ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Ο Πάνθηρας και ο απαράδεκτος!


Τελικά η 8η αγωνιστική ήταν πολύ περισσότερο ζουμερή απ’ όσο περιμέναμε. Και όχι μόνο εμείς. Όλοι. Κανείς δεν περίμενε αλλαγή στην κορυφή της Α1, γιατί μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι ακόμη πρώτος, αλλά έχασε το πλεονέκτημα της νίκης στο ΣΕΦ με 11 πόντους. Ακόμη και ο Μάρκοβιτς δεν το περίμενε.

Ο προπονητής του Πανιωνίου είχε πει πριν το ματς ότι έπρεπε η ομάδα του να κρατούσε τον Ολυμπιακό κάτω από τους 70 πόντους αν ήθελε να έχει ελπίδες νίκης, καθώς διαφορετικά δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει στο σκορ. Το να μείνει ο Ολυμπιακός κάτω από τους 70 είναι σχεδόν ουτοπικό, οπότε ο Μάρκοβιτς έμοιαζε να λέει κάτι… απλά για να το πει.

Κι όμως. Ο Πανιώνιος κέρδισε και κέρδισε βάζοντας 96 πόντους, κάτι που κάνει ακόμη πιο απαράδεκτη την ήττα του Ολυμπιακού. Χωρίς προσπάθεια υποτίμησης του Πανιωνίου, πιστεύω ότι είναι ξεκάθαρο πως όταν χάνουν οι «αιώνιοι» στην Α1, όλα ξεκινούν από αυτούς και όχι από τον αντίπαλο. Και ο Ολυμπιακός έχει μόνο τον εαυτό του να κατηγορεί για την ήττα. Παράλληλα, ο Πανιώνιος αξίζει συγχαρητηρίων γιατί είδε την πιθανότητα και την κυνήγησε μέχρι τέλους, γιατί δεν σταμάτησε να μάχεται παρά τις σημαντικές απουσίες, γιατί κατάφερε κάτι που ως τώρα σε 15 αγώνες (Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού) καμία άλλη ομάδα στην Α1 δεν έχει καταφέρει.

Ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό παίζει με τη φωτιά, έχοντας μια αρρωστημένη και αντιεπαγγελματική νοοτροπία ότι μπορεί να κερδίζει τους αγώνες παίζοντας 25 λεπτά μπάσκετ και χωρίς να «εμφανίζεται» στο πρώτο δεκάλεπτο. Αποδείχτηκε ότι… δεν μπορεί. Και, αν με ρωτάτε, έπρεπε κάποιος να του το αποδείξει. Όλη αυτή η νοοτροπία των παικτών ότι δεν αξίζει να καταδεχτούν να τρέξουν, να σκεφτούν, να πιέσουν, να ιδρώσουν απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους (όπως ο Πανιώνιος) είναι κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου να βλέπω στο χώρο του μπάσκετ. Και ευτυχώς ο Πανιώνιος το τιμώρησε.

Προφανώς και σε αυτό έχει ευθύνες και ο Γιαννάκης, αλλά το μεγαλύτερο βάρος πέφτει τους παίκτες. Εκείνοι μπαίνουν μέσα στην αρχή του ματς και γελοιοποιούνται, εκείνοι μοιάζουν πολύ μπλαζέ για να παίξουν… με τον Πανιώνιο (και τον Ηλυσιακό, τον ΠΑΟΚ, την Ορλεάν, ο Ολυμπιακός το κάνει συνέχεια αυτό), εκείνοι περιμένουν να μείνουν πίσω με διψήφια διαφορά «για να βρουν κίνητρο». Σε αυτό, το τεχνικό επιτελείο δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω εκτός του να μην βάζει τη βασική πεντάδα… στην αρχή. Βάλε μέχρι και Μπέβερλι, Παπανικολάου, Βασιλόπουλο, Μαυροκεφαλίδη, Γλυνιαδάκη στην αρχή αν είναι αυτοί να παίξουν μπάσκετ. Αμφιβάλλει κανείς ότι η πιο πάνω πεντάδα (που δεν ξέρω αν θα δούμε φέτος) δεν θα έχανε με 34-17 στο 12ο λεπτό;

Ο Γιαννάκης μπορεί να μην έχει μεγάλη ευθύνη για τη νοοτροπία των παικτών του, αλλά έχει πολύ σημαντική ευθύνη για τα όσα έγιναν στο ματς. Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε άμυνα ούτε για 5 λεπτά, δέχτηκε 96 πόντους από μια ιδιαίτερα μέτρια ομάδα, δεν μπόρεσε να ελέγξει το ρυθμό, μόλις ολοκλήρωσε την επαναφορά του και πέρασε μπροστά (κάτι που ήταν αναμενόμενο ουσιαστικά) αντί να καθαρίσει το ματς, το έκανε ντέρμπι και το έχασε, έδωσε δικαιώματα, έδειξε αντιεπαγγελματική νοοτροπία σε όλο τον αγώνα, έκανε απίστευτα πολλές λανθασμένες επιλογές από το δίλεπτο της κανονικής διάρκειας (και το 89-89) μέχρι το τέλος της παράτασης (έμεινε άποντος για 4,5 λεπτά!) και ουσιαστικά έχασε ένα ματς, όχι επειδή δεν μπόρεσε να κερδίσει, αλλά επειδή ήταν πολύ σνομπ για να ενδιαφερθεί να παλέψει περισσότερο. Και όταν άρχισε να ενδιαφέρεται, οι παίκτες του Πανιωνίου δεν είναι... χαζοί να του το χαρίσουν.

Πέραν αυτού, θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός μια ομάδα κοντά 50 εκατομμυρίων ευρώ να κάνει ροτέισον 8,5 παικτών, ιδίως στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όλοι ξέρουμε αν μπορεί ο Μαυροκεφαλίδης και ο Γλυνιαδάκης να σταθούν στην Α1 και πώς έπαιζαν ως το καλοκαίρι. Δεν ξέχασαν το μπάσκετ επειδή έβαλαν τα «ερυθρόλευκα». Και δεν είναι ότι έπαιζαν καταπληκτικά οι υπόλοιποι: Κλέιζα, Μπουρούσης ήταν απαράδεκτοι, ο Βούισιτς ό,τι έβαζε μπροστά το έτρωγε πίσω αφού δεν είχε καμία βοήθεια από το «τεσσάρι» (ο Κλέιζα που λέγαμε) στα ντράιβ των αντιπάλων, Τσίλντρες και Βασιλόπουλος ουσιαστικά προσπαθούσαν μόνοι τους, μαζί με τον Παπαλουκά. Και φτάνω και στο αποκορύφωμα: δεν μπορώ να καταλάβω γιατί και με τι ελευθερία κινήσεων ο Τεόντοσιτς μπορεί να κάνει 11 τρίποντα στον Ολυμπιακό και να μην μένει 1 μήνα εκτός ομάδας για να μάθει πώς πρέπει να είναι ένας πλέι μέικερ. Ο Σέρβος ήταν επιδεικτικά αδιάφορος στην άμυνα, έκανε μοιραία λάθη στο τέλος και του κανονικού αγώνα και της παράτασης (είναι γνωστό άλλωστε ότι δεν είναι ως τώρα clutch, αλλά περισσότερο πλήγμα στα τελευταία δευτερόλεπτα) και την περισσότερη ώρα πέταγε την μπάλα από το τρίποντο χωρίς νόημα παρά έκανε οτιδήποτε άλλο.

Ο Γιαννάκης ευθύνεται για όλα αυτά, ευθύνεται για το γεγονός ότι δεν έσφιξε τα γκέμια στους παίκτες του, ότι δεν τους κοντρόλαρε όσο έπρεπε, ότι έστησε λάθος επίθεση στο τέλος της κανονικής διάρκειας του ματς (το μομέντουμ έλεγε Παπαλουκάς ή Τσίλντρες, εκείνος είπε Κλέιζα, τελικά σούταρε – τι άλλο – τρίποντο ο Τεόντοσιτς). Ο Ολυμπιακός, ανεξαρτήτως αντιπάλου, πάντως, είναι απαράδεκτο να χάνει έναν αγώνα στον οποίο προηγείται 74-81 πέντε λεπτά πριν το τέλος (δεχόμενος μάλιστα σερί 15-3 ως το 89-84).

Ο Ολυμπιακός έχασε, πέταξε στα σκουπίδια το πλεονέκτημα του +11 και τώρα ψάχνει τον… ένοχο. Όπως ανέφερα και για τα χτεσινά παιχνίδια, η διαιτησία έκανε πολλά λάθη, αλλά δεν έκρινε επ’ ουδενί τον νικητή (και υπονοώντας το άνθρωποι του Ολυμπιακού θα πρέπει μόνο αστείοι να νιώθουν), ο οποίος άξια ήταν ο Πανιώνιος.

Οι «κυανέρυθροι» έπαιξαν όπως έπρεπε, παρότι παρασύρθηκαν από το ρυθμό του Ολυμπιακού μετά το 10ο λεπτό. Βέβαια, το ρυθμό των «ερυθρολεύκων» δεν έχει καταφέρει να ανακόψει άλλη ομάδα φέτος, οπότε αυτό είναι λογικό εν πολλοίς. Εκμεταλλεύτηκαν πλήρως την κακή αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού, με πολλά ντράιβ που κατέληγαν σε καλάθια από pick ‘n’ roll ή μπάσιμο των ψηλών, αλλά και τη μικρή διάθεση του Ολυμπιακού να πιέσει με πολλά ελεύθερα σουτ, με τον Καλαμπόκη σε μια μαγική εμφάνιση να κάνει την πλάκα του.

Όσο για τον κάφρο που πέταξε το ρολόι του προς τον Τεόντοσιτς (αλλά πέτυχε τον… Ράις) λέω απλά ότι ελπίζω να έρθει η… ώρα που δεν θα ξαναμπεί ποτέ σε γήπεδο μπάσκετ, αν και έμεινε ατιμώρητος, όπως όλοι άλλωστε στην Ελλάδα.

Η καφρίλα με το ρολόι μας δίνει πάσα για να πάμε στα Τρίκαλα, όπου το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει λόγω χρήσης χημικών έξω από το κλειστό, όπου η αστυνομία και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν… συνάντηση. Σε αυτό φταίει λίγο και η στάση του προέδρου των Τρικάλων που σίγουρα δυναμίτισε το κλίμα, αλλά με συγχωρείτε, δεν θα δικαιολογήσω ποτέ τους κάφρους που δέρνονται, ό,τι κι αν έχει προηγηθεί. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, το ξύλο είναι (πίστευα) για άλλα είδη του ζωικού βασιλείου, όχι το δικό μας. Όσο για την μαγική έμπνευση της αστυνομίας να χρησιμοποιήσει δακρυγόνα έξω από κλειστό γήπεδο… τι να πει κανείς, περιμένατε να το σκεφτούν;

Στο ματς, ο ΠΑΟΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα για περισσότερα από 30 λεπτά, δείχνοντας ότι θα πάρει εύκολα τη νίκη. Μάλιστα, η διαφορά ανέβαινε συνεχώς για να φτάσει τους 18 πόντους στο 48-66 με 8 λεπτά να απομένουν. Κι εκεί που οι… πιο βιαστικοί έκλεισαν τις τηλεοράσεις και θεώρησαν λήξασα τη σεμνή τελετή, ο ΠΑΟΚ… αποχώρησε από το παρκέ, τα Τρίκαλα άρχισαν να παίζουν ψυχωμένα και σκληρά και το σκηνικό άλλαξε. Δύο απανωτά σερί 8-0 και 10-0 των Τρικάλων, με τον Μαρκόπουλο να βλέπει την ομάδα του να πελαγοδρομεί ανήμπορη να κάνει ακόμη και τα πιο στοιχειώδη στο παρκέ έφεραν το ματς στο 74-74. Από εκεί και πέρα ξεχωρίζει το τεράστιο καλάθι του Γκρέγκορι που ήταν άλλωστε και το μόνο εντός παιδιάς καλάθι ως το τέλος. Η ρουλέτα των βολών έφερε τα Τρίκαλα σε ανάγκη για τρίποντο, ο Πάουελ το έκανε και αστόχησε και ο ΠΑΟΚ γλίτωσε από την αυτοκτονία, καθώς αν έχανε θα έπρεπε οι παίκτες του αντί για Θεσσαλονίκη να πάνε στα Τέμπη για εργασίες διάνοιξης δρόμου ως τιμωρία. Σε ένα ματς που κρίνεται στο σουτ δεν υπάρχει δίκαιο και άδικο, ο ένας ήταν καλύτερος για 32 λεπτά, ο άλλος καταιγιστικά καλύτερος για 8 και η ρουλέτα σταμάτησε στο μαύρο. Δίκαιο θα ήταν και αν ο Πάουελ ευστοχούσε.

