ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Ο fantasyόπληκτος: Top-16, week 4


Όποιος διάβασε προσεκτικά τη στήλη πριν από 2 εβδομάδες δικαιώθηκε απολύτως σε κάθε επιλογή. Ο Λούκας «έγραψε» 17.6, ο Σμιθ επιβίωσε από την ήττα με διψήφια διαφορά της Εφές, ο Καμπέθας έμεινε στο -3 ενώ ο ΜακΙντάιρ επιβεβαίωσε με εμφαντικό τρόπο την άνοδο της φόρμας του για την οποία είχα προειδοποιήσει.

Το διάστημα που μεσολάβησε από την προηγούμενη αγωνιστική ήταν παράξενο, με αρκετές από τις πρωτοκλασάτες ομάδες να παίζουν για τα εθνικά Κύπελλα είτε τελικούς, είτε και final-4 ή final-8, τουτέστιν 3 αγώνες σε 3 ημέρες! Συνεπώς, θα ήταν συνετό να αποφύγουμε όσους παίκτες έπαιξαν μαζεμένα παιχνίδια. Στο ακριβώς αντίθετο άκρο, και πιστεύοντας στην ξεκούραση και τη συγκέντρωση του ρεπό, θα επιλέξω δύο παίκτες που δεν είχαν αγώνα το Σαββατοκύριακο.

Οπότε, ξεχωρίζω τον Robert Archibald της Μάλαγα που κάνει μ.ό. 18 ranking στο top-16, και τον Μιχάλη Πελεκάνο του Αμαρουσίου που έχει 10.7 ranking στο top-16 και θα αναλάβει πληθωρικό ρόλο στο ματς στη Σερβία.

Δε θα έπαιρνα… τον Jaka Lakovic που φαίνεται ότι δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό και, όντας επηρεασμένος από τον τραυματισμό του, δεν μπορεί να αποδώσει στα συνήθη στάνταρ του.

Άκουσα ότι… ο Aleks Maric μια βδομάδα μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό του έκανε 22 ranking σε 18 λεπτά συμμετοχής στον τελικό Κυπέλλου Σερβίας με αντίπαλο τη Ζελέζνικ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: