ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Μάικλ Τζόρνταν: το απόλυτο αφιέρωμα στον απόλυτο θρύλο


Το Age of Basketball σας παρουσιάζει το απόλυτο αφιέρωμα στον Μάικλ Τζόρνταν, τον μεγαλύτερο θρύλο στην ιστορία του μπάσκετ. Στατιστικά, δηλώσεις, όσα είπαν γι’ αυτόν, σημαντικά περιστατικά της ζωής του μέσα απ’ τα λόγια του, αναλυτική παράθεση όλων των σεζόν της καριέρας του, ανάλυση, παρουσίαση όλων των νούμερων που σημάδεψαν την πορεία του, όλα τα ρεκόρ του, μόνο στο αναλυτικότερο αφιέρωμα που έγινε ποτέ από ελληνικό μέσο για τον Μάικλ Τζόρνταν.

Όλα όσα πρέπει και θέλετε να γνωρίζετε για τον τεράστιο αυτόν παίκτη σε ένα αφιέρωμα-μαμούθ που ολοκληρώνεται σε 9 μέρη. Αναλυτικά:

Μέρος I: Μια μικρή παραφωνία – Η βραδιά του Hall of Fame

Μέρος II: Οι πρώτες σελίδες του θρύλου

Μέρος III: Ο καλύτερος πριν γίνουν… οι καλύτεροι

Μέρος IV: Το πρώτο three-peat

Μέρος V: «I’m back»

Μέρος VI: Η δεύτερη επιστροφή

Μέρος VII: Ο μύθος με νούμερα

Μέρος VIII: Είπαν γι’ αυτόν

Μέρος IX: Μέσα από τα δικά του λόγια

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ke giati den kanis tetia afieromata ke gia alus megalus pektes para mono gia ton 3katarato?se nomiza ke gia celtic,malon lathos ekana!

Age of Basketball είπε...

Αν διάβαζες το μπλογκ καιρό θα έβλεπες ότι έχουμε κάνει αφιερώματα για Πάτρικ Γιούιν, Χακίμ Ολάζουον, Όσκαρ Ρόμπερτσον, Ντέβιντ Ρόμπινσον, Τζον Στόκτον, Τσακ Ντέιλι, αλλά και πάρα πολλούς άλλους από NCAA, Ευρώπη και Ελλάδα.