ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Ο fantasyόπληκτος: week 1


Το Age of Basketball εισάγει από σήμερα νέα στήλη για τους φίλους του fantasy challenge της Ευρωλίγκας. Ο fantasyoπληκτος είναι ακριβώς ό,τι λέει το όνομά του και πλέον… κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Κάθε βδομάδα (εννοείται όταν έχει Ευρωλίγκα) το βράδυ της Δευτέρας, δύο ημέρες πριν την αγωνιστική, θα ανεβαίνει το άρθρο του (εκτός του κεντρικού άρθρου της ημέρας), το οποίο θα μπορείτε να βρείτε και στα δεξιά. Μετά την πρώτη γνωριμία, λοιπόν, σας αφήνουμε στις επιλογές του:

«Στην πρώτη αγωνιστική της χρονιάς είναι δύσκολο να βασιστούμε σε πολλές σταθερές αξίες, ενώ και τα νέα πρόσωπα είναι πάρα πολλά και αφερέγγυα. Ψάχνουμε, λοιπόν, για κάποιο λαβράκι!

Αυτό που… βγάζει μάτι είναι ο Martynas Pocius, που έχει 15.3 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ, με 19.7 ranking μέχρι τώρα στο Λιθουανικό πρωτάθλημα και στο Player Market του Fantasy κοστίζει 9!!! Ο Αμερικανοθρεμμένος της Ζαλγκίρις μοιάζει να είναι το μεγαλύτερο «κόλπο» από καταβολής του παιχνιδιού!

Από Ισπανία μεριά, η πρώην Ταού, νυν Κάχα Λαμποράλ, φέρνει τον Fernando San Emeterio σε απρόσμενη φόρμα… 21.3 αξιολόγηση μετά από 3 αγωνιστικές, ενώ κοστίζει μόλις 23, είναι μάλλον καλός αριθμός!

Δε θα έπαιρνα… τον Terrence Morris της Μπαρτσελόνα. Απέχει πολύ ακόμα από αυτόν που ξέρετε.

Άκουσα ότι… ο Ibby Jaaber της Ρόμα έχει 30 πόντους μέσο όρο στις δύο πρώτες αγωνιστικές του ιταλικού πρωταθλήματος!

Άντε και καλή αρχή!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: