ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Ο Fantasyόπληκτος: Top-16, Week 1



Βρισκόμαστε λίγο πριν την έναρξη του top-16 και οι νέες ομάδες μας πρέπει σιγά σιγά να έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται. Μην ξεχνάτε ότι δικαιούστε απεριόριστες αλλαγές για αυτήν μόνο την αγωνιστική, κάτι που σημαίνει… ξήλωμα και ξανά απ’ την αρχή! Το top-16 είναι γεμάτο ντέρμπι και κρίσιμα ματς, οπότε οι επιλογές μας χρειάζονται προσοχή.

Για πρώτο παίκτη θα επιλέξω τον Trajan Langdon της ΤΣΣΚΑ για 3 λόγους: οι Μοσχοβίτες έχουν σχετικά εύκολο όμιλο, ο Αμερικανός γκαρντ είναι σε καλή φόρμα (16, 22, 16 ranking τα 3 τελευταία του παιχνίδια), ενώ συνήθως ανεβάζει την απόδοσή του στα κρίσιμα για να φτάσει στη μέγιστη φόρμα του συνήθως στο φάιναλ-φορ.

Καλή επιλογή είναι ο Nikola Pekovic του Παναθηναϊκού. Ο πυρηνικός σέντερ των «πρασίνων» πέρασε τον μικροτραυματισμό του που του έριξε την αξία και τώρα μοιάζει ιδανική μετεγγραφή για τις νέες μας ομάδες. Είναι σίγουρο ότι ο Ομπράντοβιτς θα ακουμπήσει πάνω στο top-16, ειδικά με τα προβλήματα των Τσαρτσαρή-Μπατίστ, αρκεί να είναι υγιής.

Δε θα έπαιρνα… τον Taquan Dean, άρτι αφιχθέντα στη Λαμποράλ. Ο Αμερικανός σουτέρ είναι ασταθέστατος και δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ, ακόμη και αν ξέρω ότι ίσως κάνει κάποια καλά παιχνίδια.

Άκουσα ότι… ο Juan Dixon μπήκε φουριόζος στη Μάλαγα, έχοντας στα δύο πρώτα του ματς 23 πόντους μ.ό. με 20 αξιολόγηση!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ti lete gia splitter? O Watson ki o Siskauskas tha paixoun? O Kaun pos paei me ton Mensah-Bonsu dipla tou? Ti lete gia Pocius,Huertas poy moiazoyn anebasmenoi kathos kai gia Lorbek Popovic? Signomi gia tinh anakrisi...

Age of Basketball είπε...

Ο Σπλίτερ είναι εξαιρετική επιλογή. Ο Σισκάουσκας παίζει, ο Ουάτσον απ' ό,τι φαίνεται όχι. Πριν λίγες μέρες ο Καούν ήταν εξαιρετικός και ο Μένσα-Μπόνσου μέτριος. Γενικώς, τα νέα αποκτήματα δεν πρέπει να τα εμπιστευόμαστε αμέσως. Το ίδιο ισχύει και για τον Πόποβιτς. Ο Πότσιους είναι επιλογή με ρίσκο, δε θα παίξει καλά σε όλα τα ματς. Ο Χουέρτας είναι καλή λύση, ενώ ο Λόρμπεκ είναι ασταθής.