγραφαν πράσινα, αλλά σχολίασα γιατί θα πρέπει κάποιος να φοβάται να κάνει το αντίθετο. Όσο για τον Πολίτη... ξέρεις την αγάπη που του τρέφω και το όνομα που του έχουμε δώσει εδώ.

Ο Τομάσεβιτς ήταν εκπληκτικός όσο πρόλαβε να παίξει. Και προς τιμήν του, μετά τη μπουνιά έμεινε αμέτοχος. Το να αφήνεις τα τρίποντα είναι ρίσκο. Αλλά δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στο 4ο. Νομίζω ότι μετά από πολλά χρόνια οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες και οι ισορροπίες κρέμονται από μια κλωστή.
Rasheed.

Υ.Γ.: Σας ευχαριστώ που για πρώτη φορά μετά από ντέρμπι, τα σχόλια άρχισαν... καλά. Ελπίζω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό.

Ανώνυμος είπε...

Καμία διάθεση να βρίσω, προς Θεού, πραγματικά αν υπάρχει ενδεχόμενο να το πάρει κάποιος προσωπικά καλύτερα σβήστε το. Το περί...πωπού το έγραψα γιατί ο ζεν πρεμιέ φάνηκε να χρησιμοποιεί ως επιχείρημα το ότι πήδησε ο Μπουρούσης, σα να μας έλεγε δηλαδή ότι αν κάνει μπάσιμο ο Σπανούλης και υπάρξει ατομική προσπάθεια οι διαιτητές έχουν κάθε δικαίωμα να σφυρίξουν φάουλ!

Το σημερινό δίδυμο σχολιαστών παίζει να είναι το μοναδικό που υστερεί στη σύγκριση με τον...Φίλιππα!

Να ρωτήσω και 3-4 τεχνικά πράγματα τώρα που ηρέμησα λίγο ακόμη: 1.Γιατί επέμεινε σε δύο ψηλούς ο Γιαννάκης; 2.Αυτή η ζώνη δεν αχρηστεύεται εκ των έσω όταν παίζει ο Τσακαλίδης ή ο Μπορούσης (κύρίως ο πρώτος); 3.Το μαρκάρισμα στην αρχή των πικ-εν-ρολ του ΟΣΦΠ πάνω στον γκάρντ δεν το είδε ο Γιαννάκης τόσες φορές; 4.Στο σπλιτ άουτ ο παίκτης που δέχεται την πάσα είναι από την αρχή στην περιφέρεια ή δεν έχει σημασία;

salvo είπε...

Ρε φιλε γκλοβ, μαρκαρε σε 4 επιθεσεις ο Περπερογλου τον Μπουρουση και ο ζισιτς-Τομασεβιτς τον Σοφο.....ΚΑΙ ΠΟΣΤΑΡΕ Ο ΣΟΦΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΟ 3ποντο Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ! ! !... ΕΛΕΟΣ.

Λοιπον το πραγμα εχει ξεφυγει...Γνωμη μου ειναι πως οι 2 ομαδες συμπεριφερονται σαν κακομαθημενα παιδια, που γνωριζουν οτι το 90% του πρωταθληματος βασιζεται πανω τους. Προσωπικη μου αποψη ειναι πως ο ΠΑΟ εχει καταντησει ενα προκλητικοτατο σωματειο, το οποιο ΒΛΑΠΤΕΙ πλεον τον αθλητισμο της χωρας...Διοικητικα, Οπαδικα ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.

Ο Τομασεβιτς οντως ηταν πολυ καλος οσο επαιξε...ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΡΕΜΙΟΥΝΤΑΙ ΣΑ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ ΝΑ ΟΡΜΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ???(δε δικαιολογω τον Γουντς αλλα τον Καταλαβαινω)...Το ιδιο και ο Γιασικεβιτσιους, που περα απο την κινηση στον Τεοντοσιτς δε σταματα να δημιουργει ενταση με τους διαιτητες...

Δε φανταζεστε ποσο εχει ξενερωσει ο κοσμος...Κριμα ρε γαμωτο.

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ: Για να το παρει ο Οσφπ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΜΙΤΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΤΕΙ.

Ειναι ευκαιρια για τον Ολυμπιακο να ΕΚΘΕΣΕΙ ανεπανορθωτα τον αντιπαλο του σε ολα τα επιπεδα, με το να μην δωσει κανενα δικαιωμα στο ΣΕΦ.

Σορρυ για το υφος μου.
Vamos Pistons.

Patrick Star είπε...

Ο Μπουρούσης δεν μπορεί να ποστάρει.Μια φορά το επιχείρησε χθες και η προσπάθεια ήταν για κλάματα.

Για τη διαιτησία δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη καθώς είδα μόνο το 2ο ημίχρονο αλλά αυτά που έγιναν στο 3ο δεκάλεπτο επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα.Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για το αν ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε αν η διαιτησία δεν έσπρωχνε τον ΠΑΟ -ότι τον έσπρωξε πάντως είναι γεγονός- γιατί όπως προανέφερα δεν έχω εικόνα του πρώτου μέρους.
Τα σφυρίγματα του δευτέρου ημιχρόνου όμως,που αδίκησαν τον Ολυμπιακό,ήταν αρκετά.

Υπόθεση Γουντς:Εαν προσέξατε στο ριπλέι,όταν ο Τομάσεβιτς πιάνει το Γουντς από το λαιμό και εκείνος πάει να σηκωθεί,του χαμογελάει ειρωνικά.Δηλαδή είχε πρόθεση να τον εκνευρίσει και δεν ήταν πάνω στην ένταση της φάσης.Αυτά,γιατί εγώ 35χρονο Σέρβο δε δικαιολογώ (ούτε το Γουντς βέβαια,αλλά ο άλλος έκανε προμελετημένο έγκλημα).

Για τα ζώα της εξέδρας και τις ελεεινές κραυγές κατά του Σχορτσιανίτη δεν έχω να πω πολλά.
Το έχω ζήσει κι εγώ στο γήπεδο (τον ίδιο ακριβώς ήχο),με οπαδούς της ΑΕΚ.
Το "ωραίο" σε αυτές τις ιστορίες είναι ότι και στην ομάδα σου υπάρχει πάντοτε ένας παίκτης ιδίου χρώματος.

Και κάτι τελευταίο:Προτιμώ να μην γίνονται καθόλου παρακλήσεις από τα μεγάφωνα,παρά να γίνονται παρακλήσεις του τύπου:"Φίλαθλοι,βοηθήστε την ομάδα μας,μην απαντάτε στις προκλήσεις των αντιπάλων (ενίοτε και του καραγκιόζη)"
Έλεος!!!Επειδή οι άλλοι προκαλούν?
Δεν το παίζω αθώος.Κι εγώ στο γήπεδο,έχω φωνάξει,έχω βρίσει -εντάξει αντικείμενα δεν έχω πετάξει ποτέ- και πολλές φορές ωρυόμενος κατά αντιπάλων που είχαν το θράσος να...διαμαρτυρηθούν στο διαιτητή!!!
Εκείνη τη στιγμή,μία θολούρα κυριαρχεί μέσα στο μυαλό σου.Αυτό δε σημαίνει όμως,ότι μπορεί ο κάθε απίθανος να παίρνει το μικρόφωνο και να πετάει του κόσμου τις μ...κίες.

Για τη συνέχεια,νομίζω πως κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη.
Και οι δύο έχουν παίκτες που μπορούν να πιάσουν πολύ υψηλή απόδοση και να κρίνουν τον αγώνα.

Άντε,πάω να φάω ένα γιαούρτι,το οποίο φυσικά και δεν είναι ΦΑΓΕ...

El Pollo Diablo είπε...

@ Patrick Μάλλον το γιαούρτι θα είναι ΦΥΓΕ