ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Ο fantasyόπληκτος: Week 7


Στα της προηγούμενης εβδομάδας, ο Σισκάουσκας ήταν μέτριος, αλλά όχι κακός, ενώ του Μπάρατς δεν του βγήκε το ματς. Όποιος μας διάβασε είναι σίγουρο ότι απέφυγε τις παγίδες με Ρέγιες και Χόκινς που έκαναν ranking 2 και -7 αντίστοιχα.

Δεν ξέρω αν κάποιοι έχουν κοιτάξει τα στατιστικά της Ρεάλ, εκεί όπου ο Novica Velickovic είναι πρώτος σε πόντους, ριμπάουντ και αξιολόγηση της ομάδας στην ACB και τρίτος σε πόντους, πρώτος σε ριμπάουντ, δεύτερος σε ranking στην Ευρωλίγκα. Γιατί να μην τον βάλουμε σε κάποια ομάδα μας λοιπόν;

Η πιο πρόσφατη μετεγγραφή της Βιλερμπάν, ο Rawle Marshall, το ξέραμε ότι ήταν καλός παίκτης. Μία εβδομάδα προσαρμογής ήθελε και το ranking του αμέσως ξεχώρισε: 27.5 στην Ευρώπη, 16.5 στη Γαλλία. Και παίζει και τουλάχιστον 30 λεπτά ανά αγώνα.

Δε θα έπαιρνα… τον Κώστα Τσαρτσαρή. Ο Κώστας κάνει χαμαλοδουλειά στον Παναθηναϊκό, αλλά το ranking του είναι χαμηλό: 1.5 στην Ευρωλίγκα και ακόμη χαμηλότερο στην Α1.

Άκουσα ότι… ο Jan Vesely της Παρτιζάν έχει κάνει 28 φάουλ στους 6 πρώτους αγώνες της ομάδας του! Έχει αποβληθεί μάλιστα στα 5 από τα 6 ευρωπαϊκά ματς, ενώ τους μισούς αγώνες της Αδριατικής τους τελείωσε με 4 ή 5 φάουλ.

7η αγωνιστική και μην ξεχνάτε ότι οι δύο «αιώνιοι» ζητούν μεγάλες νίκες. Αν τους πιστεύετε, δε θα ήταν κακή επιλογή κάποιος από τους καλούς τους παίκτες!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι θα λέγατε για νικο ζησή? ο ντ. λαβρινοβιτς θα παει πιο πάνω ακόμα κι αν δεν κάνει καλό ranking ή εαφτασε η τιμή του το ύψιστο ποσό?

Age of Basketball είπε...

Ο Ντ. Λαβρίνοβιτς είναι ακριβώς στο όριο. Δηλαδή, πρέπει πια να κάνει όσο η αξία του για να μένει στην τιμή αυτή. Δεν θα ανέβει αν δεν παίξει καλά.

Ο Ζήσης παίζει καλύτερα τον τελευταίο καιρό, αλλά από άποψη fantasy δεν έχει βρει σταθερότητα. Είναι ρίσκο, όπως και οι Κις, Αρσλάν, Ουίλιαμς που βρίσκονται κοντά του. θα προτιμούσα τον Κις αυτή την εβδομάδα, που παίζει εντός έδρας.

Ανώνυμος είπε...

O pekovic θα παίξει σήμερα? ksistof,darious ή splitter? o pocious μεγάλο ρίσκο?

Age of Basketball είπε...

Ο Πέκοβιτς θα παίξει απ' όσο ξέρω. Από τους τρεις που έχεις στην ερώτηση, Κσιστόφ θα έλεγα. Ο Πότσιους είναι ρίσκο, γιατί είναι νεαρός και δεν έχει σταθεροποιηθεί σε απόδοση. Να περιμένεις από 20 μέχρι -5. Και παίζει και με τη Σιένα...