Στη Λάρισα, ο ΓΣ επιβεβαίωσε αυτό που λέμε τώρα ένα μήνα, ότι πλέον έχει αρκετά δυνατή ομάδα και ότι δεν θα είναι φτωχός συγγενής στην Α1, ούτε θα πέσει εύκολα. Η νίκη επί της Καβάλας είχε την υπογραφή των Γκριν (Ντέιμοντ και Ντεβίν), που έδειξαν αμφότεροι την αξία τους στο κατάλληλο παιχνίδι, απέναντι σε ομάδα με τους ίδιους στόχους και εντός έδρας. Οι 11 πόντοι της διαφοράς είναι σημαντικοί, ο ΓΣ έδειξε ότι αρχίζει να έχει λογική στο παιχνίδι του με μόλις 12 λάθη, το ροτέισον έγινε ουσιαστικά με 10 παίκτες ως επί το πλείστον σωστά με το χρόνο να μοιράζεται όπως πρέπει και ο Καλαφατάκης έχει ήδη αρχίσει να χαμογελάει στη νέα «mission impossible» που του είχαν αναθέσει.

by Rasheed.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καλαφατακης αποδεικνυεται ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ και ειναι κριμα που δεν τον εμπιστευονται μεγαλυτερες ομαδες.
Οσο για την ηττα του ΟΣΦΠ απο τον Πανιωνιο ενα εχω να πω: ΠΑΤΟ.ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ.
ΟΤΑΝ ΟΜΑΔΑ 50.000.000€ σε μια χωρα με βασικο μισθο 680€ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ 2.000.000€ δεν πλησιααζει ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΤΙΑΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ.ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΑΤΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟΠΑΤΟ.
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΣΟ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ(ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ.

Ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΕΑΛ,ΤΗΝ ΣΙΕΝΑ Η ΤΗΝ ΜΑΚΑΜΠΙ.ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ(ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ!) ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΤΙΤΛΟ ΦΕΤΟΣ.

Ωρυομαι αλλα ειναι λοβοτομημενο να παιζεις ως σνομπ,να κανεις τραγικα λαθη και αντι να σκυψεις πανω απο αυτα και να δεις τι στην ευχη φτιαει που εχασες απο εναν αντιπαλο 4 σκαλες κατω να μιλας για διαιτησια...

Stefanos είπε...

Έτσι ρε παιδιά, γράφτε τα για τον Τεόντοσιτς. Σιγά τον δολοφόνο, που έχει φτάσει να εκτελεί σχεδόν διψήφιο αριθμό τριπόντων σε κάθε ματς του Ολυμπιακού...

Μου πήρε 15 λεπτά να ηρεμήσω από τα νεύρα που μου προκάλεσε το χθεσινό ματς. Γενικά δεν πιστεύω ότι αυτό είναι σωστό ούτε αφήνω τον εαυτό μου να το παθαίνει, όμως όσα είδα χθες στην Αρτάκης ήταν άνω ποταμών. Δεχθήκαμε 96 πόντους από τον Πανιώνιο, τον οποίο το Μαρούσι κράτησε στους 56 την προηγούμενη εβδομάδα και ο Πανελλήνιος κέρδισε ενώ ήταν πίσω με διψήφια διαφορά, δύο εβδομάδες πριν...

Έχουμε φθάσει κάθε ματς να είναι καρδιοχτύπι στο τέλος λόγω της απουσίας μας στα πρώτα δεκάλεπτα και της κακής διαχείρισης των (όποιων) προβαδισμάτων μας. Και ΟΚ, στην Ευρωλίγκα έχει μια λογική, είναι το παλκοσένικο, όλοι παλεύουν και υπάρχει ανώτερη ποιότητα. Στην Α1 όμως; Έτσι όπως είναι τα πράγματα, η ήττα απαγορεύεται. Και ειδικότερα αυτή η νοοτροπία που είχαμε χθες, πρέπει να τιμωρείται...

Οι Αγγελόπουλοι έριξαν πρόστιμο μετά την ήττα στη Μάλαγα, σήμερα τι πρέπει να κάνουν αν θέλουν να είναι δίκαιοι αναλογικά;

Χ. είπε...

