ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Το δικό μας πρωτάθλημα!


Η έναρξη της χρονιάς πλησιάζει και όπως και πέρσι το Age of Basketball θα είναι εδώ. Η Ευρωλίγκα κάνει τζάμπολ στις 20 Οκτωβρίου και μαζί της και το φετινό Euroleague fantasy challenge. Σε 25 ημέρες από σήμερα θα αρχίσουν και οι δικοί μας διαγωνισμοί.

Ο πρώτος είναι ο γνωστός, περσινός, δηλαδή το fantasy challenge, όπου μέσα από την ιστοσελίδα της Euroleague το Age of Basketball θα φτιάξει τη δική του λίγκα, στην οποία θα διαγωνιστείτε εσείς για το καλύτερο ranking της χρονιάς. Όπως πέρσι δηλαδή, αλλά με περισσότερες συμμετοχές και άρα πιο υψηλό ανταγωνισμό.

Η έκπληξη του site μας για φέτος έρχεται από τον δεύτερο διαγωνισμό, που θα καθηλώσει τους πάντες. Το Age of Basketball φτιάχνει τη δική του Ευρωλίγκα!

Με την έναρξη της χρονιάς το Age of Basketball Champion έρχεται για να σας… πάρει τα μυαλά.

Μέσω του fantasy challenge της Ευρωλίγκας, το Age of Basketball φτιάχνει το δικό του πρωτάθλημα, με ομίλους, αγώνες, βαθμολογίες, προκρίσεις, νοκ άουτ ματς και βεβαίως… έναν πρωταθλητή! Στο πρωτάθλημα αυτό κάθε χρήστης θα μπορεί να εισέλθει με μία ομάδα, η οποία παράλληλα θα διαγωνίζεται και στο παραδοσιακό fantasy challenge. Απλώς, όταν φτιάξετε τις ομάδες σας, επιλέγετε μία και πριν αρχίσει η Ευρωλίγκα τη δηλώνετε στο Age of Basketball Champion, με τον πιο απλό τρόπο: ονομάζετε τις ομάδες σας όπως θέλετε στο fantasy challenge, αρκεί μία (και μόνο μία) από αυτές να ξεκινάει με τη λέξη team, δηλαδή για παράδειγμα ο Rasheed θα έβαζε... teamRasheed (ή team-Rasheed, team_Rasheed, team.Rasheed). Δηλαδή, απλώς βάζετε το όνομα που θέλετε μετά τη λέξη team (και όχι απλώς τη λέξη team μόνη της). Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας!

Μετά… μπείτε στο ματς! Όμιλοι των 6 ομάδων, 10 αγωνιστικές, διπλοί αγώνες με τον καθένα, ώστε να ξεχωρίσουν οι καλύτεροι που θα προκριθούν στη φάση των νοκ άουτ, για να προκύψει ο πρωταθλητής! Μιλάμε για το απόλυτο πρωτάθλημα... Ένας διαγωνισμός που θα σας... φτιάξει!

Κάθε αγώνας θα κρίνεται με βάση το ranking (σαν να είναι το σκορ του αγώνα), αλλά το διαφορετικό από το fantasy challenge είναι ότι εδώ μετράνε οι νίκες και οι ήττες, όχι το σύνολο πόντων! Δηλαδή αν μία αναμέτρηση την πρώτη αγωνιστική σε έναν όμιλο λήξει 195-188 και μια άλλη 105-99, οι δύο χρήστες με 195 και 105 βαθμούς θα έχουν ρεκόρ 1-0 και οι άλλοι δύο 0-1. Έτσι, το ενδιαφέρον θα μείνει αμείωτο για όλους και κανείς δεν θα απογοητευτεί αν έχει μια άσχημη αγωνιστική, καθώς θα μπορεί να τη «ρεφάρει» με νίκη την επόμενη εβδομάδα.

Περισσότερα για τους διαγωνισμούς θα έχουμε όταν η Ευρωλίγκα ανακοινώσει την έναρξη του fantasy challenge για φέτος (υπολογίζουμε σε δύο περίπου εβδομάδες).

Δικαίωμα συμμετοχής στους διαγωνισμούς του Age of Basketball έχουν όλα τα μέλη του blog μας, οπότε αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στην παρέα μας εντελώς δωρεάν, στέλνοντας ένα απλό e-mail με την ένδειξη ‘basket’ στο ageofbasketball@gmail.com

Φτιάχνουμε τη δική μας Ευρωλίγκα και είστε όλοι καλεσμένοι σε αυτή. Ο πυρετός ανεβαίνει και όλα θα κριθούν… στο παρκέ του Age of Basketball!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλω να νομίζετε ότι υπερβάλλω, αλλά το διάβαζα και πιστεύω ότι ένιωθα το χέρι μου να ανατριχιάζει! Μιλάμε θα λιώσουμε όλο το χειμώνα! Απίστευτη ιδέα παιδιά... Ανυπομονώ

Panayiotis είπε...

Mas vlepw omadikws na liwnoume olo to xeimwna kai tha ftaite eseis!!

Patrick Star είπε...

Γίνεται να έχω δύο νίκες απέναντι σε μία συγκεκριμένη ομάδα? Και ακόμα καλύτερα, να της στερήσω την πρόκριση? Τα υπόλοιπα δε με νοιάζουν...

Age of Basketball είπε...

Παιδιά σας ευχαριστούμε για την υποδοχή του νέου διαγωνισμού. Το κακό (για μας) είναι ότι δεν θα παίζουμε!

Όσο για αυτό που ζητάς Patrick Star, η εποχή των αδιάφθορων έχει τελειώσει. Όλοι έχουν την τιμή τους, έτσι κι εμείς...

Ανώνυμος είπε...

@ Patrick Star

Θα μπορούσα να κάτσω να γράψω σεντόνια ολόκληρα αναπτύσσοντας γιατί τα καφενεία-τεκέδες-ουζερί-ταβέρνες σου φέτος θα υποβιβαστούν... Αντ' αυτού θα αρκεστώ στο εξής:

ΡΕ ΟΥΡΤ!!!!

(όπως βλέπετε η ευγενής άμιλλα θα είναι και φέτος ο πρωταγωνιστής)

Ανώνυμος είπε...

tha ine dwrean kai i simetoxi se esas alla kai sto pexnidi tis euroleageas?

Age of Basketball είπε...

Φίλε ναι, όλα είναι δωρεάν!

@el pollo diablo&patrick star: Νωρίς άρχισε το trash talking φέτος!

Age of Basketball είπε...

@ανώνυμος: Η συμμετοχή σε όλους τους διαγωνισμούς του Age of Basketball είναι και θα είναι δωρεάν για όλους τους φίλους του Blog μας. Σκοπός μας δενε ίναι να πάρουμε τα λεφτά σας, αλλά να ζήσουμε μαζί την Εποχή του Μπάσκετ.

Και ο διαγωνισμός της Ευρωλίγκας, μέσω του οποίου γίνεται ο δικός μας, είναι και αυτός εντελώς δωρεάν. Απαιτούν και οι δύο διαγωνισμοί e-mail και ονοματεπώνυμο (η Ευρωλίγκα θέλει και τηλέφωνο επικοινωνίας), προφανώς για να μπορείς να... αποδείξεις ότι είσαι εσύ όταν κερδίσεις τα δώρα.