ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Age of Basketball Chat Room

Το Age of Basketball πιστό στις υποσχέσεις που έδωσε, εισάγει από σήμερα μία ακόμη καινοτομία: το Age of Basketball Chat Room! Πρόκειται για ένα δωμάτιο chat όπου το κυρίαρχο θέμα θα είναι το μπάσκετ. Μπορείτε να αποκτάτε πρόσβαση σε αυτό ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο link (click here – enter my chatroom) στα δεξιά της σελίδας του site, οπότε θα μεταφερθείτε στο chat room (το οποίο είναι μια απολύτως ασφαλής σελίδα).

Το chat είναι μια υπηρεσία ζωντανής επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών ενός site. Δε χρειάζεται εγγραφή, παρά μόνο το να δώσετε ένα ψευδώνυμο στο πεδίο «Your name», και προαιρετικά να γράψετε μια φράση για εσάς στο πεδίο «Your profile». Αυτά μπορείτε να τα αλλάζετε κάθε φορά που μπαίνετε. Μέσα στο chat room πληκτρολογείτε το κείμενο σας το οποίο θα φανεί και στους υπόλοιπους όταν πατήσετε enter, ενώ για να μιλήσετε προσωπικά μόνο με κάποιον που θα βρίσκεται μέσα μπορείτε να κάνετε διπλό κλικ πάνω στο όνομά του. Η χρήση είναι πολύ απλή και για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να μας ρωτήσετε!

Εάν δεν έχετε το πρόγραμμα java για να ανοίξετε το chat room, μπορείτε να το «κατεβάσετε» μέσα σε 1-2 λεπτά από το link που θα σας εμφανιστεί που θα αναφέρει κάτι σαν «download java plugin» (πρόκειται για ένα ασφαλέστατο και ταχύ download από το επίσημο site).

Ακόμη και αν δεν βρείτε κάποιον μέσα μπορείτε να το έχετε ανοικτό σε ξεχωριστό παράθυρο, περιμένοντας άλλα μέλη της φυλής του μπάσκετ, και να σερφάρετε παράλληλα στο internet! Μπορείτε να κουβεντιάσετε τα πάντα γύρω από το μπάσκετ ή για ό,τι άλλο, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, τηρώντας μόνο έναν κανονισμό: να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον! Καλές συζητήσεις στο chat room του Age of Basketball!

Δεν υπάρχουν σχόλια: