ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το Age of Basketball μπορείτε πια να το βρείτε στη διεύθυνση www.ageofbasketball.net μαζί με το πλήρες αρχείο του. Το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί ξανά. Σας περιμένουμε στην Εποχή του Μπάσκετ, το πρώτο ηλεκτρονικό περιοδικό μπάσκετ στη χώρα, με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Κυριακή 20 Μαΐου 2007

All about us - Editorial

Αυτό το blog γεννήθηκε ως μία πρωτόλεια προσπάθεια προβολής του αθλήματος (δεν είναι, τουλάχιστον όχι ακόμα, ενημερωτικό) που όλοι όσοι είμαστε εδώ αγαπάμε: του μπάσκετ. Οι συντελεστές του είναι ο Ben και ο Rasheed, ο Dr. Ball και ο Lord of the Stats, όλοι τους άνθρωποι που ανήκουν στο χώρο. Ο Ben και ο Rasheed προκρίνουν, προβάλλουν και σχολιάζουν με τη δική σας συνδρομή θέματα της μπασκετικής καθημερινότητας έχοντας μία φρέσκια ματιά, αλλά και όντας στα άδυτα του χώρου. Ο Dr. Ball μιλάει για όλα τα θέματα που σχετίζουν το μπάσκετ με την ιατρική, μέσα από το βλέμμα ενός ειδικού, ενώ ο Lord of the Stats γράφει για τους… αριθμολάγνους και όχι μόνο. Θελήσαμε να κάνουμε το blog αυτό όσο πιο διαδραστικό γίνεται. Γι’ αυτό θελήσαμε, εκτός από τα σχόλιά σας στις διάφορες δημοσιεύσεις, τα οποία θα αποτελέσουν την πηγή ζωής του blog, να δημιουργήσουμε έναν τρόπο επικοινωνίας που θα ξεφεύγει από τα στενά όρια ενός blog.

Μέσω e-mail μπορείτε όσοι το επιθυμείτε να ζητάτε από τον Dr. Ball την ανάλυση, επεξήγηση και παρουσίαση, ενός τραυματισμού ή μιας ασθένειας που μάθατε ότι είχε ένας αθλητής κι εκείνος, με τις γνώσεις του και την ειδίκευσή του στον τομέα, θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα.

Μπορείτε, επίσης, να προτείνετε οποιουδήποτε είδους στατιστική ανάλυση από τον Lord of the Stats, που περιμένει εναγωνίως για μία… αριθμητική πρόκληση.

Όλα όσα ζητάτε θα απαντηθούν, το πόσο γρήγορα εξαρτάται από την ποσότητα των προτάσεων.

Τέλος, όπως είδατε και στην κεντρική σελίδα έχουμε δημιουργήσει ένα είδος (εντελώς μα εντελώς) δωρεάν εγγραφής στο blog μέσω αποστολής e-mail στο ageofbasketball@gmail.com (με την ένδειξη «basket»).

Όσοι γίνετε μέλη του blog θα λαμβάνετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέρος σε διαγωνισμούς με quiz και σταυρόλεξα, που θα ποικίλουν σε δυσκολία, αλλά και με (μικρά για την αρχή) δώρα για τους νικητές.

Η επικοινωνία με τους συντελεστές θα γίνεται στο ίδιο mail που γίνονται οι εγγραφές. Για να ζητήσετε θέμα από τον Dr. Ball βάλτε στον τίτλο την ένδειξη «Dr. Ball», ενώ για να μιλήσετε με τον Lord of the Stats χρησιμοποιείστε την ένδειξη «LotS». Γι’ αυτά δεν απαιτείται εγγραφή, αλλά σας προσκαλούμε και σας προκαλούμε να γραφτείτε για να απαντήσετε τα quiz του Rasheed, να λύσετε τα σταυρόλεξα του Ben και να διασκεδάσετε στο πιο μπασκετικό blog της εποχής μας.

Ελπίζουμε να ζείτε κάθε μέρα μπάσκετ και να το δείτε ως τεράστια ευχαρίστηση που θα ανήκετε στην εποχή του μπάσκετ. Εμείς, πάντως, θα σας ταξιδεύουμε κάθε μέρα εκεί ελπίζοντας να χαθούμε στις γωνιές του και να χαρούμε τις στιγμές του.

Ben, Rasheed, Dr. Ball, Lord of the Stats

Υ.Γ.: Πριν κλείσουμε δεχόμαστε πιέσεις από το ίδιο το blog να αποκαλύψουμε τον απώτερο σκοπό του: Να γίνει… site. Αυτό, βέβαια, εξαρτάται από το πόσο θα δουλέψουμε εμείς και πόσο θα το αγαπήσετε εσείς. Εκείνο, πάντως, θέλει πολλή αγάπη και τρυφερότητα. Όπως η πορτοκαλί κυρία με τα… σπυριά για την οποία γράφει.

Οι δημιουργοί του blog,

Αντώνης Κουσούλης

Νίκος Κουσούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: