ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Ο fantasyόπληκτος: Week 9


Επιστρέφουμε από τη χριστουγεννιάτικη διακοπή, ανανεωμένοι και έτοιμοι για μεγάλα κόλπα. Πάντα οι επιλογές παικτών μετά τη διακοπή θέλουν πολλή προσοχή…

Το είχα γράψει την προηγούμενη φορά στα comments, το γράφω και τώρα: πολύ καλή επιλογή ο Sasha Kaun της ΤΣΣΚΑ. Έχει βρει ρόλο, έχει βρει ρυθμό, η αξία του είναι πολύ χαμηλή για το ranking του, ενώ και στα δύο ματς μετά τη διακοπή της Ευρωλίγκας έκανε καλές εμφανίσεις.


Ο Sarunas Jasikevicius του Παναθηναϊκού έδειξε το καλό του πρόσωπο την Κυριακή, με 21 ranking, και θα τον εμπιστευτώ δεδομένου ότι λείπει ο Διαμαντίδης και η αξία του είναι χαμηλά (στο 36.1). Βέβαια, είχε χαμηλό μέσο όρο μέχρι τώρα, οπότε πιθανώς η αξία του θα πέσει, συνεπώς ας μην τον επιλέξουν όσοι δεν κοιτούν πρώτα το ranking, αλλά τη συνολική αξία της ομάδας.


Δε θα έπαιρνα… τον Γιάννη Μπουρούση του Ολυμπιακού. Είναι σίγουρο ότι κάνει κάποια καλά ματς, αλλά δεν είναι σε καλή κατάσταση, την Κυριακή έκανε 0 ενώ προέρχεται και από έναν ελαφρύ τραυματισμό.


Άκουσα ότι… για όσους τον πιστεύουν, ο Marko Jaric, το νέο απόκτημα της Ρεάλ, είναι σε σχετικά χαμηλή αξία και έκανε καλό ματς την Κυριακή.


Καλή χρονιά σε όλους και το νέο έτος να φέρει μια πρωτιά στο fantasy κάποιου αναγνώστη μας!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η τιμη του Μάριτς θα ανέβει κι αλλο? Αν οχι, είναι καλή ευκαιρία να τον πουλήσω με Πέκοβιτς και Σπλίττερ φτηνότερους? Τι λέτε για Γκίριτσεκ που είναι πολύ φτηνός? Ο Γιάγκλα είναι καλή επιλογή προερχόμενος απο 2 πολύ καλα παιχνιδια? Ο Χουέρτας?

Age of Basketball είπε...

Ο Μάριτς θα ανέβει. Αν κάνει 0, τότε θα ανέβει 4 μονάδες, ενώ αν επιβεβαιώσει το ranking του θα ανέβει περίπου 12-14 μονάδες. Θέμα επιλογής είναι το αν θα πάρεις άλλον, ανάλογα με το τι αλλαγές χρειάζεσαι στις άλλες θέσεις. Αν θες να εξοικονομήσεις μονάδες τώρα για να αλλάξεις περιφερειακό πρέπει να την κάνεις, αλλιώς θα ανέβει κι άλλο.

Ο Γιάγλα παίζει με τον ΠΑΟ και δεν ξέρεις πώς θα πάει το ματς. Αν χαλαρώσει νωρίς το παιχνίδι και δεν εχει φάουλ μπορεί να πάει καλά.

Ο Χουέρτας λογικά θα παίξει καλά. Είναι ξανά ο βασικός άσος της Λαμποράλ και δείχνει σε καλή κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Θα παίξει σήμερα ο Πεκοβιτς?

Age of Basketball είπε...

Απ' όσο ξέρω ναι, αλλά απροπόνητος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σισκάουσκας και ο Παπαλουκάς θα παίξουν?

Age of Basketball είπε...

Για τον Σισκάουσκας οι ειδήσεις λένε ότι δε θα παίξει αλλά μας την έχει... ξανακάνει η ΤΣΣΚΑ με παίκτες που θα ήταν εκτός και τελικά έπαιξαν. Δεν ξέρω, ωστόσο, αν αξίζει το ρίσκο να τον κρατήσεις.

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή λέει 90% δεν παίζει, 10% παίζει.