ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010

Ο fantasyόπληκτος: Top-16, week 5


Μία ακόμη σημαντική εβδομάδα για τη στήλη αφού προτείνοντας τους Άρτσιμπαλντ και Πελεκάνο πήρατε δύο παίκτες σε συμφέρουσα τιμή την εβδομάδα που έκαναν το καλύτερο ranking της σεζόν τους! Μας τα… χάλασε λίγο ο Λάκοβιτς που ήταν καλός στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Μάριτς έκανε αξιοπρεπές ματς στην επιστροφή του.

Για αυτήν την εβδομάδα επιλέγω τον Sergio Llull της Ρεάλ. Εκτός από την καλή του ψυχολογία μετά το σουτ νίκης στο τέλος του ματς με τη Σιένα, είναι γενικότερα σε καλή φόρμα, αφού στα 3 τελευταία του παιχνίδια σε Ευρωλίγκα και ACB έχει γράψει ranking 23, 15 και 17.

Στο top-16 έχει ξεχωρίσει και ο David Logan της Προκόμ, που με εξαίρεση το ματς με τη Μάλαγα, έχει κάνει ranking στα πλαίσια του 20. Το πρώτο ματς με τη Ζαλγκίρις του είχε βγει πολύ καλά με 20 πόντους και 8 ασίστ.

Δε θα έπαιρνα… τον Βασίλη Σπανούλη του Παναθηναϊκού. Κάνει χαμηλό ranking (4.5) στο top-16 και δεν είναι εύκολο να προβλέψει κανείς πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες της ελληνικής ομάδας σε ένα αδιάφορο ματς.

Άκουσα ότι… ο Jamont Gordon της Τσιμπόνα, μετά το 40 ranking της Τετάρτης, έκανε 33 το Σάββατο εναντίον του Ερυθρού Αστέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: