ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Τετάρτη 23 Μαΐου 2007

Quiz no1: Do you accept the challenge?

Το πρώτο Quiz είναι γεγονός. Μένει μόνο να εγγραφείτε στο blog για να σας αποσταλεί με έγγραφο word. Ξεκαθαρίζουμε στους διστακτικούς ότι η εγγραφή είναι απλώς η αποστολή ενός e-mail. Μας ενδιαφέρει η διαδραστικότητα, στέλνετε και λέτε ό,τι θέλετε. Δεν ζητάμε κωδικούς, πιστωτικές, ονοματεπώνυμα (μόνο το μικρό σας για να σας... προσφωνούμε), διευθύνσεις, τηλέφωνα. Just pure basketball. Δέχεστε την πρόκληση; Το πρώτο quiz σας περιμένει και νιώθει πολύ σίγουρο για τον εαυτό του ότι θα σας δυσκολέψει.

Ο λόγος που έχει νόημα η εγγραφή είναι ότι τα quiz δεν μπορούν να ανεβαίνουν στο blog λόγω χώρου, ενώ και τα σταυρόλεξα πιάνουν πολύ όγκο (σε mb) ως εικόνες στο blog (από τον περιορισμένο όγκο που σου δίνεται). Τέλος θα έχει ακόμα μεγαλύτερο νόημα στην αποστολή κάποιων (μικρών για την αρχή) διαδικτυακών δώρων, αλλά και όταν προχωρήσει η σκέψη να αποστέλλουμε newsletter σε όσους εγγραφούν. Επαναλαμβάνουμε... ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς προσωπικά στοιχεία.

by BEN, Rasheed., Dr.Ball, Lord of the Stats

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φοβερό το quiz, αλλά σχετικά δύσκολο... για τις γνώσεις μου. Πάντως, μου άρεσε πολύ, ιδιαίτερα που ήταν αμιγώς μπασκετικό. Δεν τα βρίσκεις εύκολα αυτά.

Να προτείνω αν θέλετε να βάζει ο Rasheed, που γράφει τα quiz, τι βαθμό δυσκολίας έχει το καθένα. Πότε βγαίνει το επόμενο;

Drew

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δε θα πω για δυσκολία, αλλά ότι μου άρεσε που ήταν... ψαγμένο και φαινόταν ότι εκείνος που το έγραψε ξέρει μπάσκετ.

Το άλλο που θεωρώ σωστό να πω είναι ότι λέγατε αλήθεια ότι θέλετε μόνο το mail και τίποτε άλλο. Στην αρχή δίστασα να στείλω, αλλά τώρα όπως είπε και ο Drew πιο πριν... πότε θα φτάσει το επόμενο;

Serial003

Age of Basketball είπε...

@Drew: Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Θα το σκεφτώ αυτό που λες για το βαθμό δυσκολίας.

@Serial003: Δεν υπήρχε περίπτωση να λέμε ψέμματα. Είπαμε είναι site από ψαγμένους... για ψαγμένους. Ελπίζουμε απλώς να αποδειχθούν πολλοί οι μασκετικοί.

@Drew & Serial003: Όσο για το επόμενο κάντε λίγη υπομονή. Είναι έτοιμο, αλλά περιμένουμε κι άλλους φίλους να μπουν στην παρέα. Επίσης, μιας και έρχεται το καλοκαίρι, θα υπάρχουν και πιο... δροσερά quiz, πιο καλοκαιρινά, ενώ πριν το Ευρωμπάσκετ... άκρως γαλανόλευκα! Και σταυρόλεξα (το είχε για μυστικό ο BEN).
Rasheed.