ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Κυριακή 8 Ιουλίου 2007

Σταυρόλεξο νο3


Το τρίτο σταυρόλεξο είναι εδώ!!! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι "κλικ" στην εικόνα με το ποντίκι και μετά, όταν ανοίξει η εικόνα, δεξί-κλικ και αποθήκευση. Στη συνέχεια, αφού ανοίξετε την εικόνα στον υπολογιστή σας, μπορείτε να κάνετε εκτύπωση και να λύσετε το σταυρόλεξο.

Για όποιες απορίες έχετε, μη διστάσετε να στείλετε e-mail για να σας δώσουμε τη σωστή απάντηση. Επίσης, τα καλοκαιρινά και δροσερά showbiz Σταυρόλεξο και Quotes Quiz (ή Quiz "τάδε έφη" αν προτιμάτε) θα σταλούν στα μέλη του Age of Basketball στις 11 Ιουλίου. Εγγραφείτε μέλη στο blog μας τώρα για να τα αποκτήσετε κι εσείς. Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν με την αποστολή ενός απλού e-mail (με την ένδειξη basket) στο ageofbasketball@gmail.com

"Good night, and good luck"

by BEN

Δεν υπάρχουν σχόλια: