ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

Quiz-Euroleague 2007-08!


Το Quiz-Euroleague 2007-08 είναι γεγονός και έχει ήδη αποσταλεί στα μέλη του Age of Basketball. Όσοι το απαντήσουν, ακόμη και λάθος, θα λάβουν δώρο ένα wallpaper με φάσεις από τον πρώτο αγώνα και των τριών ελληνικών ομάδων στη διοργάνωση.

Για να το λάβετε και να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε ένα e-mail στο ageofbasketball@gmail.com και να εγγραφείτε εντελώς δωρεάν στο blog μας, μπαίνοντας στην παρέα μας!

Ιδού μια πρόγευση:

- Πόσοι Έλληνες βρίσκονται συνολικά στα ρόστερ των 21 ξένων ομάδων της φετινής Ευρωλίγκας;

Α) 5

Β) 3

Γ) 7

Δ) 6

by Rasheed.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

5 ειναι:
Ο Χαρισης
ο Ζησης
ο Παπαλουκας
ο Πελεκάνος και ο
Παπαδοπουλος

εκτος αν πιανονται Γκουροβιτς-Βουσκεβιτς οποτε ειναι 7

Age of Basketball είπε...

Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρη η ερώτηση. Πάντως, στη δεύτερη κατηγορία ξέχασες να βάλεις τον Σαβρασένκο, που είναι ακριβώς ότι και οι Γκούροβιτς-Βούκσεβιτς: Ελληνοποιημένος, που έχει παίξει με την εθνική της χώρας του.
Rasheed.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια νομιζω πως κανατε ενα λαθακι στο κουιζ. Συγκεκριμενα στην ερωτηση 11.

Ολοι οι Ελληνες παικτες που απαριθμειτε εχουν παιξει στην Ευρωλιγκα κ πριν.

Age of Basketball είπε...

Φίλε Αρκάδιε, έχεις δίκιο. Εκ παραδρομής, στην απάντηση (δ) θέλαμε να βάλουμε το Ι. Τσακαλίδης, αντί του Μ. Πελεκάνος. Να' σαι καλά! Ευχαριστούμε για την επισήμανση!