ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2007

Καλοκαιρινά Showbiz Σταυρόλεξο και Quotes Quiz!


Το καλοκαίρι είναι εδώ και το Age of Basketball, τηρώντας την υπόσχεσή του, σας προμηθεύει με… υλικό για την παραλία. Το showbiz-Σταυρόλεξο και το Quotes-Quiz είναι ήδη στα χέρια των μελών του blog μας, επιφυλάσσοντας… εθνικά wallpaper από το Ευρωμπάσκετ του 2005 για όποιον τα απαντήσει.

Γίνετε μέλη τώρα για να πάρετε αμέσως στα χέρια σας το σταυρόλεξο και το quiz, ώστε να «δροσίσετε» τις καυτές καλοκαιρινές μέρες με λίγη παρέα από την πορτοκαλί θεά! Χρειάζεται απλώς η αποστολή ενός e-mail στο ageofbasketball@gmail.com για να εγγραφείτε στο blog μας. Η όλη διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν.

Και μία μικρή πρόγευση…

Showbiz-Σταυρόλεξο:

4 καθέτως: Κατηγορήθηκε από τον Νέιτ Χάφμαν, όταν ήταν συμπαίκτες στη Μακάμπι, ότι πήγε με τη γυναίκα του!

Quotes-Quiz:

15. Είπε: «Σήμερα πέθανε το μπάσκετ». Ήταν ο…

Α) λογικός συνειρμός που έκαναν οι μπασκετάνθρωποι όλου του κόσμου όταν η ομάδα που κέρδισε τις Η.Π.Α. στον ημιτελικό, έχασε στον τελικό του Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας από την ομάδα που είχε βασικό σέντερ τον Μαρκ Γκασόλ.

Β) Πέταρ Σκάνσι, προπονητής της ηττημένης Μπενετόν, μετά το 59-55 από τη Λιμόζ του Μάλκοβιτς στον τελικό Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 1993.

Γ) Ντιρκ Νοβίτσκι όταν έμαθε ότι ο Τόνι Πάρκερ έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος που κέρδισε το βραβείο MVP σε τελικούς του NBA.

by Age of Basketball

Δεν υπάρχουν σχόλια: