ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Ο fantasyόπληκτος: Week 4


Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Gecevicius έκανε 9 ranking (και ανέβηκε στο 53.2) σε μια δύσκολη βραδιά για τη Λιέτουβος, ενώ ο Μαυροειδής μας δικαίωσε με μία ακόμη καλή εμφάνιση και την άνοδο της αξίας του. Τα άλλα δύο ονόματα που αναφέραμε την προηγούμενη εβδομάδα παρουσίασαν τεράστιες μεταπτώσεις, με τον Tomas να κάνει -3 μετά το 43 και τον Archibald 18.7 μετά το -9! Μας έδειξαν, λοιπόν, ότι ποτέ δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι.

Στη Μάλαγα, μετά τον τραυματισμό του Πρίντεζη, μέρος από τα λεπτά του, αλλά και τις προσπάθειες, έχει πάρει ο Carlos Jimenez. Δείχνει σε καλή κατάσταση και κάνει σταθερά διψήφιο ranking εδώ και 2-3 εβδομάδες. Καλή επιλογή για την 4η αγωνιστική.

Ο Bo McCalebb της Παρτιζάν κάνει σταθερά υψηλό ranking από τότε που υπέγραψε. Με εξαίρεση ένα ματς στην Αδριατική Λίγκα, στα περισσότερα από τα υπόλοιπα κάνει κοντά στο 20. Με την αξία του στο 51.7 και το μ.ό. του στο 19, ο McCalebb είναι μια συνετή επιλογή από κάθε άποψη.

Δε θα έπαιρνα… τον Γιώργο Διαμαντόπουλο από το Μαρούσι. Μπορεί η αξία 23.0 να μοιάζει δελεαστική, αλλά ο Γιώργος δεν είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχει βρει το ρόλο του ακόμα στην ομάδα.

Άκουσα ότι… ο Romain Sato, μετά το 37 ranking μεσοβδόμαδα, έκανε 32 την Κυριακή.

Καθώς η Ευρωλίγκα και το fantasy «ανάβουν», οφείλω να ξαναθυμίσω κάτι: δε «χτυπάμε» τη Σιένα, δεν παίρνουμε παίκτες από τις αντιπάλους της. Με άμυνα που δέχεται κατά μ.ό. 60 πόντους (σε Ιταλία και Ευρωλίγκα) το να βρεθεί παίκτης μικρομεσαίας ομάδας που θα κάνει καλό ranking εναντίον της, κινείται στη σφαίρα της σύμπτωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: