ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Μία μέρα μετά...

Λόγω των όσων έλαβαν χώρα στο ΣΕΦ την Κυριακή που είχαν ως αποτέλεσμα την ύστατη ξευτίλα και το πρωτάθλημα Α1 της περιόδου 2009-10 να μην τελειώσει στο γήπεδο, το Age of Basketball δεν θα ανανεωθεί σήμερα.

Εμείς δεν μπορούμε να στρουθοκαμηλίσουμε ότι όλα είναι καλά, για μας αυτή η Δευτέρα δεν ήταν σαν όλες τις άλλες μέρες, ούτε ξεπεράσαμε όσα έγιναν την Κυριακή και επιστρέψαμε σε ρυθμούς ρουτίνας.

Το βράδυ της Τρίτης θα γράψουμε για τον 5ο αγώνα Μαρούσι-Πανελλήνιος, ώστε να κλείσουμε και τυπικά την κάλυψη της Α1 και στη συνέχεια θα ανακοινώσουμε τις αποφάσεις που έχουμε πάρει.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Παιδιά παραδόξως δεν έχετε ασχοληθεί καθόλου με NBA. Είναι μια όαση για αυτούς που αγαπάνε το μπάσκετ.

(προφανώς δεν κάνω υποδείξεις, μια κουβέντα λέω).

arisff

Ανώνυμος είπε...

παιδια οτι και να αποφασισετε, να ξερετε οτι η αποψη σας ειναι συμαντικη γιατι αυτα που γραφετε δεν τα γραφει κανενας.

ελπιζω να μην χαθειτε.. τωρα χρειαζεστε παραπανω απο ποτε.

και ευχαριστω για αυτα που εχετε κανει ηδη.

περιούσιος είπε...

Και, όμως, παιδιά, οφείλετε να επιμείνετε να ασχολείστε με το μπάσκετ, είτε αυτό προσφέρει θετικές στιγμές είτε αρνητικές. Διότι μόνο έτσι θα αποδείξετε, ότι στην Ελλάδα υπάρχουν, ακόμα, αγνοί εραστές του μπάσκετ, οι οποίοι καμμία, απολύτως, σχέση δεν έχουν με τους βάρβαρους, που είδαμε προχτές.

Axilleas είπε...

Πιστεύω ότι δεν είναι καν θέμα μπάσκετ αυτά που συμβαίνουν.Υπάρχουν άτομα που απλώς πάνε στους αγώνες είτε είναι μπάσκετ είτε χάντμπωλ είτε δεν ξέρω τι για να κάνουν φασαρίες και επεισόδια,αν υπάρχει και "αφορμή" ακόμα καλύτερα (γι'αυτούς). Είναι δικαιολογία αυτό για να κάνουμε τα στραβά μάτια για όσα συμβαίνουν,ασφαλώς όχι, όμως και δεν είναι λύση να σταματήσουμε να πηγαίνουμε στα γήπεδα,να βλέπουμε αγώνες και να γυρίσουμε την πλάτης μας και όσοι έχουμε απομείνει.
Είστε το μοναδικό blog με θέμα το μπάσκετ που διαβάζω καθημερινά και ελπίζω να μην σκέφτεστε να σταματήσετε τελείως.Αν πάλι θέλετε να πάψετε να ασχολείστε με την Α1 φαντάζομαι θα βρείτε θέματα αν και όπως είπα δεν νομίζω να είναι η Α1 μόνο το πρόβλημα μας. Οι εφημερίδες άρχισαν ήδη να λένε για μεταγραφές και σενάρια για τους 2 αιώνιους,ασχολούνται με το μουντιάλ εδώ και κάτι μήνες (του ποδοσφαίρου πάντα)για το άλλο βλέπουμε... Και ήδη τα επεισόδια θα είχαν ξεχαστεί αν δεν υπήρχε και το θέμα της τιμωρίας. Εντωμεταξύ υπάρχουμε και εμείς που θα θέλαμε τα πρωτοσέλιδα να αφορούν (και) το μπάσκετ, οι αναλύσεις να μην σταματούσαν για το αν πάρουμε τον τάδε ή τον άλλο παίκτη, και κάποιος να ασχολούνταν και με ομάδες όπως ο Κολοσσός, το Μαρούσι,γνώμη μου πως η σιωπή δεν είναι λύση. Όποια απόφαση έχετε ή θα πάρετε είναι σεβαστή φυσικά.