ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

Τρελό πριμ από Βωβό και AoB!


Τα ημιτελικά δεν τελείωσαν ούτε την Κυριακή με το Μαρούσι να επικρατεί του Ολυμπιακού σχετικά εύκολα για να ισοφαρίσει σε 2-2. Το παιχνίδι έμοιαζε περισσότερο με εκείνα στο ΣΕΦ, αλλά… ανάποδα. Μετά το 40-38, το Μαρούσι άρχισε να ανεβάζει τη διαφορά και στη συνέχεια επέδειξε αξιοζήλευτη ωριμότητα στο να την κρατήσει.

Όταν το σκορ έγινε 69-52 πολλοί πίστεψαν ότι τελείωσε το παιχνίδι και… πράγματι έτσι ήταν! Ο Ολυμπιακός, ως καλύτερη ομάδα, ήταν σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα αντιδρούσε. Έκανε σερί 11-0, μείωσε σε 69-63, αλλά μέχρι εκεί. Το Μαρούσι απάντησε με δικό του 10-0 και τελείωσε οριστικά τον αγώνα. Παράξενο ή όχι, το θέμα είναι ότι η σειρά θα πάει στο ΣΕΦ για να τελειώσει, στον πιο κρίσιμο αγώνα.

Μπορεί να είναι κλισέ αυτά που λέγονται κάθε φορά, αλλά λίγο πολύ ισχύουν. Σαράντα λεπτά είναι αυτά, μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Ας ελπίσουμε να περάσει ο Ολυμπιακός.

Θα μου πείτε ότι… εκδηλώθηκα. Όχι, δεν είναι έτσι. Είναι γνωστό ότι δεν υποστηρίζω ούτε τον έναν ούτε τον άλλο. Όμως, μπασκετικά, ο Ολυμπιακός πρέπει να περάσει. Γιατί;

Απλώς φανταστείτε τελικούς Παναθηναϊκός-Μαρούσι και μικρούς τελικούς Ολυμπιακός-Πανιώνιος. Εκτός της προφανούς διαφοράς δυναμικότητας, μιλάμε για τη βαρεμάρα του σύμπαντος. Όλη τη χρονιά βλέπαμε την Α1 περιμένοντας ένα πράγμα: τελικούς "αιωνίων". Ο Παναθηναϊκός λίγο-πολύ θα ξέρει ότι είναι πρωταθλητής και όλοι οι υπόλοιποι δεν θα έχουν λόγο να παίξουν. Πάνε οι τελικοί των «αιωνίων», πάει ο μικρός τελικός για την έξοδο στην Ευρωλίγκα. Αντ’ αυτού, Ολυμπιακός και Πανιώνιος θα παίζουν αδιάφοροι και χωρίς προφανή λόγο, αφού οι «αιώνιοι» έχουν εγγυημένο και το Μαρούσι θα έχει πάρει το τρίτο εισιτήριο.

Πόσες πιθανότητες έχει να επαληθευτεί αυτό το σενάριο; Όχι πολλές, αλλά ας ελπίσουμε και οι λίγες που έχει να μην επαληθευτούν. Για το καλό του θεάματος της Α1 και των πλέι οφς.

Στο ματς, εκτός του Γκριρ, οι υπόλοιποι «ερυθρόλευκοι» πελαγοδρομούσαν για ακόμη μία φορά εκτός έδρας. Με κορυφαίο στο… άθλημα τον Κίντελ Γουντς, που μάλλον νόμιζε ότι το «κεκλεισμένων των θυρών» ίσχυε και για τους παίκτες και δεν πήγε καθόλου. Ο Ολυμπιακός έμοιαζε να έχει πρόβλημα συγκέντρωσης και κακά τα ψέματα, αυτή την εποχή δεν μοιάζει έτοιμος να κοντράρει τον «αιώνιο». Τουλάχιστον, όχι όταν παίζει έτσι εκτός έδρας. Βέβαια, κάθε σειρά είναι διαφορετική, ενώ στη μέση υπάρχει και το μεγάλο κενό που έχει ο Παναθηναϊκός μέχρι τον τελικό.

Ο Βωβός μετά το ματς μπήκε στα αποδυτήρια και έταξε στους παίκτες του 200.000 ευρώ πριμ αν περάσουν στον τελικό. Σε παγκόσμια πρώτη αποκλειστικότητα, το Age of Basketball γίνεται το πρώτο blog που θα προσφέρει πριμ σε ομάδα! Κι εμείς δίνουμε άλλα 200.000 ευρώ στο Μαρούσι αν περάσει (L.o.t.S.: "Μην είσαι τσιγκούνης. Δώσε 300.000!"). Το σύνολον: 500.000 ευρώ.

Μήπως θα περάσει; Τζάμπα τα δίνει ο Βωβός, τζάμπα κι εμείς. Εκεί που θα τον παραδεχτώ είναι αν τα δώσει όταν οι παίκτες του προκριθούν στην Ευρωλίγκα, που σημαίνει πολλά έσοδα για του χρόνου.

Κλείνω και πάλι με τον Σχορτσιανίτη, που θέλει ακόμη χρόνο, είναι εμφανές. Ας ελπίσουμε να του φτάνουν οι τρεις μήνες μέχρι τον Αύγουστο και την Ολυμπιάδα, αλλά και οι δύο μέχρι τον Ιούλιο και το προολυμπιακό. Θα καταλάβετε γιατί το λέω σύντομα. Πάντως, ο Σοφοκλής μέχρι στιγμής δείχνει ότι δεν αντέχει πάνω από 10-12 λεπτά ανά ματς.

by Rasheed.

Υ.Γ.: Ο Ντέινα Μπάρος στα 41 του στο προολυμπιακό με το Πράσινο Ακρωτήρι; Θέλουμε πάραυτα να δούμε και Ρόνι Σεϊκέλι με το Λίβανο!

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ πάρα πολύ! Να περάσει όποιος κερδίσει 3 παιχνίδια ρε παιδια.. Δεν είναι η ουσία στο ποιοι θα είναι στον τελικό.. Ας δούμε ένα σουίπ του Παναθηναικού. Βέβαια ίσως δούμε το Μαρούσι να χτυπάει το πρωτάθλημα. Ξέρω.. Αυτό στο στοίχημα έχει συντελεστή 0.99 (???) αλλά γιατί όχι; Ναι, αν περάσει ο Ολυμπιακός θα έχουμε πιο παρθιασμένους τελικούς, μεγαλύτερης έντασης και διάρκειας pre-game κοκκορομαχίες.. πολλά! Αλλά αν περάσει το Μαρούσι με 2 εμφατικές εντός έδρας νίκες και μία ακόμα στην έδρα του Ολυμπιακού, πρέπει όλοι να το χειροκροτήσουμε και να το παραδεχτούμε. Εν τέλει, απλά θεωρώ λίγο "κολλημένη" την θέληση για τελικούς Παναθηναικός-Ολυμπιακός. Μπορεί να φέρνει τον κόσμο ακόμα πιο κοντά στο αγαπημένο μας άθλημα, αλλά εμένα δεν θα με χαλούσε καθόλου και ο τελικός Μαρούσι - Πανιώνιος με μικρό τελικό αιωνίων. Κούρασα;

Mike

Ανώνυμος είπε...

Πείτε κάτι για τον Πλάθα ρε παιδιά, που του πήρε την ταυτότητα ο "Λατίνος εραστής" Σκαριόλο; 0/3 φέτος η Ρεάλ στους στόχους της!

Μίλτος

Age of Basketball είπε...

@Mike: Μικρό τελικό αιωνίων δεν μπορείς να δεις, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει ήδη περάσει στον τελικό. Όπως θα περάσει και την Τετάρτη ο Ολυμπιακός. Κουβέντα να γίνεται το άρθρο και στην κουβέντα δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Κανείς εν είπε ότι το Μαρούσι δεν θα το παραδεχτούμε αν περάσει (που δεν θα περάσει), αλλά προσωπικά δεν μπορώ να βαριέμαι στις τελευταίες 2 εβδομάδες του πρωταθλήματος.

Δεν κούρασες βεβαίως. Μας αρέσει να συζητάμε.

@Μίλτος: Πράγματι. Για τον Πλάθα θα τα πούμε αναλυτικά την ερχόμενη εβδομάδα, που θα έχουμε και αφορμή. Θα δεις.
Rasheed.

Ανώνυμος είπε...

Χίλια μπράβο στο Μαρούσι αλλά εγώ θεωρώ δυσφήμηση του αθλήματος φέτος να δούμε τελικό Παναθηναϊκό - Μαρούσι.

salvo είπε...

και ειναι διαφημιση του αθληματος αυτο το νταλαβερι μεταξυ δυο ομαδων...δηλαδη ρε χρονε της καλαθοσφαιρας προτιμας να βαριεσαι μια ολοκληρη σεζον για να εχει ενδιαφερον τις τελευταιες 2 εβδομαδες...ωραιος.

Ανώνυμος είπε...

Χα! Προφανώς δεν θα δούμε μικρό τελικό αιωνίων! Γι' αυτό βέβαια είπα "δεν θα με χαλούσε" και όχι "δεν θα με χαλάσει". Ενιγουέι, αυτό που θελω να πω είναι ότι δεν υπάρχουν ομάδες που είναι για τελικό και άλλες που δεν είναι. Προφανώς ο Ολυμπιακός μπορεί να διαχειριστεί μερικές χιλιάδες φορές καλύτερα την κατάσταση, έχοντας μερικά εκατομμύρια παραπάνω πιθανότητες (υπερβολές! μεγαλείο). Αυτό που θέλω να περάσω όμως σαν νοοτροπία δική μου, είναι ότι τις εκπλήξεις πρέπει να τις ζητάμε σε ένα άθλημα που θέλουμε να πάρει τα πάνω του για τα καλά (έχοντας μια σημαντική αρχική ταχύτητα από τα τελευταία χρόνια). Να μεγαλώσουν περαιτέρω μερικές ομάδες, να μην υπάρχει δεδομένο δυαδικό σύστημα τελικών. Προσωπικά, αν και ΠΑΟΚτσής αν δεν ήθελα μια έκπληξη αυτή ήταν του Άρη. Και αυτό επειδή κινδυνεύει (αν και θέλω να πιστεύω ότι είναι μια παρένθεση) η προσπάθεια χρόνων.
Υ.Γ: "θα το παραδεχτούμε αν περάσει (που δεν θα περάσει)"
Υ.Γ2: "ο Παναθηναϊκός έχει ήδη περάσει στον τελικό. Όπως θα περάσει και την Τετάρτη ο Ολυμπιακός."
Υ.Γ3: Αν και τα αποσπάσματα των δύο προηγούμενων υστερόγραφων με ξενέρωσαν λιγάκι.. Χρόνια πολλά και εξίσου δημιουργικά. Τα συγκεκριμένα 357 άρθρα σε μια χρονιά είναι και πολλά και ποιοτικά. Ωραίο γράψιμο, σωστές τοποθετήσεις, έγκυρες ενημερώσεις. Εύγε!

mike

Ανώνυμος είπε...

Και όταν λέω ότι θα ανέβει το άθλημα με μικρότερες ομάδες να χτυπάνε τελικό, δεδομένου ότι συγκρούεται με το πρώτο μου ποστ ("Μπορεί να φέρνει τον κόσμο ακόμα πιο κοντά στο αγαπημένο μας άθλημα"), αλλά πιστεύω ότι και ο τελικός μεταξύ μιας μεγάλης με μια μικρή ομάδα μπορεί (πιο μακροπρόθεσμα είναι αλήθεια) μέσα από τη διαδικασία "μεγαλώματος" της μικρότερης ομάδας να φέρει κόσμο (καινούριο κόσμο) στο άθλημα.

mike

Age of Basketball είπε...

@mike: Τα συγκεκριμένα παραθέματα που αναφέρεις εντάσσονται στο πλαίσιο του ρεαλισμού του γράφοντος. Δεν πάει να πει ότι θα επαληθευτούν, απλώς γενικά αν δεν δω κάτι απίστευτο δεν το πιστεύω για να το γράψω. Και δεν θεωρώ ότι θαπεράσει το Μαρούσι.

Επίσης, η συζήτηση για το τι θα προωθήσει το άθλημα νομίζω ότι είναι μεγάλη. Δηλαδή αν θα είναι ένας τελικός ΟΣΦΠ-ΠΑΟ που θα φέρει κόσμο, ως διαφήμιση υψηλής ποιότητας μπάσκετ, ή το Μαρούσι με τον κόσμου που διαθέτει.

@salvo: Το αν ξενέρωσα όλη τη χρονιά από το μπάσκετ δεν μπορεί να αλλάξει τώρα. Τώρα μπροστά υπάρχει μόνο η κορύφωση του πρωταθλήματος με τους τελικούς. Αυτή είναι που πρέπει να μας απασχολεί.

@ανώνυμος: Δεν ξέρω αν είναι δυσφήμηση, είναι βαριά η λέξη, αλλά θα συμφωνήσω με το γενικό νόημα των όσων έγραψες.
Rasheed.

Age of Basketball είπε...

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου: Οι τελικοί Παναθηναϊκός - Μαρούσι πριν από μερικά χρόνια (δηλαδή μια μεγάλη με μια μικρότερη ομάδα) απομάκρυναν κόσμο από το μπάσκετ, δεν έφεραν. Το Μαρούσι σαφώς άξιζε τότε να παίζει τελικό, αλλά τώρα, μετά από μερικές αγωνιστικές σεζόν δεν υπάρχει κανένας καρπός επιτυχίας για να γευτεί καθώς δεν έχει αυξήσει τον κόσμο του ούτε κατά 10 άτομα. Συνεπώς, οι ενδιαφέροντες τελικοί μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων (ιδίως αν είναι οι "αιώνιοι") συνίστανται στη δυναμική των ομάδων. Αυτοί οι τελικοί ζωντανεύουν το μπάσκετ, με τον ίδιο τρόπο που το έκαναν τη δεκαετία του '90, με τον ίδιο τρόπο που το έκαναν τα Άρης-ΠΑΟΚ τη δεκαετία του '80.
BEN

Ανώνυμος είπε...

Και ποιο είναι το γενικό νόημα ρε παιδιά; Για τον ανώνυμο εννοώ. 2 σειρές είναι με ενάμιση ρήμα. Το γενικό νόημα είναι ότι θεωρεί δυσφήμηση να δούμε τελικό Παναθηναικος - Μαρούσι. Τέσπα, μην ανοίξουμε τώρα συζήτηση με ψύλλους, είναι μικροί και συνήθως ανούσιοι. Απλά είμαι ονλάιν όσο εξελίσσεται η συζήτηση και ήθελα να το σχολιάσω.
Καλό απόγευμα,
mike

salvo είπε...

@age: Τα δεδομενα δεν ειναι ιδια. Η δεκαετια του '80 ειχε αρη-παοκ αλλα ενα μετριοτατο πρωταθλημα...αντιθετα τη δεκαετια του '90 εγινε το μπαμ οπου ανεβηκε το ποκ, διατηρηθηκε η θεσσαλονικη και ακολουθησαν ορεξατα αρκετες μεσαιου(ή μικρου) μεγεθους ομαδες. Με τον αποκλεισμο του Αρη, κερδισε το μπασκετ γιατι αφενος ομαδες οπως πανιωνιος, μαρουσι, πανελληνιος και αεκ πλεον γνωριζουν οτι μπορουν να χτυπησουν 3αδα, αφετερου δε σκυλιαζει ο αρης να ανεβει επιπεδο την επομενη χρονια. Για μενα αν τα εκατομμυρια του οσφπ νικηθουν απο ενα καλοδουλεμενο συνολο, θα παρασυρθουν οι μεσαιες ομαδες και θα εχουν μεγαλυτερους στοχους την επομενη χρονια. Με 2 ή 3 ομαδες σταθερα στη κορυφη ο κοσμος ΔΕΝ θα επιστρεψει (εκτος απο χουλιγκανους στα ντερμπι αιωνιων) και το πρωταθλημα θα συνεχιζει να υποβαθμιζεται.

Μια ενδεχομενη νικη εκπληξη του αμαρουσιου θα δωσει ωθηση στις "μεσαιες" ομαδες, ασχετα αν βραχυπροθεσμα θα ριξει τα νουμερα της τηλεθεασης για τις επομενες 2 εβδομαδες.

Age of Basketball είπε...

@salvo: Προσωπικά, δε θεωρώ ότι αν το Μαρούσι αποκλείσει τον Ολυμπιακό, του χρόνου θα ξεπεταχτούν ομάδες που θα ανεβάσουν το μπάτζετ τους με στόχο τον τελικό ή την τριάδα. Θεωρείς δηλαδή ότι Μαρούσι και ΟΣΦΠ έχουν κάνει την ίδια επένδυση και δίνουν το ίδιο προϊόν στον κόσμο του μπάσκετ, ώστε αν το Μαρούσι περάσει στον τελικό (για να χάσει 3-0 μεταξύ μας) το ενδιαφέρον θα ανέβει, ενώ αν περάσει ο Ολυμπιακός (και δούμε 5 ματσάρες σαν τις περσινές) το ενδιαφέρον θα μειωθεί επειδή θα υπάρχουν 2 ομάδες στην κορυφή;

Κακά τα ψέματα, το μπάσκετ στην Ελλάδα ανεβαίνει τα τελευταία χρόνια και η παράλληλη άνοδος Ολυμπιακού-Άρη μόνο συμπτωματική δεν είναι. Επαναλαμβάνω: κάθε ομάδα έχει τη δυναμική της, η οποία δύσκολα αλλάζει και η εμπειρία έχει δείξει ότι η άνοδος μικρομεσαίων ομάδων είναι πάντα πρόσκαιρη. Είναι τυχαίο ότι οι ομάδες που κυριαρχούν στο πρωτάθλημα είναι οι ίδιες (με αλλαγές στην κατάταξη) εδώ και 50 χρόνια, ενώ το πρωτάθλημα καταλήγει στις ίδιες 5 ομάδες εδώ και 51 σεζόν;

Ας μην περιμένουμε κάτι που δεν μπορεί να συμβεί...
BEN

Age of Basketball είπε...

@mike&salvo: Το νόημα είναι ότι είναι χίλιες φορές προτιμότερο να δούμε τελικούς ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Το μπάσκετ μόνο από αυτό μπορεί να κερδίσει και όχι από κάτι διαφορετικό.

Λύσεις-ημίμετρα με ομάδες που έχουν 500.000ευρώ μπάτζετ είδαμε από το 1999-00 ότι δεν έχουν μέλλον. Όταν ανέβασε ο Ολυμπιακός το μπάτζετ του πάνω από τα 10εκ. ευρώ και ο Άρης επέστρεψε στην Ευρωλίγκα το ελληνικό μπάσκετ αναβαθμίστηκε πάλι.

Το Μαρούσι αν βγει φέτος 2ο, του χρόνου θα έχει ακριβώς το ίδιο μπάτζετ που θα έχει αν βγει 4ο. Ο Πανελλήνιος έχει τον Κυριακού με στάνταρ εισροή χρημάτων κάθε χρόνο και χωρίς κόσμο. Για την ΑΕΚ τα έχουμε πει, μην τη συγχέετε με το Μαρούσι.

Ο Άρης οικονομικά θα κατέβει επίπεδο, με λιγότερα έσοδα, το δεδομένο θα είναι ότι θα έχει μικρότερο μπάτζετ.

Ό,τι και να λέμε, προτιμώ να βλέπω ομάδες των 20εκ. ευρώ στον τελικό παρά μέτρια πειράματα των 395 φιλάθλων και 500.000 ευρώ μπάτζετ, ίσα ίσα για να πούμε μπράβο στο Σούλη για τη δουλειά του (κάτι που λέμε ούτως ή άλλως).

Το μπάσκετ ανεβαίνει μόνο όταν δικαιώνεται η δουλειά αυτών που κάνουν επενδύσεις. Η ιστορία το έχει αποδείξει.
Rasheed

Patrick Star είπε...

Η δική μου -ανούσια- τοποθέτηση είναι:
Τελικό Παναθηναϊκό - Μαρούσι δε βλέπω.
Απλά τα πράγματα...

Αλλά τι το συζητάμε τόση ώρα ρε παιδιά?Λες και υπάρχει περίπτωση να περάσει το Μαρούσι?
20 πόντους από ημίχρονο θα είναι.Θα μπουν μέσα να τους καθαρίσουν.

Α και να μην ξεχάσω:Γιαουρτά φύγε!!!

Age of Basketball είπε...

@patrick star: Συμφωνώ μαζί σου και νομίζω ότι η όλη κουβέντα κυμάνθηκε στο... κουβέντα να γίνεται...
Rasheed.

El Pollo Diablo είπε...

@patrick Εγώ πίσω σε μια καταχωνιασμένη άκρη του μυαλού μου πιστεύω ότι το μαρούσι θα κάνει την έκπληξη της δεκαετίας (όπως και εγώ του χρόνου θα κερδίσω τη δερμάτινη μπάλα στο fantasy).

Age of Basketball είπε...

@el pollo diablo: Κοίτα... θαύματα γίνονται! Προφανώς αναφέρομαι στο Μαρούσι και όχι στο δώρο του φάνταζι, που το έχεις στο τσεπάκι σου!
Rasheed.

salvo είπε...

Ρε παιδια...τωρα τι εχετε να πειτε? Κουβεντα καναμε για να κανουμε? Το μαρουσι σημερα επρεπε να περασει ειτε το θελατε ειτε οχι. Αρειανος ειμαι, αλλα ειναι απαραδεκτη η αντιμετωπιση των μικρων ομαδων.

Το σμπρωξιμο που ειχε ο Ολυμπιακος απο τους ρεφερι διωχνει κοσμο απο τα γηπεδα, και οχι ο πιθανος αποκλεισμος μιας μεγαλης ομαδας.

Age of Basketball είπε...

@salvo: Δε νομίζω ότι το Μαρούσι αποκλείστηκε από τη διαιτησία. Όσο για το ποιος έπρεπε να περάσει είναι πάντα σχετικό και όχι θέμα δικής μας επιθυμίας, ούτε κρίνεται από 1,2 ή 40 λεπτά. Εμένα μου φάνηκε ότι ο Σχινάς σφύριξε Ολυμπιακό, ενώ ο Ηλιόπουλος έκανε λάθη υπέρ του Αμαρουσίου. Δε νομίζω ότι στην Ελλάδα αντιμετωπίζονται άσχημα οι μικρές ομάδες, νομίζω ότι γενικά έχουμε χαμηλό επίπεδο διαιτησίας.

Ο Ολυμπιακός δε σπρώχνεται συχνά από τους ρέφερι, αν θες τη γνώμη μου και να ξέρεις ότι ο κόσμος δε θα στραφεί στα γήπεδα ούτε αν το Μαρούσι περνούσε τελικό, ούτε αν οι ρέφερι δε δίναν ένα σφύριγμα παραπάνω σε μια μεγάλη ομάδα. Το Μαρούσι τώρα χτυπάει ευρωλίγκα, πόσοι λες θα πάνε στο γήπεδο;

Να πω και κάτι για τον Ολυμπιακό: οι "ερυθρόλευκοι" αυτήν την εποχή κάνουν την κοιλιά που κάνει μια νέα ομάδα γύρω στο Δεκέμβρη. Μην ξεχνάτε ότι το είχαμε τονίσει: όσο επιτακτική και αν φαινόταν η αλλαγή του Γκέρσον, το να παίρνεις προπονητή τέτοια εποχή είναι σα να ξεκινάς από την αρχή. Ας μην απαξιώνουμε όμως την προσπάθεια και την επένδυση.
BEN

Patrick Star είπε...

Χμμμμμ...
Ε...παιδιά μήπως,λέω μήπως,να σβήνατε το σχόλιό μου??
Κάτι για 20άρες στο ημίχρονο έλεγα.Ε,να όταν έλεγα πως θα μπούνε να τους πατήσουν,είχα στο μυαλό μου το Σόφο να τους παίρνει παραμάζωμα.Γλυνιαδάκης πολλαπλά κατάγματα,Μπράιαντ εξάρθρωση ωμοπλάτης,Καϊμακόγλου προσωρινή απώλεια μνήμης κλπ.
Σούλης ο προπονητής της χρονιάς σε όλα τα αθλήματα,Σούλης ο διάδοχος του Ζεν Μάστερ,Σούλη γιατί σε έδιωξαν απ'την ΑΕΚ??
Αυτά βλέπει ο γιαουρτάς και εξαγριώνεται με το Δρόσο.Αφού ο Δρόσος δεν ξέρει μπάσκετ -εδώ που τα λέμε έφερε τον Αγγέλου- φέρτε το Γρανίτσα που το ξέρει το τόπι.

@Rasheed: Τι σου έταξε το κοτόπουλο?Σου δίνω περισσότερα.

@El Pollo Diablo: Καλά,περίμενε εσύ να κερδίσεις το διαγωνισμό.Βολέψου προς το παρόν με μπάλα πλαστική από μπακάλικο με τον Patrick και τον Bob ζωγραφισμένους -έτσι για να με θυμάσαι- και άσε τα όνειρα.Τουλάχιστον για την παραλία είναι ό,τι πρέπει.Άλλωστε και οι ομάδες μας,σε παραλίες παραπέμπουν.

@Salvo:Μια χαρά το Μαρούσι αλλά είναι από τις ομάδες που δεν μπορούν να "ομιλούν" για διαιτησία.Γνωστά αυτά...Έπαιζε κι ο Γιαννάκης το ρόλο του σ'αυτό τόσα χρόνια βέβαια.
Αλλά όπως και να το κάνουμε,αν οι διαιτητές ήθελαν,θα μπορούσαν να δώσουν 2-3 σφυρίγματα στο 3ο δεκάλεπτο και να καθαρίσουν το ματσάκι.Για να μην πω για τα 5 δεύτερα,όπου έχω τις αμφιβολίες μου...

haridimos είπε...

Αν ο Ολυμπιακός έπαιζε όπως τώρα με το Μαρούσι και είχε τον Γκέρσον θα τον είχαν φάει ζωντανό όλα τα πρωτοσέλιδα. Τώρα θα ακούμε για την καρδιά του Δράκου και λοιπά ζαρζαβατικά.

ΓΙΑΟΥΡΤΑ ΦΥΓΕ.