δε θα σταθώ στα αμέτρητα λάθη που έκανε και χθες ο γιαννάκης, δε θα σταθώ στις καθυστερημένες του αντιδράσεις, δε θα σταθώ ούτε στον τρόπο που σχεδίασε τις τελευταίες επιθέσεις της ομάδας.
Αλλά θέλω να μου πείτε και εσείς, που βλέπετε και δυο πράγματα παραπάνω, ποιο ήταν χθες (και τα τελευταία τουλάχιστον 5 ματς)το σχέδιο της ομάδας για να βγάλει σουτ στον κλέιζα. γιατί εγώ βλέπω ότι δεν υπάρχει τέτοιο σχέδιο και πλέον καταφέρνουμε να έχουμε έναν τέτοιο παίκτη διαρκώς εκτός ρυθμού.

grigoris είπε...

Rasheed και Ben νομιζω οτι υποτιμησατε υπερβολικα μια μεγαλη μπασκετικη ελληνικη δυναμη οπως ο Πανιωνιος. ΟΚ, φετος το μπατζετ εχει πεσει μαζι και οι προσδοκιες αλλα αυτη η ομαδα σε αυτη την εδρα (μια απο τις πιο καυτες της Ευρωπης-οποιος το εχει ζησει ξερει για τι πραγμα μιλαω) μπορει να κανει θαυματα. Σχετικα με το ροστερ του Πανιωνιου πιστευω οτι ειναι μια κλαση πανω απο τις ομαδες που προοριζονται απο την 8η θεση και κατω, και σε επιπεδο πρωτης πενταδας (ζοροσκι,καλαμποκης,παπανικολαου,ερτσεγκ,μπραιαντ) ειναι ισαξιο με Αρη,Μαρουσι,Πανελληνιο,ΠΑΟΚ. Απλα δεχομαι οτι οι παραπανω 4 ομαδες εχουν μεγαλυτερο βαθος παγκου. Γενικα πιστευω οτι η θεση του Πανιωνιου ειναι 3-7. Παρακατω το ψιλοαποκλειω. Η χτεσινη νικη ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ αν αναλογιστουμε το μπατζετ του αντιπαλου και την σοβαροτατη ελλειψη του Ζοροσκι  (ο Ραις εχει ταλεντο αλλα ειναι φοβερα επιρρεπης στο λαθος). Στα τελευταια 7 λεπτα επαιζε ασσος ο Καλαμποκης ο οποιος ειχε πεθανει απο την κουραση. Τι να πω. Υποκλινομαι σε αυτα τα παιδια. Νομιζω οτι το να μιλατε μετα την ηττα απο τον Ηρακλη στο κυπελλο (σε ενα ματς που παιζαμε χωρις 4 βασικους) για προσωπικη σας δικαιωση για το οτι ο Πανιωνιος θα κινδυνευσει ειναι κατι που δεν αρμοζει σε μια ομαδα οπως ο Πανιωνιος. Αλλωστε ξερετε και εσεις οτι πρωταθλημα χωρις δυνατες ομαδες περαν των 2 αιωνιων ειναι ανυποφορα βαρετο.
Και κατι για τον Ολυμπιακο. ειναι γελοιο με τετοιο μπατζετ να υπαρχουν τοσο εμφανεις αδυναμιες στο ροστερ. Η περιφερεια του ειναι γεματη απο παιχτες στοιχηματα (Τεοντοσιτς,Μπεβερλυ) και χωρις προσωπικοτητα (χαλπεριν). απλα δειτε τι περιφερειακους εχουν οι αλλες 3-4 ομαδες που στοχευουν στην κορυφη της Ευρωπης και καντε τις συγκρισεις...

Stefanos είπε...

Πάντως το να υπάρχουν μόνο 4 σχόλια μετά από τέτοιο ματς (και μάλιστα το ένα αφορά τον Πανιώνιο), είναι προφανής απόδειξη ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού ξενέρωσε από την ήττα!

Να δούμε την ατμόσφαιρα αύριο στις 7 στο γήπεδο, που κατά τη γνώμη μου θα είναι παγωμένο.

περιούσιος είπε...

Μια και μιλήσατε, παιδιά, για καφρίλα στα Τρίκαλα, απ' όσο ειδα στην τηλεόραση, έπεσε μπόλικο κέρμα και λοιπά πτερόεντα αντικείμενα και εκεί, σημάδι, ότι η καφρίλα διαχέεται, πλέον, και στα επαρχιακά γήπεδα. Χώρια τα δημοσιογραφικά θεωρεία δίπλα από τους βάρβαρους, που έβριζαν και τους ακούγαμε πανελλαδικά!