ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Quiz και Σταυρόλεξο 2008


Το νέο quiz και το νέο σταυρόλεξο με θέματα από το 2008 είναι διαθέσιμα και έχουν ήδη σταλεί στα μέλη του Age of Basketball! Περάστε ευχάριστα το χρόνο σας προσπαθώντας να βρείτε τις απαντήσεις και στείλτε τις στο ageofbasketball@gmail.com για να λάβετε δώρα (ακόμη και αν έχετε λάθη) 2 wallpaper με αναμνήσεις του 2008.

Εάν δεν είστε μέλη και θέλετε να λάβετε το quiz και το σταυρόλεξο, στείλτε ένα απλό email στο ageofbasketball@gmail.com για να γραφτείτε (εντελώς δωρεάν) μέλη και να έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε ασχολούμενοι με το μπάσκετ!

ΥΓ. Το email έχει σταλεί ήδη σε όλα τα μέλη μας. Εάν κάποιοι από εσάς δεν το έχετε λάβει, διορθώστε κάποιο ενδεχόμενο θέμα υπερφόρτωσης των εισερχομένων σας ή οτιδήποτε άλλο και σε 2-3 ημέρες θα επιχειρήσουμε να τα στείλουμε ξανά σε όσες διευθύνσεις έχουμε συναντήσει πρόβλημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: