ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Age of Basketball Champion, semi finals


Έφτασε πια η πολυπόθητη στιγμή που όλοι περίμεναν με αγωνία από το ξεκίνημα της σεζόν! Ο τελικός του Age of Basketball Champion! Στον μονό τελικό που σηματοδοτεί το τέλος του διαγωνισμού μας, αλλά και το τέλος του Euroleague fantasy για φέτος, θα αναμετρηθούν οι Omerta, που ήταν η καλύτερη ομάδα της αγωνιστικής και επικράτησε της Guru nba_post team, και οι Defender, που εκμεταλλεύτηκαν το χαμηλό σκορ της danielle 32161 για να προκριθούν.

Ο τελικός θα είναι ένα σκληρό ματς που πιθανώς να κριθεί στο σουτ, ανάμεσα σε μία ομάδα που έχει βγάλει αήττητη όλη τη σεζόν του AoB Champion αλλά δεν έχει κανένα περιθώριο να χαλαρώσει, και μία που έχει βρει τον τρόπο να κερδίσει όλα τα κρίσιμα ματς. Θυμίζουμε ότι θα διεξαχθεί κανονικά και ο μικρός τελικός για να μην υπάρχει κανένα θέμα παρεξήγησης εφόσον κάποιος βρίσκεται στις θέσεις των δώρων σε δύο κατηγορίες.

Διευκρίνιση για τα δώρα: Επειδή μπορεί στο τέλος της χρονιάς να υπάρξουν συμμετέχοντες που κερδίζουν δύο δώρα, θυμίζουμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα σε ένα δώρο. Πάντα προκρίνεται το καλύτερο (δηλαδή φέτος το μπλουζάκι έναντι του wallpaper), ενώ όταν ο ίδιος συμμετέχων κερδίζει δύο ίδια δώρα, το ένα από τα δύο θα δίνεται στον επόμενο της κατάταξης. Αυτό δεν θα γίνει τυχαία, αλλά με την εξής σειρά προτεραιότητας: private league, AoB Champion, Ασίστ, Ριμπάουντ. Δηλαδή, αν κάποιος κερδίσει το private league και τις ασίστ, θα κρατήσει αναγκαστικά το δώρο στο private league και ο δεύτερος στις ασίστ θα πάρει το δώρο του πρώτου.

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών ήταν τα εξής:

Omerta (omerta) - Guru nba_post team (Sherlocked) 176.4 – 147.1

Defender (Highflyer-4) - Danielle 32161 (Danielle) 125.5 – 108.4

Οι τελικοί που ακολουθούν:

Μικρός Τελικός: Danielle 32161 (Danielle) - Guru nba_post team (Sherlocked)

Μεγάλος Τελικός του AoB Champion: Defender (Highflyer-4) - Omerta (omerta)


PRIVATE LEAGUE


Στο Private League, μία στροφή πριν το τέλος, η διαφορά ανάμεσα στους πρώτους, Starfish Troopers, του laker6, που έχουν 2337.2, και στους δεύτερους, kypriadites champ, του keratsinio, έμεινε στα ίδια περίπου επίπεδα, οπότε ο laker6 αγγίζει πλέον τον τίτλο και θα χρειαστεί μία απλώς αξιοπρεπή εμφάνιση στον τελευταίο αγώνα για να τον πάρει. Ο keratsinio, όμως, θα πρέπει να κοιτάξει τόσο προς την κορυφή, όσο και προς τα κάτω, αφού υπάρχει μία σειρά από ομάδες έτοιμες να τον απειλήσουν για τη δεύτερη θέση!


Στα ριμπάουντ, οι chelmos snowmen του pollodiablo παρέμειναν πρώτοι με 778, αλλά πια οι DublRKong του Kong είναι σε προσιτή απόσταση, μόλις 6 ριμπάουντ, και νιώθουν έτοιμοι να ολοκληρώσουν μία ανεπανάληπτη ανατροπή αφού έχουν καλύψει διαφορά 38 ριμπάουντ σε 4 εβδομάδες! Αυτήν την αγωνιστική η διαφορά μειώθηκε κατά 12 ριμπάουντ και πλέον έστω και μία λανθασμένη επιλογή και για τις δύο ομάδες θα μετρήσει!

Την ώρα που η Danielle έχανε στον ημιτελικό του AoB Champion, έκανε με την Hansel ένα φοβερό ματς στις ασίστ που τη βοήθησε να φτάσει τις 455 και να εξασφαλίσει ουσιαστικά τη νίκη, μία αγωνιστική πριν το φινάλε, ανοίγοντας κατά 10 ασίστ τη διαφορά, στο +16 από τους δεύτερους Tuvalu Sponges του laker6 που ψάχνει πια κάτι τεράστιο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πάλεψα και το παλεύω. Η απόκτηση το Μπογκντάνοβιτς ήταν μεγάλη υπόθεση. Πλέον, το άγχος το έχει ο πρώτος, αλλά ακόμη κι αν μείωσα 12 ριμπάουντ σε μια αγωνιστική, ο pdiablo εξακολουθεί να είναι το φαβορί. Έξι ριμπάουντ ουσιαστικά ή είναι μια αγωνιστική ξεκάθαρα καλύτερη σε κάθε θέση, ή δύο επιλογές που θα κάνουν τη διαφορά. Για να δούμε, καυτό το φινάλε.
Kong

Patrick Star είπε...

Θα μιλήσω μόνο για τις ασίστ. Η Danielle δεν έκανε και τόσο φοβερή εμφάνιση απλά εγώ παρουσιάστηκα κατώτερος του αναμενομένου, με αποτέλεσμα η διαφορά να εκτοξευθεί. 16 ασίστ δεν καλύπτονται σε μία αγωνιστική. Είναι σαν να έχεις διαφορά 30 ριμπαουντ σχεδόν.
Μάλλον κρίθηκε στην επιλογή του play καθώς επέλεξα να μην αλλάξω τον Πέρκινς, και φαντάζομαι η Danielle θα είχε τον Κούκ. Συν το γεγονός ότι 3/4 ψηλούς έδωσαν 1 ασίστ μόλις (υποθέτω ότι τον Βούισιτς τον είχαμε και οι 2).

Απλά να τονίσω ότι είμαι ιδιαίτερα άτυχος καθώς μιλάμε για την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ήταν ανάγκη?

Για το άλλο πρωτάθλημα, αυτό των ριμπάουντ... ρε Κονγκ, τον Μπογκντάνοβιτς? Θα τα διαβάζει ο άλλος και θα πάθει εγκεφαλικό!!!

Ανώνυμος είπε...

telika apo to apolito Outsider eftasa ston teliko an kai xriastika 2 nikes sta teleutea pexnidia ton onilwn gia na prokrithw kathws kai kathoristikes nikes sta knock out.ida omws kai ton apoklismo otan isofaristica se 1-1 sto top 16 me tin mikroteri diafora 0,1 apo ton Ηρακλή.Pantws gia na nikisw ston teliko tha xriasti polli tixi kathws i omada Omerta fenetai astamatiti. tha to palezw kai oti vgi, den ine kai ligo na vgis 2os. pantws an ixame diagwnismo gia coach tis xronias nomizw tha imoun favori gia auto.

Gerald

Ανώνυμος είπε...

Τον μπογντάνοβιτς????? Τώρα εξηγούνται όλα, γιατί δεν πήγα ιδιαίτερα άσχημα. Η μείωση της διαφοράς οφείλεται στην προηγούμενη αγωνιστική που έμεινα με τον Σπλίτερ αμανάτι, καθώς έπρεπε να κάνω τις αλλαγές πολύ νωρίς. Αν τότε είχα πάρει Γουότσον αντί για Σπλίτερ, θα το είχα σηκώσει. Τώρα όμως μπλέξαμε....

pdiablo