ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Ο fantasyόπληκτος: Week 6


(Το άρθρο της ημέρας ακολουθεί ακριβώς από κάτω)

Κοιτάζοντας τις επιλογές της προηγούμενης εβδομάδας, ο Μάριτς δικαίωσε και με το πολύ παραπάνω όποιον μας άκουσε και τον πήρε, ενώ το ρίσκο με τον Τεόντοσιτς δεν απέδωσε ικανοποιητικά. Ο Μίτσοφ έκανε ένα 6.

Μια ματιά στους πρόσφατους αγώνες της ΤΣΣΚΑ μας πείθει ότι ο Ramunas Siskauskas έχει ρολάρει. Τα ranking του τις τελευταίες δύο εβδομάδες (σε Ρωσία και Ευρωλίγκα): 24, 17, 22, 28. Με την αξία του στο 70 δεν είναι και κοψοχρονιά, αλλά αξίζει!

Αυτός που μοιάζει να έχει βρει ένα ρόλο είναι ο Stanko Barac στη Λαμποράλ. Η αξιολόγησή του στα τελευταία παιχνίδια είναι συνήθως διψήφια. Δεν είναι εγγύηση, αλλά είναι επιλογή χαμηλού ρίσκου, φθηνός και με αξία που θα ανέβει.

Δε θα έπαιρνα… τον Felipe Reyes. Είναι τα πρώτα του παιχνίδια στη χρονιά, δεν έχει ακόμα ρόλο στη Ρεάλ και τα πρώτα ranking του ήταν -1 και 0.

Άκουσα ότι… ο David Hawkins κάνει τριήμερο ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικό θέμα.

Ξεκίνημα δεύτερου γύρου με τον Πητ Μάικλ να έχει ανακηρυχθεί MVP του μηνός Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: