ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Ο fantasyόπληκτος: Week 10


Γιασικεβίτσιους και Καούν έκαναν αξιοπρεπείς εμφανίσεις για την αξία τους, όσοι με άκουσαν για τον Μπουρούση δικαιώθηκαν αφού ο Γιάννης έκανε μόλις 4, ενώ όσοι κοίταξαν προς την πλευρά του Γιάριτς δε θα έμειναν δυσαρεστημένοι.

Η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου κρύβει πολλές παγίδες. Η λογική λέει να εστιάσουμε στους παίκτες που βρίσκονται σε φόρμα, ομάδων που καίγονται για τη νίκη. Οι δύο παίκτες που σας προτείνω είναι σε καλή κατάσταση, θέλουν τη νίκη, η αξία τους είναι πολύ προσιτή και δεν τους έχω προτείνει ξανά.

Η Τσιμπόνα καίγεται για τη νίκη και +4 για να προκριθεί, οπότε επιλέγω τον Marko Tomas που αυτήν την εβδομάδα έγραψε 15 ranking με τη Ζαλγκίρις και 26 με την Παρτιζάν για την Αδριατική. Η Φενέρ κυνηγά τη νίκη-πρόκριση μες στην Τουρκία και ο Lynn Greer, που έχει βρει ρυθμό, θα την οδηγήσει. Είχε 18 πόντους στην Ιταλία.

Δε θα έπαιρνα… τους καλούς παίκτες από τις ομάδες που δεν κυνηγούν απολύτως τίποτα. Ολυμπιακός, Χίμκι, Ορλεάν, Ολίμπια και Όλντεμπουργκ κερδίσουν-χάσουν δεν αλλάζουν θέση, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε απρόβλεπτα ranking.

Άκουσα ότι… το ρόστερ της Μπαρτσελόνα σε ομαδικό επίπεδο και ο Σλάβκο Βράνιες από τότε που τραυματίστηκε ο Μάριτς, «τερματίζουν» το σύστημα αξιολόγησης!

Και μην ξεχνάτε ότι την επόμενη αγωνιστική θα έχετε απεριόριστες αλλαγές…

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pedia se omades pou exoun pari tin prokrisi i vasiki pextes 8a xekourastoun?opws stin partizan aspoume? i se omades pou den exoun prokri8i vasiki pextes mpori na min pexoun?

Age of Basketball είπε...

Το πρώτο δεν μπορώ να το ξέρω. Αλλά σίγουρα κανείς προπονητής δεν θα ρισκάρει να φτάσει στα όριά του έναν παίκτη του σε ματς που δεν έχει κίνητρο. Ας πούμε ο Κλέιζα έπαιξε 16 λεπτά την Κυριακή και αναμένεται να παίξει άλλο τόσο και την Τετάρτη.

Όσο για παίκτες που μπορεί να μην παίξουν σε ομάδες που "καίγονται", αυτό ισχύει μόνο για τους τραυματίες, όχι για άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Splitter i Watson? Darius i ksisof? Τι λέτε για Καλάθη που λογικά θα πάρει χρονο?

Ανώνυμος είπε...

Για ασσιστ ποιον να προτιμησω από πλέι μείκερ?

Age of Basketball είπε...

Και οι 4 ψηλοί που αναφέρεις είναι καλές επιλογές και είναι θέμα προσωπικής εκτίμησης. Οι Λαβρίνοβιτς προέρχονται από καλά παιχνίδια. Το πιο δύσκολο ματς από αυτούς που αναφέρεις έχει ο Κσιστόφ. Ο Ουάτσον, αν σου λέει κάτι αυτό, έκανε ένα από τα χειρότερα φετινά του ματς στον πρώτο γύρο με τη Φενέρ.

Ο Καλάθης σίγουρα θα πάρει χρόνο και μπορεί να εξελιχθεί σε αρκετά καλή λύση αυτήν την αγωνιστική.

Για ασίστ:
Για καλές ασίστ και ranking: ΜακΙντάιρ, Πόποβιτς.
Αν το κριτήριό σου είναι η χαμηλή τιμή: Σκιαρά, Γιασικεβίτσιους.
Ενδιάμεσης τιμής πιο σταθεροί: Ρούμπιο, Κουκ, Πόποβιτς, Χουέρτας, Τεόντοσιτς.
Με ρίσκο: Κουρτί, Τουντσερί, Σάντα.
Ανάλογα με τις προτιμήσεις σου διαλέγεις.